Jeszcze nie ma 29:00 więc o co Ci chodzi?u mnie pusto .. dziwne bo zawsze po 29 już były
jak wypłacałeś na MB to sprawa będzie wyglądać tak że zablokują Ci konto spotkałem się z czymś takim już kiedyś w Digibecie. Zleciłem wypłatę na konto bankowe po czym ją anulowałem i wypłaciłem na MB. Wypłata doszła i na konto i na MB Po pewnym czasie dostałem mail od moneya że moje konto zostaje zablokowane puki nie zwrócę pieniędzy Digibetowi. Podejrzewam że w podobny sposób załatwi Cię Comeon więc lepiej im oddajz chęcią bym pograł skoro robią takie pomyłki, ale już nie pogram, bo mi zabiorą, dzięki za odp
tacy cwani, hmmm bede musial sie zastanowic, dzieki za info ????jak wypłacałeś na MB to sprawa będzie wyglądać tak że zablokują Ci konto spotkałem się z czymś takim już kiedyś w Digibecie. Zleciłem wypłatę na konto bankowe po czym ją anulowałem i wypłaciłem na MB. Wypłata doszła i na konto i na MB Po pewnym czasie dostałem mail od moneya że moje konto zostaje zablokowane puki nie zwrócę pieniędzy Digibetowi. Podejrzewam że w podobny sposób załatwi Cię Comeon więc lepiej im oddaj