Od pewnego czasu mam spore wątpliwości z ich działaniem, Raz nie rozliczyli mi drugiego takiego samego zakładu na Crystal Palace Arsenal, pierwszy rozliczony prawidłowy, a drugi w ogóle , po wielodniowej interwencji, zwrócili mi część (ale się zgodziłem , tam była dośc skomplikowana sprawa). ale teraz znów bonusa za wpłatę i zagranie znów nie moge się od dobrego tygodnia doprosić. Chat zlikwidowany, kontakt z supportem , to dramat, odpisuja po tygodniu nawet.
Z drugiej strony , raz tez coś poknocili przy surviworze ( dla lojalnych graczy) , ale po kilku interwencjach udało się na szczęście wszystko naprostować.
Taka teraz prawda ,że boję się cokolwiek wpłacić (a są też ciekawe , drobne bonusy) bo wiem,ze znów będą problemy z wyegzekwowaniem bonusu , a i kasa może zniknąć , skoro nie ma potwierdzenia transakcjji
Poza tym zdjęte mi możliwość podglądu wszystkich transakcji. mam tylko historię zakładów,, ale dobre i to , bo jest się na co powoływać. Oczywiście robię screeny prawie wszystkich zakładów ( mam chociaż potwierdzenie). Lipa straszna......... Czy tylko ja mam takiego pecha ,..... czy faktycznie mają za dużo spraw i nie ogarniają wszystkiego ??? Proszę o opinie