>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

co z kuponem ?

arsenal789 346

arsenal789

Użytkownik
Puściłem w STS parę w skokach narciarskich na cały turniej czterech skoczni. W tej parze znajduje się T. Hilde. Dziś dowiedziałem się że złamał kręgosłup i nie wystąpi w kolejnych zawodach.
Czy ktoś z was wie co się dzieje z kuponem. Czy będzie zwrot czy jest już przegrany ?
Ta para to Hilde - sklett
Z góry dziękuje za odp.

kartonik 132

kartonik

Użytkownik
Zwrot...... bez odbioru
Niestety zwrotu nie bedzie , kupon przegrany Hilde zaczął turniej i bedzie klasyfikowany w klasyfikacji gneralnej , Sklett będzie wyżej w klasyfikacji i w tym zdarzeniu wynik to 2.
Co innego jakby Hilde wogóle nie zaczął konkursu to wtedy byłby zwrot ,jakby ten upadek miał miejse w sesji treningowej lub kwalifikacjach.
Pozdro .

Otrzymane punkty reputacji: +2
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dziwne bo po twoim poście pytałem panią w katowicach w punkcie STS takze przepraszam za pomyłkę. Znów bukmacher poszedł na swoją korzyść.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
No nie koniecznie na swoją korzyść. Jakby nie patrzeć to Hilde wystąpił w konkursie czyli był sklasyfikowany.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
No tak ale wobec takiego rozwoju sytuacji powinien być zwrot i tak samo twierdziła pani w STS-ie akurat w Katowicach byłem i pytałem więc mój błąd tzn jej ale ja to potwierdziłem.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Spoko luz ???? sytuacja taka jakbyś postawił w piłkę nożną, że zawodnik strzeli, a on np. w 2min doznaje kontuzji i schodzi z boiska, wtedy chyba nie ma zwrotu??? pewien nie jestem, bo nie interesuję się tego typu zakładami ???? .

arsenal789 346

arsenal789

Użytkownik
No nie koniecznie na swoją korzyść. Jakby nie patrzeć to Hilde wystąpił w konkursie czyli był sklasyfikowany.
Masz racje Hilde wystąpił w konkursie ale ja puściłem na 4 konkursy. Gdybym puścił tylko na pierwszy w którym się wywrócił to nie miałbym pretensji ale w kolejnych już nie wystąpi , tym bardziej jestem wkurzony że ten typ zawalił kupon a kurs który był to 1,35 najniższy ze wszystkich jakie obstawiłem. No cóż , co zrobić:;/:

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Masz racje Hilde wystąpił w konkursie ale ja puściłem na 4 konkursy. Gdybym puścił tylko na pierwszy w którym się wywrócił to nie miałbym pretensji ale w kolejnych już nie wystąpi , tym bardziej jestem wkurzony że ten typ zawalił kupon a kurs który był to 1,35 najniższy ze wszystkich jakie obstawiłem. No cóż , co zrobić:;/:
Nie puściłeś na 4 konkursy tylko na końcową klasyfikację turnieju. A o ile mi wiadomo Hilde będzie sklasyfikowany w tabelce na odpowiednim miejscu. Nie rozumiem więc określeń typu &quot;działają na swoją korzyść&quot;. Poprostu działają zgodnie z wynikiem zdarzenia, oficjalnym wynikiem.

Do góry Bottom