>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

CONCACAF Gold Cup 2011

Status
Zamknięty.
K 23

kajzer

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt; Kanada – Panama

Typ:2
Kurs:2.75

Oczywiście w moich typach nie mogło zabraknąć piłki nożnej, niestety praktycznie wszystkie liczące się ligi w europie zakończyły już sezon dlatego nie ma już tak dużego wyboru ale na całe szczęście odbywają się teraz mistrzostwa Ameryki Północnej. Postanowiłem zająć się grupą C w której niespodziewanie jak na razie najlepsza po dwóch meczach jest Panama, która było sprawcą jak na razie największej sensacji a mianowicie pokonali oni obrońców tytułu USA i są bardzo blisko wygrania swojej grupy a co za tym idzie trafienia na słabszego rywala w ćwierćfinale. Kanda natomiast ma już naprawdę niewielki szanse na zajęcie drugiej pozycji ponieważ zajmująca aktualnie trzecią lokatę drużyna USA gra ze zdecydowanie najsłabszą drużyną i z pewnością odniesie łatwe zwycięstwo, które nawet przy wygraniu tego spotkania przez Kanadę nic nie da. Panama jest w tym turnieju w rewelacyjnej formie dlatego myślę, że nie będzie miała żadnych problemów z średnio grającą Kanadą tym bardziej, że ostatnio wygrali z rywalem o wiele silniejszym, a kurs jest naprawdę bardzo fajny dlatego myślę, że warto postawić.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Honduras - Jamajka
Bardzo trudno wskazać faworyta tego spotkania. Z jednej strony Honduras, ekipa, która straciła punkty ze słabiutką Gwatemalą, a następnie rozbiła 7:1 jeszcze słabszą Grenadę. M.in. za sprawą znanego z polskich boisk Carlosa Costly&#39;ego. Z drugiej strony dotychczasowa rewelacja, czyli Jamajka, która zgromadziła komplet punktów, a notabene nie straciła ani jednej bramki. Gracze reprezentujący barwy jednej z wysp archipelagu Wielkich Antyli pokazali już szybki, radosny futbol, ale jak wspomniał wcześniej blaise - teraz staną przed trudniejszym zadaniem. Honduras na takie zabawy może im po prostu nie pozwolić. Myślę, że drużyny podejdą do tego meczu na pewnym luzie, bowiem trzecie miejsce w grupie i późniejsze starcie z Meksykiem im nie grozi. No chyba, że Gwatemala ustrzeli kilka bramek Grenadzie, a Honduras również wysoko przegra z Jamajką. Matematyczne szanse są w tym przypadku oczywiście znikome. Wydaje mi się, że będziemy świadkami ciekawego widowiska, z otwartą grą obu stron. Zarówno piłkarze Jamajki jak i Hondurasu co najmniej raz powinni umieścić piłkę w siatce.
Moja propozycja: obie drużyny strzelą bramkę - 1,74 Expekt ⛔

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
GRUPA B
Jamajka-Honduras
Typ: over 2.5 gola
Kurs: 1.97
Buk:

Krótko i na temat. Mecz o 1 miejsce w grupie. W przypadku dzisiejszej wysokiej wygranej Gwadalupy i porażki Hondurasu, Honduras zajmie dopiero 3 miejsce w grupie B. I wtedy będzie miał bardzo małe szanse na awans. A jeśli już awansuje, to trafi na Meksyk!!!!. A tego chyba, żadna drużyna nie chce. Jamajczycy mają awans w kieszeni, ale zapewne powalczą o pierwsze miejsce w grupie, żeby nie trafić na Kostarykę w następnej rundzie. W przypadku wygrania grupy B Jamajka zagra z drugą drużyną grupy C.
Gwatemala-Grenada
Typ:Obie strzelą
Kurs:1.80
Buk:

Mecz o 3 miejsce w grupie B. Przy odrobinie szczęścia obie drużyny mogą awansować do kolejnej rundy....i trafić tam na Meksyk.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
oczywiście nie powierzałbym spraw swojego awansu drużynie Granady, ale wątpię, aby mieli Gwatemala miała ją pokonać w rozmiarach podobnych do Hondurasu albo żeby Honduranie przegrali bardzo wysoko z Jamajką, więc raczej 2 miejsce pewne;-)

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Spotkanie: Guatemala -Grenada
Typ: Guatemala -2.5 ✅ 4:0
Kurs: 1.70
Bukmacher: Bet365
Analiza: Przed piłkarzami z Guatemali bardzo ważne spotkanie. Ostatni mecz grupowy, który zadecyduje o awansie Guatemali do dalszej części rozgrywek. Dalej przechodzą 2 najlepsze drużyny z trzecich miejsc w grupach. Wszystkie 3 mecze rozegrał już Salvador, zgromadził 4 punkty a bilans bramkowy to 7:7. Kanada ma 3 pkt i stosunek bramek 1:2 a Guatemala 1 pkt i 0:2 po 2 meczach. A więc sprawa jest prosta, aby nie oglądać się na wynik Kanady trzeba wygrać ten mecz różnicą minimum 3 bramek, żeby awansować dalej. Nie powinno być to aż tak trudne do wykonania, bo grają z półamatorami z Grenady, którzy w ciągu 2 meczy oddali 5 strzałów i stracili 11 bramek. Szału nie ma. Na dodatek kilka podstawowych graczy tej reprezentacji odniosło kontuzje i w tym meczu nie zagrają. Pewno jest jedno, Guatemala ten mecz wygra i nie ma innej opcji, myślę, że powinno to być zwycięztwo, które zagwarantuje awans.
Daje takie 4/10

Otrzymane punkty reputacji: +10
misiek_84 50,5K

misiek_84

Użytkownik
Jamajczycy mają awans w kieszeni, ale zapewne powalczą o pierwsze miejsce w grupie, żeby nie trafić na Kostarykę w następnej rundzie. W przypadku wygrania grupy B Jamajka zagra z drugą drużyną grupy C.
Wszystko fajnie tylko, że C2 to może być USA i już nie wiem co bym wolał na miejscu Reggae Boys dlatego trudno powiedzieć jak się zachowają w tym meczu. Jeśli już to postawiłbym na Honduras ale oni też nie muszą grać w tym meczu. Więc zagram chyba trochę nietypowo:
14/06 01:00 Gwatemala vs. Grenada
Typ: Gole poniżej 4
Kurs: 1,925 (Bet365)
Wynik: 4-0

Kurs dość wysoki a obydwa zespoły w czterech meczach zdobyły jedną bramkę oddając przy tym może z 5 celnych strzałów. Grenada to poziom Kuby graja fatalnie stracili już 11 bramek ale myślę, że nie będzie powtórki z wczoraj, Gwatemala chyba nie da rady nastrzelać im worka bramek zresztą nie ma takiej potrzeby przy wygranej 3-0 już wyprzedzają Salwador (Nie jestem do końca pewny ale chyba przy równej ilości pkt w małej tabeli decyduje różnica bramek a dopiero w drugiej kolejności ilość strzelonych??) a nawet bez tego jest duża szansa na porażkę Kanady lub remis w ostatniej kolejce bo Panama ma ogromną szansę grać w ćwierćfinale z zespołami A3/B3 wiec nie odpuści Kanadyjczykom. Dlatego Gwatemala powinna się skupić na tym żeby przede wszystkim wygrać ten mecz jeśli strzelą 2-3 bramki to nie powinni ryzykować i spokojnie dograć do końca. A że stracili tylko 2 bramki to bronic potrafią więc nie liczę, że Grenada coś ustrzeli. Trochę puzzle, nie wiem czy te nieskomplikowane taktycznie zespoły będą tak kombinować ale widzę duże szanse na typ.

Otrzymane punkty reputacji: +2
kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Trochę nie po naszej myśli potoczyło się spotkanie Hondurasu z Jamajką. Ostatecznie to niefaworyzowany przez bukmacherów zespół zgarnął trzy punkty i zakończył fazę grupową z pełną pulą w garści.
Gwadelupa - Stany Zjednoczone
Tutaj nie będzie żadnej niespodzianki. Stany, pomimo iż zawiodły swoich fanów - przegrywając z Panamą 1:2, wciąż są poważnym kandydatem do końcowego tryumfu. Dla Gwadelupy to ostatni mecz turnieju. W dwóch dotychczasowych reprezentacja ta nie zdołała wywalczyć choćby jednego punktu. Dwukrotnie jednak dała się we znaki swoim rywalom i poniosła minimalne porażki. Bradley i jego podopieczni doskonale zdają sobie sprawę z tego, że na powtórkę sprzed paru dni nie mogą sobie pozwolić. W meczu z Panamą zabrakło im wykończenia, bo nawet w samej końcówce mogli przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę. Przede wszystkim gospodarze turnieju muszą pilnować się w defensywie, bo odrabianie strat nie przychodzi im zbyt łatwo, jak już się mogliśmy przekonać. Myślę, że Gwadelupa nie będzie w stanie zaskoczyć Tima Howarda
Moja propozycja: Gwadelupa nie strzeli bramki - 1,60 Expekt ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
ipococito13 107

ipococito13

Użytkownik

Gwadelupa - USA
Dla Gwadelupy jest to ostatni mecz w turnieju a Stany Zjednoczone jeśli chcą awansować muszą wygrać (na jeszcze tam jest mała tabela z 3 miejsc ale to nie wchodzi w grę). Gospodarze imprezy po wpadce i porażce 2-1 z Panamą pewnie będą chcieli zmazać plamę i wygrać wysoko spotkanie ponieważ stosunek bramkowy będzie miał znaczenie a zajmując 3 miejsce zagrają z Meksykiem. USA będzie chciała z pewnością poprawić grę w defensywie która wgląda przeciętnie i też można się pokusić żeby postawić że zespół Gwadelupy nie strzeli bramki. Dobra lecimy dalej bo ja na myśli mam inny typ że USA wygra z hendi -2.5 a są w stanie by podnieść morale i jako gospodarz turnieju uszczęśliwić wierną publikę. Myślę że Landon Donovan czy Freddy Adu są w stanie spokojnie pokryć mój typ i zapewnić wysoką wygraną najlepiej nie tracąc bramki. Obstawiam że w meczu na Livestrong Sporting Park w Kansas City Amerykanie wygrają różnicą 2 bramek i zachowają czyste konto.
Typ: (-2.5) 2
Kurs:1.68
10BET
Typ: Gwadelupa nie strzeli bramki
Kurs: 1.60
Expekt
(widzę że kolega wyżej ma podobne zdanie co ja do typu Gwadelupa nie strzeli bramki)

Więcej na blogu
http://pro-typ.blogspot.com/

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Kanada - Panama
Typ: under 2.5 gola [1:1]✅
Kurs:1.70

Kanada po prostu musi wygrać, żeby grać dalej. Kanadyjczycy mają przyzwoity środek pola, ale nie ma kompletnie kto strzelać bramek. Panama z kolei wolałaby zająć 1 miejsce w grupie i nie trafić na wyjątkowo dobrze grających Jamajczyków. Panamie wystarczy remis, żeby zająć pierwsze miejsce.

Guadeloupe - USA
Typ: USA over 2.5 gola [0:1] ⛔
Kurs: 1.55

Gospodarze, po można powiedzieć małej wpadce z Panamą, będą chcieli odpokutować swoje winy i nastrzelać goli. Chociaż Guadeloupe nie sprawiają wrażenia kelnerów, ale jednak myślę, że gospodarze w pełni zmotywowani, myślą już o kolejnym meczu prawdopodobnie z Jamajką.

Tak to widzę dzisiaj....Komenty mile widziane..

misiek_84 50,5K

misiek_84

Użytkownik
15/06 01:00 Kanada vs. Panama
Typ: 2 (DNB)
Kurs: 1,72 (Bet365)
Wynik: 1-1

Zespół Panamy po dwóch zwycięstwach zajmuje pierwsze miejsce w grupie C ale ich sytuacja wcale nie jest komfortowa bo co prawda mają zapewniony awans ale ewentualna porażka w dzisiejszym meczu może ich zepchnąć na 3 miejsce (przy wygranej USA) a to oznaczałoby grę w ćwierćfinale z Meksykiem co pewnie zakończyłoby ich tegoroczną przygodę w tym turnieju bo Meksyk jest tu poza konkurencja. Z kolei utrzymanie pierwszego miejsca co gwarantuje już remis daje im za przeciwnika Gwatemalę lub Salwador i zmienia diametralnie sytuację stwarzając duże szanse na awans do półfinału. Więc zespół Panamy przystąpi do meczu bardzo zmotywowany i podbudowany zwycięstwem nad USA. Dlatego myślę, że nie przegrają a jest duża szansa na wygraną bo Kanada nie zachwyca swoją grą przegrała 0-2 z USA i wygrała 1-0 z Gwadelupą grając w przewadze jednego zawodnika przez całe spotkanie a bramkę strzelili po rzucie karnym. Ich gra nie była przekonująca.
15/06 03:00 Gwadelupa vs. USA
Typ: 1 AH(Gwadelupa +3)
Kurs: 1,80 (Bet365)✅
Wynik: 0-1

Mimo dwóch porażek uważam, że Gwadelupa jest jednak niedocenianym zespołem, przegrali skromnie obydwa mecze 2-3 i 0-1 grając łącznie w obydwu spotkaniach 140 min w osłabieniu do tego jeszcze potrafili strzelić 2 bramki. Spowodowane może to być tym, że zawodnicy z kadry Gwadelupy w większości występują w niższych ligach europejskich (większość Francja) dlatego mają zaszczepione jakieś podstawy taktyki i nie zapominają tak często o obronie. USA postawiło się pod ściana po porażce z Panamą co też podrażniło na pewno ich ambicje i będą chcieli udowodnić, że to był wypadek przy pracy. Nie wykluczone jednak, że ta porażka nie była przypadkowa bo zespół USA po MŚ spisuje się dość słabo
12/06/2011 Gold Cup Grupa C USA vs. Panama P - 1:2
08/06/2011 Gold Cup Grupa C USA vs. Kanada Z - 2:0
04/06/2011 Międz. Mecze Towarzyskie USA vs. Hiszpania P - 0:4
30/03/2011 Międz. Mecze Towarzyskie USA vs. Paragwaj P - 0:1

27/03/2011 Międz. Mecze Towarzyskie USA vs. Argentyna R - 1:1
23/01/2011 Międz. Mecze Towarzyskie USA vs. Chile R - 1:1

17/11/2010 Międz. Mecze Towarzyskie Afryka Południowa vs. USA Z - 0:1
13/10/2010 Międz. Mecze Towarzyskie USA vs. Kolumbia R - 0:0
10/10/2010 Międz. Mecze Towarzyskie USA vs. Polska R - 2:2

11/08/2010 Międz. Mecze Towarzyskie USA vs. Brazylia P - 0:2
Rywale dość mocni jak Hiszpania, Paragwaj, Argentyna czy Brazylia ale wyniki z Polską czy Kolumbią jak i ostatnie z Kanadą czy Panamą nie powalają na kolana. Dlatego myślę że jeśli dzisiaj wygrają to nie będzie to bardzo wysoka wygrana zwłaszcza, że nie ma większego znaczenia w kontekście miejsca w tabeli. Zwłaszcza, że w ćwierćfinale może czekać nie najłatwiejsza do ogrania Jamajka. Do awansu wystarczy nawet remis z tym, że w niekorzystnych okolicznościach (remis Kanady) może im zesłać Meksyk w ćwierćfinale a tego na pewno będą chcieli uniknąć.
Tak poza &quot;konkursem&quot; postawię też bardzo niską stawkę na remis ⛔ w tym meczu, kurs jest moim zdaniem przesadzony i warto spróbować bo niespodzianki w takich turniejach się zdarzają a jak Gwadelupa nie dostanie czerwonej kartki to kto wie co się wydarzy. A może mam porostu sentyment do tego zespołu z poprzednich Gold&#39;ów może to nie jest najlepszy doradca ale wcześniejsze zakłady powinny pokryć tą stawkę ;)

groven 2,2K

groven

Forum VIP

Kanada - Panama 1:1
Typ: 1X
Kurs: 1.42

Obydwie ekipy muszą wygrać, ale będzie szalenie ciężko jednym jak i drugim. Chyba mimo wszystko bardziej cenię Kanadyjczyków. Nieco większe ogranie na arenie międzynarodowej powinno zaprocentować w takim momencie tak jak ten. Panama owszem zaskoczyła w spotkaniu z USA, ale czy to nie był przypadkiem jednorazowy wyskok? To okaże się już niebawem. Mocne 1X na Kanadę wydaje się tutaj dość pewne. W rankingu fifa Canada 76 natomiast Panama 67. Football w Panamie przeżywa dzisiaj rozkwit i wygrana z Kanadą (co za tym idzie awans z grupy) byłby z pewnością dla tego kraju dość sporym osiągnięciem. Canada jakby nieco przyczajona w tym turnieju. Przyzwoity mecz z USA, przegrany niestety 2:0, potem odkucie w spotkaniu z Gwadelupa i skromne 1:0. Jeżeli chodzi o atak to nie rzeczywiście bez rewelacji, ja liczę jednak na przebudzenie Kanady. Jeżeli przegrają z Panama i odpadną już na tym etapie rozgrywek to zdziwię się dość mocno... Panama powinna oddać pole Kanadzie i skupić się na defensywie, gdyż do awansu wystarczy im zaledwie remis. To drzemie gdzieś w podświadomości piłkarzy i może okazać się złudne ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Obydwie ekipy muszą wygrać, ale będzie szalenie ciężko jednym jak i drugim.....

Panama powinna oddać pole Kanadzie i skupić się na defensywie, gdyż do awansu wystarczy im zaledwie remis. ????
Zgadzam się, ale zdecydowanie z tym drugim stwierdzeniem. Kurcze mnie dalej ta Kanada nie przekonuje, z Gwadalupą praktycznie cały mecz z przewagą jednego zawodnika i dopiero jedyna zwycięska bramka po rzucie karnym. Kanada bez De Jonga, który kontuzjowany wrócił do Augsburga.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
USA - Gwadelupa
over 3.5 1.72
Tobet
3/10

USA po porażce z Panamą musi się zrehabilitować, Gwadelupa bez 2 podstawowych i doświadczonych obrońców, więc trochę dziura. W dodatku z Panamą pokazali, że mogą ukłuć i strzelili 2 bramki. Więc jeżeli Stany same nie pokryją overa to może goście im pomogą.

Z 0

znc

Użytkownik
Kanada - Panama under 2.5 wydaje się dosyć prawdopodobny, można się jeszcze pokusić o Panama DNB.
Oglądając dotychczasowe mecze Kanady na tym turnieju, jak i towarzyski mecz z Ekwadorem (zremisowany fartem w ostatnich sekundach, trochę dzięki sędziemu) wątpię w ich wygraną. Under możliwy, jeśli Panama się będzie tak bronić jak w meczu z USA, na zbyt wiele im nie pozwalali (chyba wyciągnęli wnioski po meczu z Gwadelupe kiedy grając w przewadze liczebnej dali sobie 2 bramy wbić).
Kanada - Panama Typ: 2 DNB
Kurs: 1.75

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Pary Ćwierćfinałowe Złotego Pucharu 2011
Panama jednak wywalczyła 1 miejsce w grupie C i trafiła na teoretycznie słabszy Salwador. Ciekawie zapowiadają się mecze Jamajki z USA oraz Kostaryki z Hondurasem. Tutaj nie ma zdecydowanych faworytów. Meksyk tradycyjnie nadal pozostanie głównym pretendentem do pucharu, nawet nie ważne z kim by grał w ćwierćfinale.
Jeśli chodzi o walkę o koronę króla strzelców to prowadzi Chicharito i on jest również największym faworytem.

K 23

kajzer

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt; Jamajka – USA

Typ:2
Kurs:1.50

Rywalizacja w mistrzostwach Ameryki Północnej i Centralnej powoli stają się coraz ciekawsze a to dlatego, że po fazie grupowej przyszedł czas na rywalizacje w systemie pucharowym czyli przegrywający odpada. Bardzo ciekawie zapowiada się ćwierćfinał pomiędzy Jamajką a USA, co trochę zaskakujące w roli silniejszej występuje Jamajka ponieważ zajęła pierwsze miejsce w swojej grupie ale myślę, że mimo wszystko ich grupa była słabsza o tej w której USA niespodziewanie zajęło dopiero drugie miejsce po tym jak przegrali z Panamą. USA to obrońca tytułu i drużyna stawiana jak co roku obok Meksyku w roli faworyta w walce o kolejne mistrzostwo nie inaczej jest tym razem i mimo jednej wpadki z Panamą nadal są zdecydowanym faworytem w tym spotkaniu ponieważ dysponują o wiele większym potencjałem mają po prostu dużo lepszych piłkarzy w składzie i jak tylko nie zlekceważą rywali to powinni bez żadnych problemów wygrać mecz.

misiek_84 50,5K

misiek_84

Użytkownik
18/06 23:00 Kostaryka vs. Honduras
Typ: 2 (DNB)
Kurs: 2,20 (Bet365)
Wynik: 1-1, 2-4k.

Rozpoczyna się faza pucharowa turnieju Gold Cup, na początek mamy spotkanie dwóch bardzo wyrównanych zespołów więc powinno być emocjonująco. Ja dałem mały plusik w przeciwieństwie do buków na Honduras. Czemu?? Bo ciężko porównywać zespoły na podstawie meczów grupowych obydwa zespoły zdobyły po 4pkt i strzeliły po 7 goli. Kostaryka straciła 5 przy 2 Hondurasu ale 4 dostali od Meksyku który gra w innej lidze. Obydwa zespoły zawiodły w meczach z Salwadorem i Gwatemalą osiągając tylko remisy mimo, ze były zdecydowanymi faworytami. Obydwa zespoły wysoko pokonały outsiderów grup Kubę i Grenadę. Do tego Kostaryka wysoko przegrała z Meksykiem ale to było raczej wkalkulowane ryzyko do tego przed tym meczem była już pewna awansu podobnie jak Honduras przed meczem z Jamajką, który przegrał 0-1. I myślę, że z powodu tego właśnie meczu kurs na Honduras jest tak wysoki. Trzeba jednak pamiętać, że dzisiejszy mecz będzie już zupełnie inny a jego stawką będzie awans do półfinału rozgrywek. A Honduras to jednak zespół wyżej klasyfikowany w rankingu FIFA, grał na ostatnich MŚ w RPA, na poprzednim Gold Cup w 2009 roku obydwa zespoły zakończył udział na tym samym etapie (półfinał) i na koniec trzeba powiedzieć, że obydwa zespoły spotkały się w tym roku w styczniu dwukrotnie na turnieju kwalifikacyjnym do Gold Cup i w fazie grupowej padł remis 1-1 natomiast w fazie finałowej Honduras wygrał 2-1. W ogóle na ostatnich 7 spotkań tych zespołów mamy bilans 1-3-3. Wiele wskazuje na remis ale są również przesłanki na wygraną Hondurasu a kurs jest dobry zwłaszcza, że nie tracimy przy remisie.
19/06 02:00 Meksyk vs. Gwatemala
Typ: 1 AH(Meksyk -2)
Kurs: 1,45 (Bet365)

Wynik: 2-1
// Ale widzę, że nie tylko ja tu poległem...
Za trochę wyższa stawkę typ graniczący z pewnością bo Meksykanie nie będą się oszczędzać i grać zachowawczo co udowodnili w ostatnim meczu grupowym z Kostaryką kiedy mieli pewny awans. Można powiedzieć że zdeklasowali wszystkich rywali w grupie a Gwatemala nie robi wrażenia porażka z Jamajka, sensacyjny remis z Hondurasem i wysoka wygrana z bardzo słaba Grenadą. Faktycznie nie tracili wielu bramek ale ze strzelaniem było jeszcze gorzej (meczu z Grenadą nie liczę) teraz czeka ich spotkanie z zupełnie innym zespołem, który zdobył w tym turnieju już 14 bramek.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Meksyk - Gwatemala
Jak najbardziej zgadzam się z powyższą analizą. Gwatemala nie powinna zagrozić faworytom do tryumfu w turnieju. Meksyk w każdym dotychczasowym spotkaniu popisywał się skutecznością i nic nie wskazuje na to, aby tym razem było inaczej. Pójdę jednak innym tropem, aniżeli typowanie rozmiarów zwycięstwa podopiecznych de la Torre. W tabeli strzelców Złotego Pucharu przewodzi Javier Hernandez, napastnik Manchesteru United umieścił futbolówkę w siatce już pięciokrotnie. W meczu z Kostaryką wyręczyli go koledzy z zespołu, to świadczy o tym, że gra wcale nie opiera się na &quot;Chicharito&quot;. Niemniej uważam, iż za parę godzin to właśnie on będzie brylował na murawie i co najmniej raz wpisze się na listę strzelców.
Moja propozycja: Javier Hernandez strzeli bramkę w regulaminowym czasie gry - 1,65 Expekt ✅

V 256

vernix

Użytkownik
Meksyk - Gwatemala
19.06.2011, 02:00

Meksyk -2.5 @ 1.75 ⛔
Meksyk wygra do zera @ 1.57 ⛔

Bukmacher:
Bet365​

W 1/4 finału Gold Cup na New Meadowlands Stadium zmierzą się ze sobą reprezentacje Meksyku i Gwatemali.
Meksyk wyszedł z kompletem zwycięstw z grupy A turnieju strzelając rywalom 14 bramek, a tracąc przy tym zaledwie jedną. Rozbili po 5:0 reprezentacje Salwadoru i Kuby oraz wygrali 4:1 z drużyną narodową Kostaryki.
Gwatemala natomiast zakwalifikowała się do ćwierćfinałów dopiero z 3. miejsca w swojej grupie z 4 punktami na koncie. Wygrała z outsiderem Gold Cup - drużyną Grenady 4:0, zremisowała bezbramkowo w cudownych okolicznościach z Hondurasem i doznała porażki w meczu z Jamajką 0:2. Strzeliła zatem 4 gole i to w meczu ze słabą Grenadą, a straciła 2.
Obie te reprezentacje dzieli bardzo wiele i patrząc na potencjał ataku Meksyku dobrym typem wydaje się zagranie &quot;El Tri&quot; z handicapem -2.5. Z kolei biorąc pod uwagę skuteczność snajperów Gwatemali na tym turnieju i dobrą postawę defensywy ich dzisiejszego rywala pokusić się można o to, że Meksyk wygra do zera.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom