>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ComeOn - bledne zaklady, zwrot kasy?

P 267

pan-darek

Użytkownik
Sluchajcie mam taka sprawe: Mialem na ComeOn.com 100zl. Chcialem zagrac za 50zl na live ale wynik sie ciagle zmienial i nie moglem. Ale wreszcie przyjelo. Patrze - zaklad jest w Okienku &#39;Twoje otwarte zaklady&#39; ALE na koncie pozostalo mi 100zl tj. nie zabralo tych 50zl. Postawilem wiec cale 100zl na inny zaklad, aby zobaczyc czy to nie jest blad. I przyjelo mi ten zaklad.
Podsumowujac - przyjelo mi oba zaklady za laczna kwote 150zl gdzie mialem tylko 100zl.

Oba sa przegrane jak teraz widze, ale wczesniej probowalem na live-chacie angielskim (polski juz byl niedostepny) wyjasnic sprawe, aby mi wycofali oba zaklady (albo chociaz ten drugi za 100 zl).
Cos tam odpisali, ze sie przyjrza sprawie i dadza znac.
Myslicie, ze warto jest walczyc o kase? Bo jakby oba byly wygrane i mialbym na koncie 400zl z nich - to na pewno by mi je anulowali. A tak to sa przegrane i co - sprawa zamknieta?
Walczyc?

Otrzymane punkty reputacji: +8
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Nie ma o co walczyć, przegrany zakład to przegrany i nic z tym nie zrobisz. Każdy by mógł pisać o anulowanie wyniku jak zakład jest przegrany, że chciał odwrotnie postawić. Nie ma szans na powrót kasy na konto :razz:

P 267

pan-darek

Użytkownik
Nie ma o co walczyć, przegrany zakład to przegrany i nic z tym nie zrobisz. Każdy by mógł pisać o anulowanie wyniku jak zakład jest przegrany, że chciał odwrotnie postawić. Nie ma szans na powrót kasy na konto :razz:
A jednak pojawila sie mala szansa :p napisali, ze nie wiedza, czy anuluja 1 zaklad czy 2. Ale drugi na pewno, bo rzeczywiscie zostal zawarty z pieniedzy, ktorych nie mialem fizycznie na koncie.
Ogolnie wynik zakladu nie jest wazny, zostal zawarty z bledem no i powinien byc anulowany. Kiedys tak mialem na bet-at-home, tez przegrany, upomnialem sie i kasa zwrocona.
Dam znac jak sie sprawa potoczy!

P 267

pan-darek

Użytkownik
Trwalo to 5 dni, wyslalem 1 mail + pytalem na czacie jak tam sprawa. Kasa zwrocona tj. anulowali mi drugi kupon. Pieniadze na koncie ;)
Fakt, ze to tylko 50zl, no ale zawsze. Bardziej niz o kase to chodzilo mi o podejscie supportu ComeOn .
Kolejny raz sie nie rozczarowalem, moja ulubiona firma nie zawiodla ✅

Do góry Bottom