robson-united
Użytkownik
SANTOS - GREMIO
Typ : Santos @ 1,53 Bet3653:1
Dzisiaj Santos bez Aroucy, który jest zawieszony. Zastąpic go ma Rodriguinho. Wraca oczywiście Neymar, który nie grał w pierwszym meczu. Także Robinho po pauzie w meczu ligowym z Cearą będzie dzisiaj grał od początku. Ofensywa Santosu to gwarancja bramek w tym sezonie, nie pamiętam kiedy nie strzelili oni gola swojemu rywalowi...
Gremio tak jak pisałem niczym szczególnym mnie nie zachwycili w meczu z Corinthians który miałem okazje oglądac. Owszem brakowało tam Borgesa i Jonas wszedł w końcówce ale i tak styl jaki sobie wyobrażałem mnie zawiódł totalnie. Santos jest bardziej zgrany i ich akcje są o wiele bardziej rozgrywane z polotem czym potrafią zaskoczyc każdą defensywe. Ja w tym meczu stawiam na Santos chociaż kurs nie jest powalający
SANTOS : Felipe- Pará, Edu Dracena, Durval, Léo- Rodriguinho, Wesley, Paulo Henrique Ganso- Neymar, André, Robinho
GREMIO : Victor-Joílson, Ozeia, Rafael Marques, Edílson-Adilson Willian Magrão, Hugo, Douglas- Jonas, Borges.
http://www.youtube.com/watch?v=C-Ynymiky3I
-----------------------
VITORIA BAHIA - ATLETICO GO
Typ : Vitoria @ 1,80 Bet3654:0
W ekipie gości braknie dwóch ważnych ogniw. Chodzi o Robstona i Rodrigo Tiui. Robston w tegorocznej Copie do Brasil strzelił już 4 gole. Rodrigo Tiui zanotował 3 trafienia. Dodam tylko że Atletico GO w tegorocznej Copie jak policzyłem strzelili 11 goli czyli wychodzi z tych wyliczeń że wspomniana dwójka ma aż 7 trafień! Także dodając do tego że Vitoria to ekipa stricte własnego podwórka warto na nich dzisiaj zainwestowac moim zdaniem
VITORIA : Viáfara- Nino Wallace, Reniê, Egídio- Vanderson, Uellinton, Ramon, Bida-Elkesson, Júnior.
ATLETICO GO : Márcio- Márcio Gabriel, Jairo, Gilson,Thiago Feltri- Pituca, Agenor, Ramalho,Erandir- Marcão, Juninho