Kolega wyżej idzie słuszną drogą, Albicelestes czeka mimo wszystko ciężka przeprawa nie tylko z bardzo niewygodnym rywalem, ale i pomysłami Scaloniego oraz wszechobecnym chaosie w swojej grze.
Oczami wyobraźni widzę to spotkanie jako podobne do tego, gdzie
Brazylia nie zdołała z Wenezuelczykami zgarnąć pełnej puli.
Ekipa Dudamela świetnie broni, a ich numerem-killerem są kontry, choć nie zdziwię się, jeśli będą w stanie momentami grę prowadzić przy takiej dyspozycji Argentyńczyków. W marcu pokazali, że są w stanie nawet pokonać dzisiejszego rywala, oczywiście w spotkaniu towarzyskim, ale tutaj będzie dużo większa motywacja i cel.
Ja pójdę w inną stronę. Mając na uwadze to, że
Argentyna jednak na czele z Messim będzie dążyła do prowadzenia spotkania, ciekawym rozwiązaniem mogą być rzuty rożne. Choć na tym turnieju rzadko linia jest pokrywana, moim zdaniem tu może być kornerów sporo, biorąc pod uwagę że nie wykluczam Wenezuelczyków jako pierwszego zdobywcę gola. Dodając fakt 'cudownej' taktyki Scaloniego przy rozgrywaniu akcji (świetne zdjęcie, gdzie zawodnicy są rozstawieni wszędzie, tylko nie w środku) powinniśmy widzieć sporo akcji na skrzydłach, plus niezliczone pomysły Messiego, jestem dobrej myśli. Niższe linie również polecam, szczególnie na
live, kiedy nie ruszą z nimi od razu.
over 9 rr @1,87 b365
8-7
Dla 'smaczku' dorzuciłem sobie dwa zakłady z Lionelem. Mimo tragicznej gry całej reprezentacji, ciężar i tak spada na niego, dziś czuję że jego gra zaowocuje kluczowymi statystykami. Do meczu
Brazylia -
Argentyna po prostu musi dojść a nie widzę takiego rozwiązania bez 'pieczątki' tego kosmity
Messi asysta @3,0 Unibet
Messi gol @1,98 Unibet