>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ComeOn - specjalny bonus 100% do 260 PLN!

Status
Zamknięty.
act 11,7K

act

Użytkownik
Wymagania
&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;1&quot; width=&quot;290&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt; Kwota obrotu: &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 3x ( Depozyt + Bonus) &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt; Minimalne kursy każdego zakładu &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 2.0 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

act 11,7K

act

Użytkownik
jest coś takiego:
minimalna ilość pozycji przy tym kursie: 1
więc prawdopodobnie single wystarczą

Otrzymane punkty reputacji: +8
kuerten 138

kuerten

Użytkownik
jakos kiepsko sie zaczelo
wplacilem, bonus reload z automatu , zagralem za okolo 50pln a przy kolejnym zakladzie zonk
&quot;Brak środków na koncie&quot;
a srodki sa i dalej juz nic obstawic nie moge dziwne ?

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
moga byc dwa mecze po np 1,5 sprawdzone
dodam takze , ze jest mozliwosc anulowania bonusu , mozna anulowac w kazdym momencie majac zagrane juz zaklady

Otrzymane punkty reputacji: +6
S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Tez to dostalem i udalo mi sie wyciagnac na baseballu meksykanski ???? byl prawie surbet z bah 99,5% dokladnie.....95zl na czysto wpadlo ???? Dobra promocja....Ma ktos moze link do oficjalnej strony baseballa meksynaksiego....Aha obrot wynosi 600zl wiec promocja sie oplaca....

vader 2,8K

vader

Forum VIP
[URL='http://www.ComeOn.com']www.ComeOn.com [/URL]
Kolejna promocja
ComeOn.com
Wszystkie promocje można łączyć ze sobą.

Kombo Ubezpieczenie - Regulamin
Postaw zakład kombinacyjny - jeśli nie trafisz TYLKO jednego wydarzenia
ZWRÓCIMY wartość zakładu jako bonus do 40 PLN!
1. Oferta wygasa 31/12/2012
2. Jedynie zakłady kombinacyjne spełniające poniższe wymogi kwalifikują się do tej oferty: a. postawione na wydarzenia futbolowe w systemie 1X2 końcowy wynik (live lub normalne) b. z 4 lub więcej wyborami c. z każdym z wydarzeń o kursie co najmniej 1.5 d. za 40 PLN lub więcej (€10).
3. Zwroty stawki zostana przyznane w formie bonusu.
4. Maksymalny zwrot to 40 PLN (€10) za zakład z maksymalnym limitem tygodniowym 120 PLN (€30).
5. Na koniec każdego tygodnia przydzielimy każdego z graczy do odpowieniej grupy. a. Kwalifikowane zakłady o łącznej sumie pomiędzy 40PLN - 79 PLN (€10-€19) zakwalifkują się do odbioru bonusu 40 PLN (€10) b. Kwalifikowane zakłady o łącznej sumie pomiędzy 80PLN - 119 PLN (€20-€29) zakwalifkują się do odbioru bonusu 80 PLN (€20) c. Kwalifikowane zakłady o łącznej sumie pomiędzy &gt;120PLN (&gt;€30) zakwalifkują się do odbioru bonusu 120 PLN (€30)
6. Wymóg obrotu takim bonusem to 3x na zakładach z co najmniej 3 pozycjami, z których każda ma kursy nie niższy niż 1.5.
7. Bonusy zostaną wypłacone w każdy piątek za poprzedzający tydzień. Gracz musi zgłosić kupon poprzez wysłanie maila na [email protected] z numerem zakładu i loginem ComeOn.
8. Jeżeli w wyniku anulowania jednej z pozycji Twój kupon ma mniej niż 4 zakłady - nie kwalifikuje się do tej oferty.

9. Zduplikowane pozycje nie liczą się.
10 Promocja jest organizowana przez ComeOn.com. Gracze używający wielu kont lub z premedytacją obchodzący zasady promocji nie zostaną nagrodzeni.
11. ComeOn przykłada bardzo dużą wagę do limitu jednego konta użytkownika. Właśnie dlatego rezerwujemy prawo odmówieniu udziału w promocji graczom, którzy w między innymi mają: (1) wspólny adres IP z innym kontem (2) innych graczy z rodziny na ComeOn (3) konta na których powtarzają sie dane osobowe lub płatności (4) konta, które poprzednio brały udział w nieregulaminowej aktywności (5) zamieszane są w koluzję na ComeOn.
12. Angielska wersja regulaminu jest nadrzędna w przypadku zaistnienia nieścisłości.

Nie masz jeszcze konta w ComeOn?

KLIKNIJ i zarejestruj się na [URL='http://www.ComeOn.com']www.ComeOn.com
[/URL]

mareq_7 354

mareq_7

Użytkownik
Nikt mi nie odpowiedział na pytanie odnośnie wypełnienia warunków umowy, więc zaryzykowałem i wpłaciłem tam hajsy, oto info odnośnie długości trwania obrotu:
&lt;dl&gt;&lt;dt&gt;Data akceptacji:&lt;/dt&gt;&lt;dd&gt;23.11.12 21:59&lt;/dd&gt;&lt;/dl&gt;&lt;dl&gt;&lt;dt&gt;Data wygaśnięcia:&lt;/dt&gt;&lt;dd&gt;19.12.12 23:59&lt;/dd&gt;&lt;/dl&gt;Może komuś się przyda ????

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Lipa z ta promocja i z tym bukiem , wplacilem wczoraj postawilem pare zakladow , dzis patrze i zablokowali mozliwosc gry AKO spotkaniami NBA :/ Z tego co widze zablokowali to wszystkim. A ja glownie to stawiam i nie mam teraz jak obracac bo z NBA da sie stawiac tylko single :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom