>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Codziennie najgorszy tenis

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Jaziri ⛔ + Young ✅ + Karlovic - Lu over 9.5g w 1 secie ✅ = @2.38 10j bet365 ⛔
Troicki - Albot | Albot +7g @1.69 5j Pinnacle ✅
Broady - Robson | Broady @2.55 2j Marathonbet ✅
Knapp - Larsson | Knapp @2.91 1j Pinnacle ⛔
Evans - Ram ✅ + Zeballos - Mayer ⛔ (jednak minus, coś się coś się popsuło...) + Dodig - Marchenko ✅ over 3.5 seta = @3.66 3j bet365 ⛔
Lopez - Coric | Lopez -4.5g @2.44 2j 1xbet
Williams - Makarova | Makarova +5.5g @1.77 4j Marathonbet ⛔ (1 gem, wiadomo. Wszystkie zawodniczki na hardzie pokryły handi z murzynem, ale oczywiście nie wczoraj)
Rosol - Murray | Rosol +9g @1.97 2j Pinnacle ⛔
Postawione: 31
Zwrócone: 15.55
Jaziri Ty ****** kasztanie

Otrzymane punkty reputacji: +8
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Dawno mnie tutaj nie było, także podliczam temat i prawdopodobnie na stałe wracam.
Biorąc pod uwagę, że sezon tenisowy się kończy, będę podawał też typy z piłki.
Doświadczenie i wiedzę w obstawianiu piłki mam większą niż z tenisa, ponieważ sam uprawiałem ten sport na stopniu półprofesjonalnym, a poza tym jestem ogromnym fanem piłki kopanej, przez co oglądam sporą liczbę meczy.
Podsumowanie tematu:
Jednostki postawione: 1372
Jednostki zwrócone: 1458.38
Yield: 6%
Yield kiepski, ale biorąc pod uwagę, że podałem ponad 400 kuponów (700 typów) z takiego sportu jakim jest tenis, to uważam że osiągnięcie jakiegokolwiek profitu jest przyzwoite :grin:
Dzisiaj już bez konkretnych typów, osobiście mam jeszcze zagrane Southampton ✅, Steaue ⛔ i Lipsk z podpórką ✅. Startujemy jutro, turnieje przed Mastersem to ostatnia prosta dla wielu tenisistów na zdobycie cennych punktów do rankingu, tj. walka o TOP 8 w singlu jak i w deblu.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Harrison ✅ + Schuurs/Voracova ⛔ (3 podwójne w stb załatwiły sprawę, przecież trzeba być roz******m żeby taką kaszanę odstawić) + Matkowski/Rojer = @2.27 5j Marathonbet ⛔
Kichenok/Kichenok - Olaru/Parra-Santonja | Kichenok/Kichenok ✅ @2.11 2j Pinnacle
Delbonis - Seppi | Delbonis +1.5s @1.79 3j ✅ Pinnacle &amp; Delbonis @2.95 ⛔ 1j Unibet
Liverpool - Manchester United | BTS @1.67 ⛔ 5j &amp; Manchester United DNB @2.55 2j Unibet
Postawione: 18
Zwrócone: 11.59
Harrison młóci pokolei od bardzo udanego dla niego US Open. Schuurs/Voracova dużo lepsze zgranie i ostatnie wyniki, stąd bet w stronę tej pary. Rojer z Matkiem to obvious bet, nie ma zbytnio o czym mówić.
Kurs na siostry Kichenok moim zdaniem jest przesadzony i biorę go jako valuebeta. Na pewno zgranie będzie po ich stronie. W sumie wygrały w tym roku tytuł ATP we Florianopolis na hardzie i są underdogiem przeciwko parze, która zagrała ze sobą jeden mecz- pierwszą rundę French Open w 2008 roku.
Mecz Delbonisa z Seppim to spotkanie żałosnego, z bardziej żałosnym. Seppi w ostatnich 10 meczach wygrał jedynie z dziadem Robertem i nieprzewidywalnym Marchenką. Delbonis to walczak, w ostatnich meczach większość z nich przegrywał 2:1 (Z Karloviciem, Edmundem i Lajoviciem). W Marcu na Indian Wells nawet pokonał Murraya.
Odnośnie meczu Liverpoolu i United. Dla mnie bts jest tam bardzo możliwy. Liverpool pokrywał bts w każdym meczu sezonu, nie licząc ich porażki z Burnley (2:0). United podobnie, oni nie pokryli bts jedynie w wygranym meczu z Hull (1:0).
Biorąc pod uwagę jakie warzywnioki grają w obronie obu drużyn, moim zdaniem zobaczymy kilka bramek. DNB w stronę United jest dobrą opcją imo. Mourinho uwielbia takie mecze i na pewno świetnie rozpracuje grę Kloppa. Poza tym, główną siłą Liverpoolu są bardzo szybkie skrzydła. Jeśli United głęboko się cofnie, to ani Coutinho, ani Mane nie będą mieli miejsca żeby poszaleć. Manchester powinien mieć przewagę w środku pola, niezależnie czy obok Pogby zagra Herrera, czy Fellaini. Kolejnym argumentem przeważającym na stronę United są stałe fragmenty gry- sam Ibrahimovic wystarczy, aby konkretnie zagrozić bramce Liverpoolu. Nie wydaje mi się, żeby taki Lovren dobrze sobie z nim poradził. A do tego dochodzą dobrze grający głową środkowi obrońcy United i ewentualnie wspomniany wcześniej Fellaini. Kolejnym kłopotem Liverpoolu są kontuzje (niepewni występu są Lallana, Lovren, Clyne i Wijnaldum) a co za tym idzie krótka ławka (Sturridge? Origi? A żeby ewentualnie załatać dziury z tyłu?). W Manchesterze z ławki mogą wejść piłkarze, którzy są w stanie odmienić losy meczu- Rooney, Lingard, Depay (może i bez formy, ale odpalić jest w stanie w każdym momencie), czy Young (akurat Young to bardziej zmiana taktyczna, za podmęczonego Valencie/na podmęczonego Milnera).
Dla mnie granie na Liverpool w tym meczu jest nie do pomyślenia- jednak wszystko zależy jeszcze od tego, w jakim składzie zagrają. Bo jeśli nagle okaże się, że wszystkie Lallany i Wijnaldumy są zdrowe, to Liverpool faktycznie ma jakieś szanse.
Zapowiada sie mega widowisko!

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Makarova + Muller + Mahut + Makarova/Vesnina = @2.76 5j Marathonbet zwrot
Donskoy - Karatsev | over 22g @1.78 3j Marathonbet zwrot
Melo/Soares + Kudla = @1.89 5j Marathonbet ⛔

Virtus.Pro - Hellraisers | Virtus.Pro 2:0 @1.82 4j Pinnacle ⛔
Leicester - Kopenhaga | Leicester @1.94 2j Unibet ✅
Lyon - Juventus | Juventus -0.75 @2.00 3j Pinnacle ✅
Brugge - Porto | Porto @1.79 3j Pinnacle ✅
Postawione:23
Zwrócone: 20.25

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Dzalamidze/Kudermetova - Hlavackova/Hradecka | Dzalamidze/Kudermetova ⛔ @6.50 1.5j + Dzalamidze/Kudermetova +5.5g ⛔ @2.02 4j Marathonbet (jeden gem, wiadomo)
Kasatkina - Makarova | Kasatkina -3g ✅ @2.15 3j Pinnacle + Kasatkina 2:0 ✅ @2.62 2j
Fognini ✅ + Cabal/Farah ✅ + Kuznetsov ✅ = @2.47 4j ✅
Gavrilova - Suarez Navarro | Suarez Navarro @1.79 3j Marathonbet ⛔ krecz
Atawo/Spears - Rae/Smith | Rae/Smith +4.5g @1.94 3j Marathonbet ✅
Postawione: 17.5
Zwrócone: 27.39

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Typy które podałem w dziale:
Ymer +3.5g @1.85 Sportingbet 2j ✅
Isner - Del Potro over 10.5g w 1 secie @1.80 Sportingbet 2j ⛔
Bopanna/Huey -2g @1.88 MarathonBet 4j ✅
Postawione: 8
Zwrócone: 11.22

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Gavrilova/Kasatkina - Kichenok/Kichenok | Kichenok/Kichenok +4.5g @1.92 3j Marathonbet ⛔
Fratangelo/Kudla - Battistone/Battistone | Battistone/Battistone @9.00 1j ⛔
Arsenal - Ludogorets | Walcott strzeli bramkę @2.00 2j ✅
Barcelona + Celtic/X = @2.36 4j Unibet ⛔
Postawione: 10
Zwrócone: 4

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Biegusiem wrzucam swoje typy, bo część meczy już się rozpoczęła, a jest kilka ciekawych propozycji.
Kravchuk/Kuznetsov - Cabal/Farah | Cabal/Farah -1g @1.94 5j Marathonbet ✅
Bellucci - Kolba | Kolba @1.72 3j Marathonbet ✅
Cuevas - Schwartzman | Cuevas @1.71 5j Pinnacle ⛔
Kuznetsova - Svitolina | Kuznetsova @1.97 3j Marathonbet ✅
Dutra da Silva - Monteiro | Monteiro @2.41 3j Marathonbet zwrot
Gavrilova/Kasatkina - Hlavackova/Hradecka | Gavrilova/Kasatkina @2.37 2j ⛔
Rae/Smith - Niculescu/Tig | Rae/Smith @2.09 4j Pinnacle ⛔ 6:0 w 1 ***** *** ????
Del Potro - Karlovic | over 23g @1.68 5j Pinnacle ⛔ Karlovic Ty stary pierdzielu
Postawione: 30
Zwrócone: 23.77
Dzisiaj prawdopodobnie zaliczymy największą torbę w historii tego tematu, także zapraszam do topienia hajsu ????
Edit. Dopiero teraz zauważyłem, że gdzieś wcięło mi bet na Gavrilova, a grałem to konkretnie

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Kuznetsova - Gavrilova | Kuznetsova -3g @1.78 5j Marathonbet ✅
Del Potro ✅ + Herbert/Mahut ✅ = @1.81 5j Marathonbet ✅
Kovalik - Berankis | over 22g @1.80 3j Pinnacle ⛔
Gasquet - Edmund | Edmund +1.5s @1.71 5j Pinnacle ✅
Kolba - Fognini | Fognini @2.00 3j Pinnacle ✅
Setkic - Dodig | Setkic +4g @1.80 3j Pinnacle ✅
Peralta/Zeballos - Galdos/Gonzalez | Peralta/Zeballos @1.66 5j ✅ (pewnie Maraton i Pinnek wystawiłby wyższe kursy niż całoroczny, ale za kilka godzin raczej i tak spadnie do ~1.5)
Carreno-Busta ✅ + Goffin ⛔ + Sock+4.5g ✅ = @1.98 3j Unibet ⛔

Postawione: 32
Zwrócone: 46,2

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Herbert/Mahut ⛔ + Cabal/Farah ✅ + Pavic/Venus ⛔ = @3.64 3j Marathonbet ⛔
Young - Setkic | Setkic +5g @1.81 3j Marathonbet ⛔
Zverev - Harrison | over 22.5g @1.93 2j Marathonbet ⛔
Gasquet - Schwartzman | Schwartzman +4.5g @1.93 3j Marathonbet ⛔
Giraldo - Groth | over 22.5g @1.80 4j ✅
Sock - Del Potro | over 21.5 @1.90 5j Pinnacle ⛔
Postawione: 20
Zwrócone: 7.2
Young - Setkic pierwszy set 7:6 -&gt; Setkic +5g nie weszło
Gasquet - Schwartzman pierwszy set 7:6 -&gt; Schwartzman +4.5g nie weszło
Zverev - Harrison pierwszy set 7:6 -&gt; over 22.5g nie weszło
Sock - Del Potro pierwszy set 5:7 -&gt; over 21.5 nie weszło
To już nawet nie jest chyba pech ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
17.10 - 23.10
Łącznie postawione: 158.5
Łącznie zwrócone: 151.62
Yield: -4.34%
Bilans całego tematu: +79.5j
&quot;Trochę&quot; pecha wczoraj i już tydzień na minus. Za chwilę jedziemy dalej.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Seppi - Khachanov | Khachanov -2g @2.03 5j ✅
Radwańska ⛔ + Djere ✅ = @2.09 3j ⛔
Marchenko - Young | Young @1.85 3j ✅
Cilic ✅ + Rojer/Tecau ✅ + Marach/Martin ✅ + Isner ✅ = @2.62 5j
Wszystkie kursy Marathonbet.
Postawione: 16
Zwrócone: 28.8

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Rano raczej mnie nie będzie, także wrzucam już teraz co tam będzie grane:
Edmund - Ferrer over 21.5 @1.74 3j Pinnacle zwrot
Keys - Cibulkova | Cibulkova @1.84 2j Marathonbet ⛔
Lacko - Ivashka | Ivashka +3.5g @1.94 2j Marathonbet ⛔ 3:6 6:3 6:2 #neverlucky
Kudryavtsev - Daniel Taro | Kudryavtsev +4g @1.81 2j Marathonbet ✅
De Greef - Zampieri | De Greef -3g @1.90 2j Marathonbet ✅
Cabal/Farah - Granolers/Sock | Cabal/Farah 2:1 @4.33 1j Marathonbet ⛔ 1:2 #neverluckyv2
Rodina - Schmiedlova | Rodina @2.11 2j Marathonbet (2.11, *****aje?) ✅
Postawione: 14
Zwrócone: 14.64

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Dzisiaj jest trochę ciekawych meczy, ale większość to kompletne no bety ????
Pliskova - Kuznetsova | Pliskova -2.5g @1.97 4j ⛔
Pavic/Peya - Duran/Fyrstenberg | Pavic/Peya -1g @1.70 5j ⛔ *****any mecz
Copil - Millot | Copil -2g @1.96 4j ✅
Radwańska ✅ + Karlovic ✅ = @1.94 3j ✅
Lopez/Lopez ✅ + Huey/Mirnyi ✅ = @1.85 4j ✅
Wszystkie kursy Marathonbet
Postawione: 20
Zwrócone: 21.06

Otrzymane punkty reputacji: +4
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Kontinen/Peers - Mahut/Roger-Vasselin | Kontinen/Peers -1.5g @1.95 3j Marathonbet ⛔ :/
A odnośnie piłki, to mam zagrane takie rzeczy na wieczór:
Over 4.5 kartki w derbach Manchesteru ⛔, Fiorentina do 0 ⛔, Anderlecht + Napoli ✅, FC Koln na czysto ⛔, awans ✅, Sassuolo - Roma bts ✅ i Southampton ✅ do kombinacji.

Otrzymane punkty reputacji: +9
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Cilic ✅ + Thiem = @1.86 8j Marathonbet
De Greef - Mayer | over 20.5g @2.00 2j ⛔
Garcia/Mladenovic - Georges/Pliskova | Garcia/Mladenovic @1.58 3j Unibet ✅
Rojer/Tecau - Huey/Mirnyi | over 21 @2.01 2j Marathonbet ✅
Menendez-Maceiras - Milojevic | Menendez-Maceiras @1.95 2j Unibet ⛔ (Tu chyba kogoś ostro pojeebaje z tym kursem, albo ja o czymś nie wiem. Stary wyjadacz Menendez gra z jakimś serbem, który jedyne co to wygrywał jakieś itfy, a w challengerach nie mógł przejść 2 rundy. Jeśli nie ma w tym haczyka, to Hiszpan bierze młodziana na luzaku)
Postawione: 17
Zwrócone: 8.76
Jutro jeszcze coś będzie, chociażby że Goffin ugra seta i over gemowy w meczu Przysiężnego, ale póki co nie ma kursów w odpowiednich bukach.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Del Potro - Nishikori | Del Potro @1.79 4j Marathonbet (kilka słów na temat tego spotkania napisałem w dziale tenisowym) ⛔
Lacko - De Scheeper | over 22.5g @2.00 ✅ 2j (mega zawyżony kurs u całorocznego, u innych jest 1.85. A na przykład under 22 w Pinnku jest za 2.15)
Radwańska - Pliskova | Pliskova +1.5s @1.93 3j Pinnacle ⛔
Muller ✅ + Niculescu ⛔ + Cilic 2-0 ✅ = @3.22 3j ⛔
Murray/Soares - Marach/Martin | Marach/Martin +1.5s @1.75 3j ✅
Postawione: 15
Zwrócone: 9.25

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Kuznetsova @2.34 3j Pinnacle ⛔
Berankis @2.25 3j Marathonbet ⛔
Millot @2.22 2j Pinnacle ⛔
Makarova/Vesnina @2.90 2j Pinnacle ✅