>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Copa Sudamericana 2025

makaveli23 1,1M

makaveli23

Użytkownik
11.04
Dyscyplina Piłka nożna, Copa Sudamericana
Godzina: 02:30
Spotkanie: Fluminese - GV San Jose
Typ: GV San Jose powyżej 0.5
Kurs: 2.53
Bukmacher: betters
Analiza:
Myślę że taka linia +3.5 będzie ciężka do pokonania przez drużynę gospodarzy Fluminese, który ostatnio wygrali 2 mecze z rzędu, najpierw 1-0 z kolumbijskim Once Caldas na wyjeździe w Copa Sudamericana, następnie 2-1 u siebie z Bragantino w lidze. U siebie tylko raz w tym roku pokonali taką linie wygrywając 4-0 z Volta Redonda. Z kolei GV San Jose przegrało już raz w tym sezonie bardzo wysoko bo aż 1-7 z Bolivar. Ale od tamtej pory są w dobrej formie bo wygrali 3 mecze i raz zremisowali. Ten remis to właśnie w Copa u siebie 1-1 z Union Espaniola z Chile. Tak se myślę czy nie lepij zagrać tutaj btts? Ciężko spodziewać się będzie grania defensywnego gości, a jak mają znowu stracić 4+ bramek to może pokuszą się chociaż o jedno trafienie?

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +220
B 1,6K

brof123

Użytkownik
11.04
Spotkanie: Fluminese - GV San Jose
Typ: GV San Jose powyżej 0.5
Kurs: 2.53
Analiza:
Myślę że taka linia +3.5 będzie ciężka do pokonania przez drużynę gospodarzy Fluminese, który ostatnio wygrali 2 mecze z rzędu, najpierw 1-0 z kolumbijskim Once Caldas na wyjeździe w Copa Sudamericana, następnie 2-1 u siebie z Bragantino w lidze. U siebie tylko raz w tym roku pokonali taką linie wygrywając 4-0 z Volta Redonda. Z kolei GV San Jose przegrało już raz w tym sezonie bardzo wysoko bo aż 1-7 z Bolivar. Ale od tamtej pory są w dobrej formie bo wygrali 3 mecze i raz zremisowali. Ten remis to właśnie w Copa u siebie 1-1 z Union Espaniola z Chile. Tak se myślę czy nie lepij zagrać tutaj btts? Ciężko spodziewać się będzie grania defensywnego gości, a jak mają znowu stracić 4+ bramek to może pokuszą się chociaż o jedno trafienie?

Grali totalną padakę a byli u siebie , zespół Boliwijski u siebie to co innego niż na wyjeździe , tam jest bardzo niskie ciśnienie , słyszałem anegdotki że piłkarzę specjalne mikstury piją jak jadą na boliwie , mieszanka viagry,cofeiny i innych stymulantów , fluminese ich rozbije z 4-0 z . dlatego Taka drużyna jak Boliwia potrafi pokonać Argentyne u siebie . oglądałem ten mecz z Union Espaniola , tam union to mial z 5 setek , oglądałem tak do 75 minuty , te san jose mimo że u siebie to strzały z dupy jakies , wolna gra bez pomysłu , nie wiem jak oni tam bramke strzelili , bo padły w końcowkach obie , na moje tutaj pogrom , i San Jose nie strzeli , ale życzę powodzenia każdemu typerowi , Jak siądzie to graty

Otrzymane punkty reputacji: +464
B 1,6K

brof123

Użytkownik
Moja poprawka tam nie chodzi jednak o ciśnienie ale o tlen ze względu na wysokość , a reszta co napisałem to prawda.

czuje tak 4-0 . Ja tego nie gram ,to niech ci siądzie jak najbardziej

"La Paz Boliwia Wysokość: Najwyżej położona stolica na świecie
Nie zdarza się codziennie, że wychodząc z samolotu, od razu oddychasz tlenem efektywnym o stężeniu 12,3% w porównaniu z 20% na poziomie morza.
Czujesz to od razu, zwłaszcza gdy wchodzisz po pierwszych kilku piętrach schodów.
Główne międzynarodowe lotnisko La Paz znajduje się w mieście nad La Paz o nazwie El Alto.
Jak sama nazwa wskazuje, El Alto jest WYSOKIE – na wysokości 4200 metrów / 13779 stóp.
Ponieważ większość ludzi zatrzymuje się w samym La Paz, spadasz na łagodną wysokość 3700 metrów w mieście La Paz – co sprawia, że przylot jest nieco łagodniejszy niż na 4200 metrów.

Jeśli nie pozwoliłeś sobie na jakąkolwiek aklimatyzację przed przyjazdem do Boliwii, nie sposób uniknąć tego, że przez pierwsze kilka dni w La Paz będziesz czuł się trochę nieswojo.

Aby zwalczać straszliwe zjawisko choroby wysokościowej w Boliwii, radzimy wszystkim podróżnym, aby przybyli kilka dni wcześniej niż planują rozpocząć trekking, dając organizmowi czas na przystosowanie się do nowych warunków na dużej wysokości. "

B 1,6K

brof123

Użytkownik
no czułem 4-0 a pojechali 5-0 , nie wiem czy tamci z pola karnego wyszli , moje przeczucia były słuszne. ale złapane w przerwie przy 2-0 - dokładny wynik 5-0 po 7.33@ Pozdrawiam jak coś z copy to do mnie uderzaj

Otrzymane punkty reputacji: +465
makaveli23 1,1M

makaveli23

Użytkownik
23.04
Godzina: 00:00
Spotkanie: Guarani - Independiente
Typ: Guarani
Kurs: 4.46
Analiza:
Guarani w pierwszym meczu u siebie pokonała Nacional Potosi z Boliwii 2-0, choć przeciwnicy mieli xG 2.04. W lidze Guarani jest 2 w tabeli, choć w meczach u siebie im nie idzie bo mają 2 od końca bilans 2-1-4. Independiente na wyjeździe przegrało z tym samym Potosi z którym u siebie wygrało Guarani. Przegrali z nimi 0-2, czyli tyle ile wygrało z nimni Guarani u siebie. Jaki z tego wniosek? Tak że Guarani u siebie będzie mogło liczyć na wygraną, na co, po tym bardzo dobrym kursie stawiam. Dzisiejszy mecz Independiente został przełożony z powodu złych warunków pogodowych, więc nie będą oni "zmęczeni" pojedynkiem w lidze, podczas gdy ich przeciwnicy zagrają normalnie z drużyną występującą w Copa Libertadores Libertad Asuncion na wyjeździe. Może stanowić to problem, ale nie musi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1892
makaveli23 1,1M

makaveli23

Użytkownik
25.04
Spotkanie: Palestino - Cruzeiro
Typ: Palestino
Kurs: 3.92
Analiza:
Cruzeiro na wyjeździe w tym roku wygrało tylko w rozgrywkach stanowych Brazylii Mineiro z Itabirito po kursie 1.28 4-1. Po za tym mają 5 remisów i 5 porażek. Palestino u siebie wygrało w pierwszym meczu Copa Sudamericana 2-0 z argentyńskim Union Santa Fe, gdzie też nie byli faworytem a xG w tym meczu mieli 2.10, oddali 7 celnych strzałów, do 1 gości. Myślę że nic nie stoi na przeszkodzie by mogli powtórzyć wynik z przeciętną drużyną Cruzeiro z Brazylii.

Do góry Bottom