>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Copa Libertadores 2014

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
http://www.oddsportal.com/soccer/south- ... TrC2/#ah;2
Cruzeiro - Defensor
Typ : Cruzeiro -1,5 @ 1,76 Pinnacle ⛔2:2

O Cruzeiro pisałem już przed meczem z Universidad, zmietli ich wtedy wygrywając 5:1, pokazali swój potencjał jakim dysponują. Ale w dwóch meczach wyjazdowych zawiedli bo przegrali 1:2 z góralami z Peru Garclisso i przed tygodniem 0:2 z Defensorem własnie na wyjeździe. Mialem okazje oglądać ten pierwszy mecz obu zespołów. W skrócie wyglądało to tak : kwadrans dość wyrównanej gry z obu stron,ale z każdą minutą przewaga Cruzeiro wzrastała, utrzymywali się przy piłce na połowie rywala, a Defensor ledwo wychodził za połowę z jakąś akcją zaczepną. Cruzeiro operowało piłką spokojnie, stwarzali okazje ale też strzały dalekie od ideału, jakichś setek za wielu nie było. Wreszcie wypad z kontrą gospodarzy i Felipe Gedoz zdobył gola na 1-0, chwile potem czerwo i Defensor grał w 10, następne kilka min i karny dla Cruzeiro jednak Dagoberto uderzył fatalnie nie trafiajac nawet w bramkę... Przewaga cały czas po stronie Cruzeiro była, kilka sytuacji jeszcze stworzyli, ale potem błysk geniuszu młodego De Arrascaety, który minął rywali jak dzieci i drugą bramkę zdobył Felipe Gedoz ustalając wynik na 2-0. Ogólne wrażenie z tego mezcu jest takie, że Cruzeiro mogło ten mecz wygrać jakby się bardziej skupili, a Defensor nie miał wiele do zaoferowania.
Teraz patrzę w tabele i ten mecz dla Cruzeiro cholernie ważny z kilku powodów, przede wszystkim brak 3pkt w tym meczu mocno komplikuje szansę na awans z grupy bo Cruzeiro 3pkt, a Defensor ma już 6pkt i zostaną dwie kolejki do końca. Universidad już ma 9pkt więc z przodu daleko. Po drugie własnie bezpośredni meczz Defensorem, który trzeba wygrać i zbudować odpowiedni rezultat w dwumeczu by w razie równych pkt nie było źle przez własną głupotę.
Cruzeiro u siebie na Mineirao jest cholernie cięzko pokonać. Do składu poza tym wraca Julio Baptista i Lucas Silva. Może więc wreszcie Dagoberto usiądzie na ławce bo słaby jest, a akcje ofensywne niech kreują Everton Ribeiro i Ricardo Goulart. No i stałe fragmenty gry to ich mocna broń, a dodatkowo je trenowali wczoraj co mówił sam trener.
Jak będzie skuteczność, bo sytuacje będą na bank to może skończyć się przekonującą wygraną 3:0/4:0 na co liczę osobiście. Cruzeiro to najsilniejsza z brazylijskich ekip w obecnej CL, a paradoksalnie ma najmniej pkt...

Cruzeiro : Fábio; Ceará, Dedé, Bruno Rodrigo e Egídio; Nilton e Lucas Silva; Éverton Ribeiro, Ricardo Goulart e Dagoberto; Júlio Baptista.
Defensor : Campaña; Gutiérrez, Arias, Malvino e Herrera; Cardaccio, Fleurquín, Oliveira (Suárez) e De Arrascaeta; Gedoz e Risso.

Otrzymane punkty reputacji: +20
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Lanus (Arg) - Dep. Cali (Col)

Ważny mecz dla drużyny z Argentyny, muszą wygrać to spotkanie jeżeli chcą jeszcze liczyć się w walce o awans do fazy pucharowej. Przeciwnik nie z najwyższej półki - szczególnie jeśli gra na wyjazdach. To co mówię idealnie obrazuje ich statystyka spotkań wyjazdowych, dziewięć meczy bez zwycięstwa. Żeby zbytnio nie odbiegać od tematu drużyny Lanus, mało zdobytych punktów moim zdaniem jest spowodowane przez dwa spotkania wyjazdowe - w Kolumbii i Paragwaju. Jak wiadomo Lanus nie błyszczy w delegacji więc ciężko było liczyć na wygraną. Jedyny punkt zdobyli po remisie u siebie z Chilijskim O&#39;Higgins. Sytuacja kolumbijskiej drużyny jest zgoła inna, sześć punktów jednak awans nie jest w żadnym wypadku pewien. Tak jak pisałem, słabo grają na wyjazdach, a w meczach rewanżowych właśnie dwa wyjazdy ich czekają. Oprócz tego mecz z O&#39;Higgins u siebie więc o trzy punkty będzie ciężko. Spodziewam się wygranej gospodarzy, mecz o wszystko, grają u siebie więc o trzy punkty nie powinno być trudno.

Lanus @@ 1.44 bet365 ✅✅
Lanus over 1.5 goals @@ 1.72 bet365 ✅✅

2-0

Otrzymane punkty reputacji: +17
typer36 456

typer36

Użytkownik
Atletico Paranaense – Universitario Deportes
1x @ 1,08
Filozofia gry rywali Atletico jest od dziesięcioleci znana, żaden trener nie ma pierwszeństwa w doborze stylu gry. Obecnie szczerze powiem tradycja jest jakby łamana i w ogóle zachodzą małe zmiany w zarządzaniu. Długo nie potrwają, starszyzna już czyni kroki, by młodych, którzy obecnie trafili na posady wywalić i zaprowadzić stary porządek. Universitario to klub, któremu media poświęcają najwięcej uwagi z oczywistych w Peru racji i to niestety w ostatnim czasie ma zły wpływ na drużynę. Tak jak u nas Legia jest pompowana tak tam Universitario pompuje się kilka razy bardziej, jak jakąś Chelsea. No niestety na arenie międzynarodowej potęgi nie widać i w tym meczu raczej metamorfozy nie będzie.
Na Kurytybie z kolei ciśnienie na ten mecz, nie wiedzieć czemu. Fanom Atletico chyba dosyć sukcesów w samej Paranie. Od paru dni dochodzi do drobnych zamieszek z udziałem kibiców, ale to raczej do odnotowania, niż brania na poważnie. Władze miejskie zaangażowały się w promocję meczu bardziej niż zawsze, też nie wiem czemu.
To tak z luźnych doniesień... Sam mecz raczej wielkich emocji nie wzbudzi. Faworytem zdecydowanie Atletico, do tego układ w tabeli sprawia, że powinni się spiąć. Skład Atletico nie przemawia do mnie na tyle, by ładować w ten mecz dużo zapałek, a ze względu że bukmacherka dzisiaj to dla mnie już tylko zabawa, wręcz zabezpieczam się remisem. Wychodzi z tego, że mogę zarobić około 8% na tym meczu. Więcej mi nie trzeba. Oczywiście graczom nie lubiącym niskich kursów śmiało polecam jedynkę.
Podajemy bukmachera!!! / kapszti

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Trzeba będzie grać w Stronę Strongest w meczu w Limie. 28 marca pojadą zmierzyć się z U de Deportes. Peruwiańczycy już o nic nie walczą, a Boliwijczycy owszem i są w bardzo fajnej sytuacji, przy dobrych wiatrach mogą wyeliminować Atletico PR albo Velez. To ich ostatni mecz na wyjeździe, więc trzeba się spiąć, walić ligę na razie jak jest wielka szansa na awans. Dodatkowo ostatni mecz w grupie grają u siebie, więc wysokości to ich mega plus i będą musieli to wykorzystać. Strongest będzie musiało ruszyć od początku, ale nie na hurra bo te wysokości są zgubne, trzeba zagrać ekonomicznie i osiągnąć dobry wynik w Peru by jeszcze mieć szanse w ostatnim meczu.
Wymarzony scenariusz wg mnie to remis w meczu Velez - Atletico PR i wygrana Strongest. Potem liczyć na Boliwijskie góry i wygraną z Atletico PR i ew. niemożliwą porażkę/remis Velez z U de Deportes. Niezłym scenariuszem i zarazem bardzo prawdopodobnym jest też wygrana Velez + wygrana/remis Strongest. Wtedy przed ostatnią kolejką Velez prowadzi z 12 punktami, Atletico PR ma 9 punktów, a The Strongest 7 lub 9 i wtedy decyduje mecz z Brazylijczykami u siebie.
Scenariuszy jest kilka, sobie nawet rozpisałem, ale brałem pod uwagę zdobyte punkty w Peru przez ekipę z Boliwii. Jest to bardzo prawdopodobne i zdecyduję się pograć w ich stronę. Deportes bez gola nawet u siebie, wszystko co przegrywali to nieznacznie, no ale przegrywali, widać różnice w ich grze jak mierzą się z Brazylijczykami czy Argentyńczykami. Tutaj pewnie będzie bardziej wyrównany pojedynek ale myślę, że Strongest jest w stanie wywieźć punkty.
Strongest X2 @1,96 marathonbet

interista18 773

interista18

Użytkownik
Deportivo Anzoategiu - Arsenal Sarandi

Arsenal, pomimo porażki w poprzedniej kolejce z Penarolem wciąż zajmuje drugie miejsce w grupie i ma dużą szansę na awans. Żeby ten awans osiągnąć, trzeba takie mecze jak z Deportivo wygrywać. Penarol jedzie do Meksyku na mecz z liderem Santos Laguna, gdzie ciężko będzie o punkty. Zdaję sobie sprawę, że Wenezuela nie jest łatwym terenem, jednak perspektywa zapewnienia sobie awansu z grupy, przy jednoczesnej stracie punktów przez Urugwajczyków oraz przeciwnik, który ma bardzo nikłe szanse na awans sprawiają, że gram w stronę Arsenalu, pomimo bardzo słabej postawy w lidze.

Arsenal DNB @ 1,60 Unibet ✅ 1-3

Nacional Montevideo - Newell&#39;s Old Boys

Podobna sytuacja jak wyżej, dla Newell&#39;s liczy się tylko zwycięstwo.
Argentyńczycy pechowo zremisowali w ostatniej kolejce z Gremio, tracąc gola w ostatniej minucie. Po meczu z Nacionalem, Newell&#39;s czeka w ostatniej kolejce mecz z ekwadorskim Atletico Nacional. Aby do tego meczu przystępować z komfortem, zawodnicy z Rosario, niestety bez Maxi Rodrigueza muszą bezwzględnie wygrać mecz z Nacionalem. Urugwajczycy bez żadnych szans na awans, zdobyli do tej pory tylko jeden punkt, więc liczę na to, że nie podreperują swojej zdobyczy punktowej i przegrają z Newell&#39;s, dla którego brak awansu byłby sporym rozczarowaniem.

Newell&#39;s @ 1,85 Bet365 ✅ 2-4

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Zamora - Nacional Asuncion
No to powinien być otwarty mecz. Oglądałem mecz pomiędzy tymi zespołami w Asuncion i wtedy gospodarze mogą mówić o dużym szczęściu, że wygrali to spotkanie, bo mimo minimalizmu z ich strony i wielu akcji Zamory zdołali zdobyć 3 punkty. Dwie kolejki do końca fazy grupowej a tutaj każdy ma jeszcze szansę awansować jak i odpaść. Już nie powinno być kalkulacji, więc liczę na bramki a kurs jest przyjemny.
Zamora na pewno dobrze pokazała się z meczu z lepiej notowanym zespołem wg mnie od Nacionalu - Santa Fe, wygrywając u siebie 2:1 i dodatkowo remisując w Kolumbii 2:2 co jest pięknym wynikiem dla nich, a sami Paragwajczycy podjęli wyrównaną walkę, remisując z Atletico MG na ich terenie 1:1, a wcześniej na własnym obiekcie zremisowali także, tyle że 2:2. Nie wierzę, że skończy się tutaj niskim wynikiem, bo ewentualne 0-0, 1-1 mało daje obydwu zespołom, a jednobramkowe prowadzenie którejś z drużyn daje sygnał to ataku ekipy przeciwnej, bo przegrywając dzisiejszy mecz już raczej tracą szanse na awans, a przynajmniej niszczą sobie jako taki margines dopuszczalnego błędu, czekając na potknięcia w drugim meczu. Tak więc uważam, że tutaj będzie strzelanko.

over 2 @1,86 SBOBET 2:0 zwrot

Co do meczu Santos Laguna - Penarol
to chyba pierwszy raz bym zaufał Urugwajczykom. Mimo takiej dziwnej gry nieskutecznej z ich strony to bym się pokusił tutaj zagrać @1,72 na ich bramkę ✅ 4:1. bet365 trzyma taki kurs. Jeszcze mają szansę na awans a to ostatni dzwonek dla nich, żeby jakieś punkty na wyjeździe zebrać i u siebie ewentualnie w ostatniej kolejce zrobić to co będzie trzeba. Kurs mimo wszystko imo przesadzony, ja sobie lekko pograłem.

Otrzymane punkty reputacji: +2
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Santos Laguna - Penarol
Zagram tutaj na gospodarzy, którzy są oczywistym faworytem w tym spotkaniu. Teoretycznie awans mają pewny, jednak tym meczem mogą go podpieczętować. Póki co w grupie są bez porażki, zaledwie jeden stracony gol w czterech spotkaniach. Do tego trzeba dodać bardzo dobrą grę na własnym stadionie, od lipca zeszłego roku przegrali zaledwie dwa spotkania, co chyba doskonale pokazuje jak dobrze gra u siebie drużyna Santosu Laguna. Ich rywalem jest urugwajska drużyna Penarol, dla której jest to prawdopodobnie decydujący mecz pod względem awansu do play-off. Muszą także liczyć na potknięcie argentyńskiej drużyny Arsenal Sarandi. Co prawda Penarol radzi sobie dosyć dobrze, jednak tylko na własnym podwórku i wyniki pokazują, że czegoś w tej drużynie brakuje. To &quot;coś&quot; ma jednak drużyna z Meksyku, która według mnie powinna wygrać to spotkanie. Santos wygrał pierwszy mecz w Urugwaju wynikiem 2-0.
Santos Laguna @@ 1.50 Unibet
Rzuty rożne over 12 @@ 3.25 bet365

typer36 456

typer36

Użytkownik
Deportivo Anzoategui - Arsenal de Sarandi

Ten mecz od razu zwrócił moją uwagę. Wprawdzie rozgrywek Wenezueli od jakiegoś czasu nie śledzę, ale zapamiętałem że ta drużyna na arenie międzynarodowej odstawała od mocnych zespołów pod względem taktycznym. Umiejętności poszczególni piłkarze być może mają nawet wysokie, ale zespół jako całość nie potrafi się dobrze ustawiać, widać brak racjonalnych decyzji, wypracowanych schematów, w obronie trochę dziczyzny i w ten oto sposób mamy średnie wyniki. Ogólnie w obozie gospodarzy spiny nie ma, próbuję coś ciekawego wyczytać, ale nic takiego nie ma.

Solidna ekipa z Argentyny powinna ich ogarnąć, ale ja ryzyka nie lubię, jeśli nie jest potrzebne, więc zagram sobie coś bardzo bezpiecznego (co i tak czasem nie wchodzi).

Sarandi +2 1,071 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +2
zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Deportivo Cali - O&#39;Higgins
Ja nadal jestem pod wrażeniem gry O&#39;Higgins i choć przegrali dwa ostatnie mecze tracąc w nich 5 bramek (tyle samo ile stracili do meczu z Cerro od początku roku we wszystkich rozgrywkach) to myślę, że dziś nie podtrzymają tej złej serii. Dlaczego? Ano, dlatego, że po porażce w Paragwaju sytuacja w grupie dla O&#39;Hi zdecydowanie się pogorszyła i nawet remis będzie chyba zadowalał podopiecznych trenera Berizzo. Jeden punkt w Kolumbii może być bardzo ważny w kontekście walki o wyjście z grupy, bo w ostatniej serii gier podejmują u siebie Lanus i tam zwycięstwo raczej zapewni im awans.
Deportivo dziś bez Pereza i Viafary, a więc bez podstawowych pomocników. Bramkarz Mondragon narzeka na uraz, jednak całkiem możliwe, że dziś wystąpi. Goście bez żadnych konkretnych osłabień. Wydaje mi się, że Chilijczycy nie będą za wszelką cenę walczyć o 3 punkty, tylko jak to zwykle u nich bywa skoncentrują się na tym, aby przede wszystkim zabezpieczyć tyły i coś skubnąć po szybkiej kontrze.
DEPORTIVO CALI (COL): Faryd Mondragón; Víctor Giraldo, Fainer Torijano, Diego Amaya y Mauricio Casierra; Gustavo Cuéllar, Gustavo Bolívar, Carlos David Lizarazo y Cristian Marrugo; Yerson Candelo y Robin Ramírez.
O&#39;HIGGINS (CHI): Paulo Garcés; Yerson Opazo, Mariano Uglessich, Albert Acevedo, Nicolás Vergara; Luis Pedro Figueroa, César Fuentes, Benjamín Vidal, Pedro Pablo Hernández; Gonzalo Barriga y Pablo Calandria.
Deportivo under 1,5 @ 1,55 Betcity ✅ 1-1

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Leon - Bolivar
Ja rozumiem Leon lepszy piłkarsko. Rozumiem delegację i mniejsze lub większe minusy jazdy samolotem czy innym środkiem transportu graczy Bolivaru. Rozumiem wyższość Leon w chyba każdym aspekcie piłkarskim nad Boliwijczykami. Ale nie zrozumiem takiego kursu na Meksykanów. Albo inaczej, cieszę się, że wystawili takie kursy na Boliwijczyków.
Leon leży na wysokości około 1800 metrów. W Boliwii stadiony są położone albo poniżej 600m n.p.m lub powyżej 2,800m n.p.m więc można powiedzieć, że teraz grają jakby po środku. Kursy nam mówią, że trzeba brać, bo jest sporo czynników przemawiającymi za Bolivarem. Ostatnio nie oglądam Meksyku, może ktoś coś wie więcej na temat Leon, ja skupię się na grajkach z La Paz.
Uno - większość zawodników przewidziana do gry dzisiejszej nocy odpoczywała. Do Oriente pojechali odklepać tylko ten mecz, wrócić do domów się spakować i lecieć do Meksyku. Dostali tam 4:0 i specjalnie nie byli zaangażowani w wynik, ale - co jest istotne - pozostali w trybie meczowym.
Dos - mecz Flamengo - Bolivar. Tam też każdy spisywał ich na straty, manity i inne pierdoły, a Celestes zagrali bardzo dobre spotkanie i wywieźli bardzo cenny punkt z Brazylii remisując 2:2. Kursy? @1,22 / @6,00 / @15,00. W meczu z Leon jest podobnie. Dla mnie bomba, wpakuję się drugi raz w takie kursy, ale wg mnie warto.
Tres - Tabela. Bolivar nie jedzie tam po nic. Jeden punkt przybliża ich do awansu. Obecnie mają 5 punktów, ewentualny remis to punktów sześć, a ostatnia kolejka to mecz z Emelekiem - 3,600m n.p.m vs 9m n.p.m, wniosek? - Boliwijskie drużyny do bólu wykorzystują wysokości, zremisowali pechowo (imo) z Leon, wygrali z Flamengo, więc nie powinni mieć problemów z piłkarsko gorszym zespołem z Ekwadoru, więc przy dobrych wiatrach po sześciu kolejkach Bolivar ma oczek dziewięć. Odpowiedzią na szanse Bolivaru przed ostatnią kolejką jest mecz Emelec - Flamengo. Różnica wysokości jest znikoma, więc większy procent szali zwycięstwa przechyla się w stronę umiejętności taktycznych i czysto piłkarskich - jak dla mnie - plus dla Flamengo. W tabeli jest ciasno, każdy gra o awans.
Quatro - Tu już chyba powinienem zakończyć omawianie typu, chyba wszystko to co chciałem zostało napisane. Bolivar jedzie tam po jakiekolwiek punkty, to ich ostatnia szansa, chyba że jakieś cuda będą się działy w tabeli i wtedy decydują ostatnie mecze, ale nikt nie chce gdybać. Trzeba tam pojechać i zaprezentować się tak jak z Flamengo - tyle mi starczy.
Bolivar +2 @1,78 SBOBET ✅ 0-1 (Dla mniej odważnych jest opcja +2,5 na bet365 po 1,48)
i taki bonus Bolivar gol przed 79:00 @2,20 bet365 ✅ 0-1 70&#39; minuta.

Otrzymane punkty reputacji: +33
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Lanus-Cerro Porteno
Moim zdaniem kurs na bramki w tym meczu naprawdę nie oddaje tego, co się może dziać w tym spotkaniu. Lanus potrzebuje punktów, bo porażka w tym meczu, a nawet remis praktycznie kończy ich zabawę z tegorocznym Libertadores. Zwycięstwo zaś daje im lepszą sytuację, ale też w ostatniej kolejce będzie im potrzebne zwycięstwo w Chile. Potencjał w ofensywie jest, bo jak widzę takie nazwiska jak Ismael Blanco, Santiago Silva to jednak robią jakieś wrażenie. Do tego w pomocy ograni już Victor Ayala czy Leandro Somoza. Z drugiej strony mega overowe Cerro Porteno, które w tym roku strzela, ale i traci mnóstwo goli. W ataku znany z Hiszpanii, Dani Guiza. Za nim najlepszy strzelec CL czyli Jonathan Dos Santos(4 gole), a także bracia Angelo i Oscar Romero, o których jakiś czas temu było głośno w kwestii ewentualnego transferu do Realu Madryt(rezerw). Widziałem pierwszy mecz tych ekip i tam Cerro miało miażdżącą przewagę ale wykorzystali to dopiero w drugiej połowie, gdy strzelili 3 gole. Potem Lanus miało swoje i też jednego gola wsadzili. Dzisiaj też mnie tyle goli nie zdziwi, zatem trzeba pograć tutaj jakiegoś bts-a.
BTS @ 2,25 Bet365

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Trzeba będzie grać w Stronę Strongest w meczu w Limie. 28 marca pojadą zmierzyć się z U de Deportes. Peruwiańczycy już o nic nie walczą, a Boliwijczycy owszem i są w bardzo fajnej sytuacji, przy dobrych wiatrach mogą wyeliminować Atletico PR albo Velez. To ich ostatni mecz na wyjeździe, więc trzeba się spiąć, walić ligę na razie jak jest wielka szansa na awans. Dodatkowo ostatni mecz w grupie grają u siebie, więc wysokości to ich mega plus i będą musieli to wykorzystać. Strongest będzie musiało ruszyć od początku, ale nie na hurra bo te wysokości są zgubne, trzeba zagrać ekonomicznie i osiągnąć dobry wynik w Peru by jeszcze mieć szanse w ostatnim meczu.
Wymarzony scenariusz wg mnie to remis w meczu Velez - Atletico PR i wygrana Strongest. Potem liczyć na Boliwijskie góry i wygraną z Atletico PR i ew. niemożliwą porażkę/remis Velez z U de Deportes. Niezłym scenariuszem i zarazem bardzo prawdopodobnym jest też wygrana Velez + wygrana/remis Strongest. Wtedy przed ostatnią kolejką Velez prowadzi z 12 punktami, Atletico PR ma 9 punktów, a The Strongest 7 lub 9 i wtedy decyduje mecz z Brazylijczykami u siebie.
Scenariuszy jest kilka, sobie nawet rozpisałem, ale brałem pod uwagę zdobyte punkty w Peru przez ekipę z Boliwii. Jest to bardzo prawdopodobne i zdecyduję się pograć w ich stronę. Deportes bez gola nawet u siebie, wszystko co przegrywali to nieznacznie, no ale przegrywali, widać różnice w ich grze jak mierzą się z Brazylijczykami czy Argentyńczykami. Tutaj pewnie będzie bardziej wyrównany pojedynek ale myślę, że Strongest jest w stanie wywieźć punkty.
Strongest X2 @1,96 marathonbet ✅ 3:3
X2 już spadło na 1,57 w marathonie, najwyżej można łapać 1,6 w 365 albo 1,7 w Sbobet ale już wg mnie nie warto.
Do rzeczy.
Uno - wysokość n.p.m. Mimo, że Strongest u siebie grają na 3,600m n.p.m to w lidze są trzy zespoły, które mają zbliżone warunki do tych, jakie będą panowały w meczu na Estadio Monumental (277m) a są to Oriente, Blooming (428m n.p.m) i Guabira (298m n.p.m). Już w tym sezonie grali na wyjeździe z dwoma zespołami, jednak były to mecze raczej grane na mus, bo mieli wtedy w najbliższym czasie mecz w CL ( porażki Guabira 3:2 / Oriente 2:0)
W tamtym roku (listopad, grudzień) wyglądało to dużo, dużo lepiej a i teraz stawka jest przeogromna (zwycięstwo 0:2 z Oriente / 3:5 vs Guabira i remis z Blooming 1:1. A więc piłkarze z La Paz powinni być w 101% przygotowani fizycznie na to spotkanie.
Dos - motywacja. La U już nie gra o nic, nie zdobyli żadnej bramki, stracili sztuk sześć. Jedynie o co mogą grać to honor i jakiś punkt tutaj, bo ostatnia kolejka to przymusowe rozegranie meczu z Velez. To może być taki otwarty mecz jak wczoraj Nacional z Newell&#39;s, gdzie gospodarze grali o pietruchę, a NOB o awans, skończyło się 2-4. Oczywiście tutaj będzie widoczna różnica zaawansowania taktycznego i technicznego, ale myślę że też tu coś powpada. Sami piłkarze Strongest zapowiadają, że nie zamierzają się bronić, bo potrzebują wygranej,a to słowa samego bramkarza - Vaca. Napastnik Alfaro natomiast mówi, że to najważniejszy mecz w jego karierze. I tak na koniec na marginesie, to gospodarzom nie idzie nigdzie, także w lidze, nie wygrali meczu od 15 grudnia 2013! Nie ma opcji, no Strongest musi dać z siebie wszystko. Jeszcze jedno to zmiana trenera w szeregach gospodarzy - Jose del Solar. Prowadził już tą drużynę w latach 2010-2011, bardzo uznany piłkarz, ale w cudowne uzdrowienie tej piłkarskiej &#39;padaczki&#39; ze strony Universitario nie widzę na razie. A przynajmniej w dzisiejszym meczu. Obym się nie mylił.
Tres - można powiedzieć, że cała jedenastka Tigre odpoczywała w meczu z Blooming. Żeby nie było:
Jemio - Torrico, Cabrera, Bejarano - Veizaga, Paz, Melgar, Chavez - Rios, Reinoso, Mercado
Vaca - Parada, Faustino, Barrera, Chavez - Soliz, Chumacero, Castro, Cristaldo - Escobar - Alfaro
Na 95% przewidywana jest podobna jedenastka jak w meczu z Velez, czyli najbardziej optymalne i najmocniejsze. Mimo całej masy roszad w ostatnim meczu ligowym pokonali Blooming grając w 10, to że tam łamańca wykręcili to na marginesie. Ale są na świeżości - może nie tak w rytmie meczowym jak Bolivar, ale zawsze to jakieś nowe pokłady sił. Ważna opcja to przód, bo wraca na fałszywą 9 Escobar, a ten koleś mimo wieku robi ogromną różnicę w przodzie.
Quatro - no pozycja wyjściowa. Wygrana na Peruwiańskim terenie to otwarta droga do awansu. Ostatnia kolejka na swoim terenie, gdzie zdobywają punkty jak na życzenie i z kim się da. Zwycięstwo - 9 punktów i mecz u siebie z Atletico PR, które jest na wysokościach do obicia lajtowo. Wszystko się rozstrzygnie 28.03 o godzinie 03:00 na Estadio Monumental &quot;U&quot;.
Hmm, to X2 wyglądało najlepiej, ale było postawione 6 dni temu i bardzo sie z tego cieszę, mam nadzieję że będzie podobnie jak z Bolivarem w nocy, czyli do przodu.
U de Deportes w CL jeszcze nic nie trafiło, powyżej 1,5 bramki ostatnio zdobyli
15 grudnia 2013. Niech nie psują tej passy :cool:
Tylko takie coś mi przychodzi do głowy na ten moment.
U de Deportes under 1,5 @1,44 bet365 ⛔ 3:3 bleee
i zabawa w grubsze kursy
Strongest over 1,5 @3,00 bet365 ✅ 3:3 :cool:
Escobar, liczę na Ciebie, jeszcze mnie nie zawiodłeś.

makaveli23 897,8K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Copa Libertadores
Godzina: 2:00
Spotkanie: Garcilaso - Defensor
Typ: X2 ✅ mozna bylo odwazniej 2 ????
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Nie wiem co odbiło bukmacherom, ze wystawiają takie kursy. Zostaly jeszcze 2 mecze wiec nie ma mowy odpuszczania ze strony Defensoru, wiec pewnie zagrają optymalnym skladem (jak nie to prosze mnie poprawic). Widzialem raz te Garcilaso w akcji (przeciw U de Chile u siebie 1-2 w CL) i kolidując to z ich wynikami (brak wygranej w ostatnich 6 meczach: 0-1-5) wystarcza mi stwierdzic ze nie jest to raczej druzyna powazna. Defensor gra o wiele lepiej i osiaga lepsze wyniki. Zajmuje drugie miejsce w grupie Copa Libertadores i jesli chce walczyc o awans musi walczyc przynajmniej o punkt. Ja sadze ze jezeli gospodarze sie otworzą to goscie mają szanse pójść nawet po wygraną, ale patrzac na ich wyniki na wyjeździe wolę zabezpieczyc sie podrpórką. Na wyjeździe 1-4-2 w tym sezonie wiec mozna powiedziec ze grają na remisy. Calkiem dobrze im to wychodzi bo np ostatnio wywalczyli 1-1 grajac przeciwko Danubio przez calą druga polowe i troche pierwszej w 10 zawodników na boisku. Oczywiscie dla gospodarzy jest to mecz o wszystko i musza wygrac, jednak ostatni mecz zagraja z Cruzeiro w Brazylii, wiec nie sadze zeby mieli jeszcze marzenia o awansie, zbyt wiele by sie musiało dziać rzeczy na ich korzyść a na dodatek bedac w takiej formie to i tak nie liczylbym na zbyt wiele. Z drugiej strony Defensor zagra z U de Chile jeszcze a grupa jest wyrownana wiec nie moga kalkulowac - trzeba zagrac tutaj na maksa. Pierwszy mecz gładko wygrany przez Defensor 4-1.

Otrzymane punkty reputacji: +3
zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Universidad de Chile - Cruzeiro
Przelewki się skończyły. Cruzeiro było murowanym faworytem do wygrania grupy i jak na razie są o krok od wypadnięcia z niej. Z tego co widzę, to tylko dwa zwycięstwa (i to najlepiej minimum +5 w bramkach) dają im awans. Jeśli dziś wygrają, to będą mieli na koncie 7 punktów i mecz z Garcilaso. W drugim meczu ostatniej kolejki mający 10 punktów Defensor będzie podejmował La U, które w przypadku dzisiejszej porażki będzie dysponować 9 punktami. I tak: Defensorowi będzie wystarczać remis, a w razie porażki na korzyść Chilijczyków ( i oczywiście przy zwycięstwu Cruzeiro z Realem) między Defensorem a Brazylijczykami będzie decydował bilans bramkowy. Gdyby Defensor wygrał, to Raposa po zwycięstwie z Realem, jest w następnej rundzie wyrzucając z niej Universidad. To by było na tyle pod względem przeglądu sytuacji w tabeli, bo jeśli dziś Cruzeiro nie wygra, to o tych dywagacjach można sobie zapomnieć.
Co do meczu, to trener Marcelo Oliveira jest zadowolony z pracy ofensywnego kwartetu Everton Ribeiro, Ricardo Goulart, Dagoberto i Julio Baptista. Cruzeiro interesuje tylko zwycięstwo, więc od nich będzie zależeć losy dalszej rywalizacji Raposy w CL. W pierwszym meczu pomiędzy tymi drużynami na Mineirao było 5-1 i była to kompletna deklasacja drużyny Christiana Romero. Jednak dziś to będzie zupełnie inny mecz i z inną stawką. La U co prawda w niedzielę ma przed sobą Chilijski Superklasyk z Colo Colo, jednak w lidze już nie walczą o mistrzostwo, więc całe siły mogą skoncentrować na spotkaniu Libertadores. Może pozornie piłkarze Universidad mogą być spokojni, bo nie dość że grają u siebie to mają w ostatniej kolejce jeszcze jedną szansę na awans, ale właśnie - zagrają z rewelacją tej grupy ( a może i całej fazy grupowej) Defensorem, który u siebie ograł Cruzeiro 2-0. Jest szansa że będzie to bardzo dobre widowisko, bo Cruzeiro od początku zapewne będzie chciało zaatakować i strzelić bramkę. Może dobrym prognostykiem będą dwie wyjazdowe wygrane dzisiejszej nocy brazylijskich drużyn: Flamengo i Gremio. Bo dotychczas klubom z Brazylii na wyjazdach szło bardzo ciężko.
Myślę, że spotkanie zakończy się zwycięstwem gości.
Herrera; Gonzalez, Caruso, José Rojas e Cereceda; Martinez, Juan Rojas, Fernandez e Lorenzetti; Mora e Rúbio.
Cruzeiro: Fábio; Ceará, Dedé, Bruno Rodrigo e Samudio; Henrique e Lucas Silva; Éverton Ribeiro, Ricardo Goulart e Dagoberto; Júlio Baptista.
Cruzeiro @ 2,5 Bet365 ✅ 0-2
Cruzeiro DNB @ 1,8 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
12345
Wyżej posty, w których pisałem o The Strongest i Bolivar.
O tych drugich może troszkę mniej, ale tak w skrócie to zbliżona ekipa do Tigre, może nieco więcej mają do zaoferowania w ofensywie, jeśli mówimy o aspektach czysto piłkarskich. Ostatnio tam szpital i trochę roszad, ale na CL wyjdzie pewnie najsilniejsza paka, no oczywiście pomijając tych, co leczą długoterminówki.
Już od 2/3 dni La Paz żyje tymi meczami, naprawdę jest na to ciśnienie. Doping powinien być dobry jak na Boliwie, sami piłkarze, trenerzy czekają na to spotkanie, są myślami już przy tych decydujących starciach.
Wszystkie siły będą szły na to, oczywiście łatwo nie będzie, ale gra się o pełną pulę, awans do fazy pucharowej to nie tylko prestiż ale też niezła kasa, a awans ekipom z Boliwii nie zdarza się często.
Emelec gra przeważnie na 4m n.p.m, Atletico PR około 950m n.p.m jest to spora różnica w porównaniu do obiektu boliwijskiego.
W gorszej sytuacji jest Strongest, bo awans daje tylko i wyłącznie zwycięstwo, a więc realny jest scenariusz, że Brazylijczycy przyjeżdżają się bronić, ewentualnie szarpać z kontry i dowieźć ten awans, a gospodarze muszą postawić wszystko na jedną kartę.
Bolivar ma tą małą możliwość pajacowania, ale jej zupełnie tutaj nie widzę. Mogą pozwolić sobie na remis, ale pod warunkiem, że ktoś w meczu Flamengo - Leon wygra. Wtedy wychodzą z drugiego miejsca, lecz uważam że nie będzie w tym przypadku kalkulacji.
Oczekiwałem coś w okolicach ~1,85 w obu przypadkach, więc biorę to. Oczywiście może się wiele zmienić do czasu meczu, ale wolę zagrać już teraz mimo wszystko. Może i przez sentyment do zespołów z Boliwii, ale imo wygrane są uzasadnione, wziąłem pod uwagę czynnik bardziej psychiczny niż czysto piłkarski, no ale są tylko dwie opcje - taka motywacja, która dodaje skrzydeł i prowadzi do wygranej lub zjada ich trema i obie żegnają się z turniejem, jest też trzecia, że awansuje tylko jedna, lecz ja tutaj jestem bardzo optymistycznie nastawiony, sam nie wiem czemu, przeczucie takie.
The Strongest @1,80 ✅ 2:1 + Bolivar @1,85 marathonbet

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Z tego co widzę, to tylko dwa zwycięstwa (i to najlepiej minimum +5 w bramkach) dają im awans. Jeśli dziś wygrają, to będą mieli na koncie 7 punktów i mecz z Garcilaso. W drugim meczu ostatniej kolejki mający 10 punktów Defensor będzie podejmował La U, które w przypadku dzisiejszej porażki będzie dysponować 9 punktami. I tak: Defensorowi będzie wystarczać remis, a w razie porażki na korzyść Chilijczyków ( i oczywiście przy zwycięstwu Cruzeiro z Realem) między Defensorem a Brazylijczykami będzie decydował bilans bramkowy. Gdyby Defensor wygrał, to Raposa po zwycięstwie z Realem, jest w następnej rundzie wyrzucając z niej Universidad.

Cruzeiro - Real Garcilaso

Sytuacja w porównaniu z poprzednim tygodniem znacząco się nie zmieniła i Cruzeiro potrzebuje zwycięstwa do awansu, a aby się nie oglądać na mecz w Urugwaju Raposa musi wygrać minimum trzema bramkami. W pierwszym meczu pomiędzy tymi drużynami padł dość niespodziewany wynik 2-1 dla Realu. Był to dziwny mecz, gdzie w pierwszej połowie Cruzeiro całkowicie zdominowało godpodarzy, a po przerwie sytuacja na boisku się odmieniła i z kolei Real grał o wiele lepszą piłkę. Peruwiańczycy oczywiście szans na awans nie mają, bo na ich koncie znajduje się zaledwie trzy punkty po wspomnianym meczu pierwszej kolejki. Wczoraj grali mecz w ramach Copa Inca i wcale w mocno rezerwowym składzie nie wyszli. Oczywiście znalazło się w jedenastce kilku graczy, którzy są zmiennikami, ale ponad połowa wczorajszego składu to zawodnicy, którzy są nominalnymi graczami pierwszego składu. Wczoraj także swój mecz zagrało Cruzeiro które w pierwszym meczu finałowym o mistrzostwo stanu Minas Gerais zremisowało bezbramkowo z Atletico MG. Tam także goście zagrali na w pół rezerwowym składem. Jednak należy pamiętać, że Real Garcilaso ma przed sobą sporą podróż do Brazylii.
Jednak głównym argumentem za zwycięstwem gospodarzy jest dla mnie to, że Cruzeiro po prostu jest lepszym zespołem. Tydzień temu obronili się, zwyciężając Universidad de Chile i teraz zadanie będzie łatwiejsze, bo nie dość, że grają u siebie, to Garcilaso już o nic nie walczy i Raposa powinna sobie spokojnie poradzić.
Cruzeiro -2AH @1,7 Betcity ✅ 3-0

Otrzymane punkty reputacji: +8
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Cerro Porteno-Deportivo Cali
Obie ekipy grają o awans, podobnie jak w drugim meczu tej grupy O&#39;Higgins-Lanus, bo sytuacja w grupie przedstawia się tak:
1. Lanus 7pkt, bilans bramkowy +1
2. Cerro 7pkt, 0
3. Dep. Cali 7pkt, -1
4. O&#39;Hggins 6pkt, 0
Póki co to Cerro jest w kolejnej fazie i remis też im to da, jednakże pamiętajmy, że dzisiaj już Kolumbijczycy kalkulować nie będą, gdyż im awans daje tylko i wyłącznie zwycięstwo. Zatem sytuacja taka, że można wygrać grupę, jak i zakończyć na ostatnim miejscu... Gospodarze u siebie jak na razie wyniki 2:1 i 3:1 i naprawdę tą ekipę fajnie się ogląda, o czym pisałem przy okazji spotkania z Lanus. Goście co prawda nie są zbytnio overowi, ale fakt, że muszą dzisiaj zaatakować zmienia postać rzeczy i tutaj będzie wymiana ciosów, tak czy siak. A zatem taki kurs na overa jest za duży i ja sobie chętnie spróbuje
over 2,5 @ 2,35 Bet365✅3:2

Otrzymane punkty reputacji: +27
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Sam fakt, że mecz o awans to powinni ich pyknąć lekko. Wszyscy w Brazyli oczekują miazgi i tak zapewne będzie. Drugi ważny aspekt to chęć udowodnienia czegoś Peruwianczykom, którzy w rasistowski sposób potraktowali jednego z grajków Cruzeiro. Tutaj będzie miazga. Gospodarze to maszyna do strzelania bram co pokazali z UDC
Cruzeiro -4 @ 6,50

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
U. Espanola (Chi) - Independiente del Valle (Ecu)

Lubię takie kursy więc gram. Dla zespołu z Ekwadoru to mecz o życie, po pierwsze muszą wygrać to spotkanie, a po drugie muszą trochę liczyć na San Lorenzo, które także musi wygrać jeśli chce mieć szanse na awans. Jednak jeżeli Independiente chce myśleć o awansie musi przedewszystkim wygrać, remis nie wchodzi w grę. Zespół z Chile ma pewny awans, choćby niewiadomo co się stało więc na pewno nie będą mieli aż takiej motywacji. Oba zespoły są ostatnio w podobnej formie więc ciężko porównywać akurat pod tym względem. Kurs fajny, wierze w Ekwadorczyków. Pierwsze mecz zakończył się wynikiem 2-2.
Independiente del Valle @@ 5.00 bet365 ✅✅

1-0 -&gt; 1-3 -&gt; 4-3 -&gt; 4-5 A wszystko po to, żeby nie awansować ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom