Standardowo mają napisane że do 24 godzin, ale praktycznie 6-12 h na MB.Jak z wypłatami ? Długo się czeka na pierwszą wypłatę ?(na MB)
Nie będą,,, Przelewałem kasę przy pomocy live i normalnie przyjmują nawet 1.50 live... Po prostu do obrotu się nie wlicza i tyle.Single ok ^^ ale z Live rozumiem że też można grać ? nie będą robić problemu ?
w sensie, że więcej niż 2 zdarzenia ?? no można grać i taśmy x-zdarzeniowe...a jeszcze jedno na kuponie może być wiecej zdarzeń i będą one brane pod uwagę ?
100zł to za mało ;d potrzebujesz jakieś 103zł. Wczoraj przerabiałem to u siebie więc pewne info ???? Po prostu przelew idzie w euro (z mb) i jest przewalutowywany na pln (do buka) i stąd ta różnica.Panowie mam problem.Otóż chce wpłacić sobie 100zł na buka ComeOn.com ale przez mb nie moge tego zrobić.Mam na swoim mb 100zł i chce je wplacic do ComeOn.Otóż wchodze na buka loguje sie biorę forme depozytu i nie ma takiej opcji zapłać z mojego saldwszem są inne opcje poprzez rózne banki czy przelewy ale ja niestety takim czymś nie dysponuje prosze o pomoc mam nadzieje ze wszystko jest zrozumiale
Krecze zwrot po kursie 1.0 niezależnie od typu. Minus 70% zakładów nie można ze sobą łączyć w ako. Teraz próbuje wypłacić to system prosi o wysłanie dokumentów, mimo że wcześniej już zostały zatwierdzone. Kolejny minus bardzo wolno rozliczają zakłady nieraz czeka się kilka godzin po ukończeniu zdarzenia (i to nieraz popularne ligi). Mam nadzieje, że wypłacę pieniądze i zdecydowanie kończę przygodę z tym bukmacherem.Szukam i znaleść nie mogę na mail nie odpisali mianowicie orientuje się ktoś jak rozliczają krecze w tenisie ?
Sms-a dostałem szybko ale w Plusie. A co do email uzbrój się w cierpliwość ja odpowiedź dostałem dopiero po 4 dniach.Czy ktoś miał problem z weryfikacją numeru telefonu? Mam w Play i nie dochodzi mi sms z kodem do weryfikacji, na maila nie odpisują.
Na odpowiedź na maila bym nie czekał, bo prędko ci nie odpiszą, napisz do angielskiego supportu wtedy ci "manualnie" powinien ich pracownik wysłać. Ja miałem problem z mailem, bo nie dochodziły od nich maile weryfikacyjne, wtedy wyjaśniłem problem lasce o imieniu Hanna na English Chat i wysłała mi maila, który wreszcie doszedł. ComeOn dopiero wchodzi na nasz rynek i jeszcze nie mają wszystkiego ogarniętego.Czy ktoś miał problem z weryfikacją numeru telefonu? Mam w Play i nie dochodzi mi sms z kodem do weryfikacji, na maila nie odpisują.