>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co zagrac by ze 100 zł zrobic 200?

Status
Zamknięty.
guti94 15,1K

guti94

Użytkownik
Witajcie! U bukmachera zacząłem grac stosunkowo niedawno i traktowałem to jako dobrą zabawę przy ktorej ewentualnie czasem wygram drobne pieniądze. Teraz jednak mam problem i zagrac musze o poważne pieniądze. Sytuacja wygląda tak: mam 100 zł do zagrania w Fortunie i musze jak najszybciej zrobic z tego 200 zł... Konsultowałem sie z paroma osobami jakie mecze zagrac, aby nie wtopic.. Jednak na najtrafniejsze podpowiedzi licze na tutejszym forum od osob ktore siedzą w tym już długo.

Panowie co zagrac? Jutrzejszy tenis? Jakie mecze postawic?

Kumpel mowił mi żebym zagrał systemem blokowym 2z4 i do każdego bloku wrzucił po 2-3 zdarzenia z kursem 1.10-1.30. Co Wy o tym sądzicie?

guti94 15,1K

guti94

Użytkownik
Ted, gdybym był już na cos zdecydowany to nie założyłbym tego tematu. Dla mnie to wazna sprawa i licze na konkretne podpowiedzi jak zrobic żebym był zadowolony i wdzieczny Wam na długi czas;)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
nikt nie zdecyduje za ciebie, masz tematy tematyczne, poczytaj analizy i sobie coś wyselekcjonuj
????

guti94 15,1K

guti94

Użytkownik
Przygotowałem sobie taki kupon:
Arka vs. Stomil Olsztyn
Typ: 1 - spotkanie bez remisu
Kurs: 1.34
Nieciecza vs. Zawisza Bydgoszcz
Typ: Zawisza strzeli bramkę
Kurs: 1.28
Espoo vs. Lahti
Typ: Espoo strzeli bramkę
Kurs: 1.18
FC Zurich vs. Thun
Typ: Zurich strzeli bramkę
Kurs: 1.15
Co o tym sądzicie?

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 0

mizziek22

Użytkownik
Sądze, że zagram to jutro za 100tyś złotych, bo to w końcu złoty strzał.
Co Ty kolego myślisz, że ktoś Ci tutaj podpowie typ który będzie pewny?
Poczytaj sobie tematy z kuponami, albo Vip typy i sam wybierz.
Tam masz typy podparte statystykami, analizami, a niektóre nawet na pałe.
Do wyboru do koloru.

A 861

amigo007

Użytkownik
Guti94 tyle zdażeń, to według mnie już lepiej zagrać pojedynczy mecz piłkarski z kursem 2.0. To co podałeś, to równie dobrze wszystko może nie wejść. A na wtopę chociaż jednego z tych zdażeń jest duże prawdopodobieństwo. I nikt ci nie poda konkretnych zdażeń, bo nikt na 100% nie wie. To jest hazard. Jeśli masz więcej czasu, to zainteresuj się np. progresją. Możesz rozbić ryzyko wtopy na kilka poziomów.Ale nie ma żadnych gwarancji. Wpłacając do buka tą 100-we to musisz liczyć się z tym, że to przegrasz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom