>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ComeOn, 10bet, Rubet

S 6

szcz3pan

Użytkownik
Postanowiłem przetestować tych trzech bukmacherów ze względu na to, że mają taki sam live. Zaznaczam, że nie było żadnych problemów z zakładami typu &quot;anulowany&quot;. Zacznę od tych na których najlepiej sie grało.

ComeOn:
Zdecydowanie najlepszy bukmacher. Czat po polsku w godzinach 11.30-20. Wpłaciłem jak jeszcze był dostępny Moneybookers. Wygrana około 1600 zł wystarczył skan dowodu i po 2 dniach kasa na koncie. Teraz gdy nie ma Moneybookers przy wypłacie na konto potrzebny jest wyciąg z konta, skan dowodu, posłuży także jako potwierdzenie adresu zamieszkania.

10bet :
Jest drugim po ComeOn. Tutaj już trzeba znać angielski albo korzystać z tłumacza bo nie ma polskiego supportu. Wpłata przez Moneybookers i wypłata na niego, wygrana około 1000 zł. Do weryfikacji potrzebny jest skan dowodu, screen z konta Moneybookers oraz skan potwierdzający adres zamieszkania. Kasa po 2 dniach na koncie.

Rubet:
Również jak na pozostałych wpłata przez Moneybookers jak i wypłata. Czat w języku rosyjskim. Trzeba liczyć się z tym, że nie ma waluty pln. Wybrałem euro. Wygrana 50€ poszła ale potrzebne było &quot;UWAGA&quot; zdjęcie dowodu trzymane przy twarzy. Wczoraj zleciłem do wypłaty 300€. Zobaczymy ile czasu wyplacają większe kwoty.

Decyzja należy do Was na którym chcecie grać ale jak bym miał polecać to jedynie ComeOn. Reszta na własne ryzyko.

A 861

amigo007

Użytkownik
Ja póki co ich chwalę. Mój ostatni bonus reload u nich, wpłata 400zł + bonus 200zł. Po obrocie wypłata niecałe 2300pln. I uwaga wypłata zlecona w jednym dniu rano, u mnie na koncie bankowym była na drugi dzień w 1-szej sesji przychodzącej. Dla mnie rekord świata. Limitów żadnych nie mam. Trzeba też pochwalić free spiny w kasynie, kasa jest zawsze na koncie głównym bez obrotu.

S 6

szcz3pan

Użytkownik
Wypłaty 300€ z Rubet ciągle nie ma. Tak jak myślalem większe kwoty już opóźniają z wypłatą. Jutro napisze do nich i zobacze co odpiszą.

A 861

amigo007

Użytkownik
Matti0690 aż sprawdziłem z ciekawości wpłata 4.08, wypłata 6.08. Czyli jeszcze krócej niż u ciebie. Ale u mnie były tylko 3 zakłady za 600zł w koszykówke:
1. San Antonio Silver Stars vs. Tulsa Shock ML Cały mecz San Antonio Silver Stars 600
2.00
2.Korea Południowa vs. Bahrain Niep./Parzyste Odd 600
1.90
3.Japonia vs. Taiwan Niep./Parzyste Odd 600
1.90
Wszystko weszło, i wypłata 2290zł błyskawicznie zlecona, i błyskawicznie u mnie na koncie. Ale jak widzisz była to gra praktycznie na chybił trafił, a z taką grą chyba tak szybko nie limitują :)

A 861

amigo007

Użytkownik
Tu chyba tak bardzo nie ma znaczenia za ile grasz (o ile nie są to ogromne stawki). Bardziej chodzi o to czy dobrze znasz się na sporcie, czy nie. Ja mocno zaryzykowałem (oprócz 1-go zakładu), i praktycznie zagrałem na fart. A za fart chyba nie limitują. Ciebie uznali za profesjonalnego gracza, stąd limity. Ale to nie tylko w tym buku tak jest, u większości buków jak jesteś za dobry dostaniesz limity. A żeby pomnożyć 90zł ponad 33x trzeba być bardzo dobrym graczem, no chyba że to była seria mega fart-a. Musisz się przenieść na giełdę zakładów betfair, albo np. do pinnacle.

S 6

szcz3pan

Użytkownik
Mówię Wam robi sie parodia przy wyplacie z Rubet. Otrzymałem informację, że muszę wyslać SMS depozyt, który jest potrzebny do weryfikacji o dziwo wcześniej 50€ wypłacili mi a przy 300€ robią sie komplikacje. Wysłałem ten sms, który kosztuje ponad 9zł i później pogadałem na czacie i napisali, że mam czekać. Myśle, że należy wypłacać mniejsze kwoty wtedy wypłata pójdzie bez problemów.

S 6

szcz3pan

Użytkownik
W Końcu otrzymałem 300€ z Rubet. Troche to trwało i po wielu dyskusjach na czacie zrobili przelew. Tydzień temu pisali, że bedzie od 2-3 dni. Minął tydzień więc ponownie dziś napisałem na czacie. Jednak są wyplacalni ale przy wiekszych kwotach mocno opóźniają wypłaty. Teraz pomyśleć można co by sie działo jakby ktoś wyplacał 1000 czy 2000€.

Do góry Bottom