Podsumowanie Grudnia
To był świetny miesiąc! Powiem szczerze, że cel, który sobie ustawiłem na grudzień, czyli 500j, był trochę w sferze marzeń, a jednak udało się go zrobić, a nie ukrywajmy, że o mało nie został podwojony. To był ważny miesiąc, udało mi się wyrobić swego rodzaju szablon, w którym staram się przez cały czas obstawiać z czego jestem bardzo zadowolony. Pierwsza część miesiąca poszła genialnie, to wtedy udało się wykręcać kosmiczne wyniki, wszystko wchodziło, potem spocząłem nieco na laurach i nie było już tak dobrze, ale na szczęście udało się utrzymać budżet na wysokim poziomie. Ale mam też kilka nauczek na przyszłość, czego się wystrzegać jeśli chodzi o ilość typów i stawki.
Bodajże w listopadzie przeczytałem tutaj na forum fajne słowa, od Pani moderator Camilli P., która w jednym z tematów napisała, że gra u buka to umiejętność, której można się nauczyć. Nigdy tak o tym nie myślałem, wiadomo jakie jest przeświadczenie wśród społeczeństwa, bukmacherka = hazard. I to oczywiście prawda, ale z dobrą głową, dobrym podejściem i nauką na błędach wydaje mi się, że da się nauczyć grać i zyskać miły dodatek do wypłaty, a i przeżyć kilka ekscytujących momentów. Wziąłem sobie to mocno do serca, próbuje przez cały czas poprawiać swoją grę i mam nadzieję, że kolejne miesiące będą na wysokim poziomie. I tego też życzę wszystkim w Nowym Roku, a do tego dorzucam dużo zdrowia, szczęścia i samych sukcesów w 2021, który po takim dołku jakim był 2020 mam nadzieję, że okaże się pasmem sukcesów!
Cel na Styczeń? 700j
Archiwum
Październik - Bilans:
-200j || yield:
-11,8%
Listopad - Bilans:
50j || yield:
3%
Grudzień - Bilans:
870j || yield:
51%