>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Copa Del Rey - FINAŁ: FC Barcelona - Athletic Bilbao

Status
Zamknięty.
wdur 0

wdur

Użytkownik
vs.

FC Barcelona - Athletic Bilbao

Walka stoczy się o ten oto puchar:

Kursy przedstawiają się następująco [by BAH]:

Mecz zostanie rozegrany już jutro[13.05.09 r.] o 22:00, czy Barca wygra finał w którym bierze udział po 11 letniej przerwie? Czy Athletic Bilbao zdoła podjąć walkę z faworyzowaną Barceloną, która bedzie musiała wystąpić bez napastników Henryego i Iniesty oraz obrońców Marqueza i Abidala?
Zapraszam do analiz!

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Kursy na Barce jakie znajduje sa niewarte ryzyka jak na razie. Barca bez Abidala, Iniesty, Henry&#39;iego i Marqueza. Ponadto w bramce zamiast Valdesa ma stanac Manuel Pinto, a za Puyola ma zagrac Martin Caceres. Roszady wiec bardzo spore i roznie to moze wyglada na boisku. W zespole baskow zagra juz Fernando Llorente, ale kontuzjowany jest David Lopez. Barca 2 razy w tym sezonie grala z Bilbao, wygrala 1:0 i 2:0 grajac w pelnym skladzie. Wyniki wiec prawie na styku. Biorac pod uwage oslabienia mysle ze warto zaryzykowac typ na zdobywce pucharu - Bilbao.

FC Barcelona - Bilbao (zdobywca pucharu) 2 3,60

I jeszcze cos. Nie wiem czy wiecie ale mecz w TVP2 bedzie emitowany z 45 minutowym opoznieniem, z tego co sie orientuje mecz jest planowany na 22:00, tvp rozpoczyna transmisje o 22:45, bo musi jeszcze w ten dzien wyemitowac trzymajacy w napieciu serial Barwy szczescia i mrozacy krew w zylach film U Pana Boga w ogródku. Tvp gratulujemy profesjonalizmu.

A 0

amatorszczyzna

Użytkownik
I jeszcze cos. Nie wiem czy wiecie ale mecz w TVP2 bedzie emitowany z 45 minutowym opoznieniem, z tego co sie orientuje mecz jest planowany na 22:00, tvp rozpoczyna transmisje o 22:45, bo musi jeszcze w ten dzien wyemitowac trzymajacy w napieciu serial Barwy szczescia i mrozacy krew w zylach film U Pana Boga w ogródku. Tvp gratulujemy profesjonalizmu.
za przeproszeniem widać że ***a się znasz

naprawde myślisz że ktoś siedzi i podejmuje takie decyzje czy puścić od razu czy wcześniej ??

jest kontrakt na wyemitowanie iluś tam odcinków w odpowiednich terminach i tyle.

wię jedynie co to tobie można pogratulować obiektywizmu godnego moderatora.

co do meczu to zdecydowanie myślę że bilbao wygra ten mecz

są zdeterminowani, mają pełny skład oraz potrafią grać w piłke - co pokazali eliminując miedzy innymi seville i valencie

barca ogromne straty w składzie

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
tak zgadza sie, telewizje kupuja licencje na dany serial/film ale w tym wypadku sa to produkcje tvp wiec tylko i wylacznie od nich zalezy kiedy cos pokaza swojego. Tak sie sklada ze mam za soba epizod w n i doskonale wiem jak to funkcjonuje.
ok, ok amatorszczyzna jak uwazasz, koniec tematu.

fc_barcelona 0

fc_barcelona

Użytkownik
dla mnie można grać śmiało na Barce . :] 1.51 w Pinnacle . Messi , Xavi , Etoo , Alves. Puyol w obronie ułoży szyki . Barca ma w tym roku szanse na 3 tytuły : Liga Mistrzow , Primera Division , Puchar .... mają już zrujnowac sobie ta szanse .... watpie. Rezerwowo piłkarze Barcelony ktorzy zastapia Inieste , Marqueza sa wedlug mnie pilkarzami lepszymi niż pilkarze Atletico. Ostatnio Barca zmarnowała szanse na swietowanie mistrzostwa... dziś sa glodni sukcesu. rezerwowi dostali szanse gry. Wedlug mnie Barca - 1 :]

180michal 17

180michal

Użytkownik
Prawdopodobny skład Barcelony:
Pinto- Alves, Toure, Pique, Puyol- Busquets, Xavi, Keita- Messi, Eto&#39;o, Bojan
albo taki :p

D 5

devil13england

Użytkownik
Gdzie jest rozgrywany finał??????w Madrycie może jak przed rokiem???
Dodam rowniez ciekawa rzecz ze Barca siegnela po ten puchar 24 razy a tyle samo triumfów ma ....Athletic Bilbao ????

pablo31 776

pablo31

Użytkownik
Gdzie jest rozgrywany finał??????w Madrycie może jak przed rokiem???
Dodam rowniez ciekawa rzecz ze Barca siegnela po ten puchar 24 razy a tyle samo triumfów ma ....Athletic Bilbao ????
Finał jest rozgrywany na Mestalla w Valencii

wdur 0

wdur

Użytkownik
Barcelona: Pinto; Alves, Pique, Toure, Puyol; Busquets, Xavi, Keita; Messi, Bojan, Eto&#39;o.

D 5

devil13england

Użytkownik
FC Barcelona - Athletic Bilbao

Finał Pucharu Krola rozgrywany na Estadio Mestalla w Walencji.Jak wiemy Barca mierzy w trzy trofea.Jedno czyli mistrzostow hiszpanii ma mozna stwierdzic zaklepane choc brakuje 1pkt.1pkt ktory bylby katastrofa gdyby nie zostal zdobyty.Kolejne trofeum to Puchar Króla.Barca 24 razy siegnela po to trofeum rowniez 24 razy puchar ten zdobyl dzisiejszy przeciwnik Barcy czyli ekipa Bilbao.Napewno dzisiaj dowiemy sie kto bedzie samodzielnym liderem wsrod zwyciest w tym pucharze jak rowniez dowiemy sie czy Barca dorzuci druga zdobych w tym sezonie.Mysle ze tak.Niby sa oslabieni bo nie zagra Henry czy Inesta ale jak oni maja wyrownany sklad przekonywalismy sie niejednokrotnie.Co do skladow to sa one juz znane :
Barca : Pinto - Alves ,Pujol ,Pique - Toure ,Basquets ,Xavi ,Keita - Messi ,Bojan ,Etoo
Bilbao : Iraizos - Iraola ,Ocio ,Amorebieta ,Koikili - Yeste , Javi Martinez ,Orbaiz ,D.Lopez - Taquero , Llorente
Sedzia spotkania bedzie Luis Medina Cantalejo
Jak dla mnie spotkanie wygrane spokojnie przez Barce.

Typ : zwyciestwo Barcy 1,40✅
: Barca/Barca 1,90⛔
: over 2,5 1,55✅
: over 3,5 2,44✅
: Barca win do przerwy 1,80⛔
: Messi strzeli 2,10✅
Troche do tej przerwy nie wyszło myslałem nad tymi typami do przerwy co podalem jak i nad overem 1,5 do przerwy.no coz druga opcja byla by lepsza ale liczylem na skromne 1-0 do przerwy dla Barcy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom