H
0
hubercik18
Użytkownik
Co oznacza:
Kaiserlautern SN1 :-?
Niechcący to postawiłem.Był kurs 1.20 . Prosze o pomoc
Kaiserlautern SN1 :-?
Niechcący to postawiłem.Był kurs 1.20 . Prosze o pomoc
ML czyli Money Line -oznacza zakład dwudrogowy,na wytypowanie końcowego zwycięzcy meczu,np. w hokeju po ewentualnej dogrywce i rzutach karnych.witajcie chcialem spytac co to znaczy ML (chyba money line, ale prosze o rozpisanie)?? ????
Grypserka bukmacherska... Mocny ciężki zakład, nie myl z pociągiem czyli ako. Lokomotywa może jechać sama i z wagonami. Pewniak 10/10. Co człowiek to inne znaczenie. ????Co znaczy lokomotywa ? W bukmacherce
Dzięki a możesz mi napisać takie popularne grypsy ? które mogą mi sie przydać ?Grypserka bukmacherska... Mocny ciężki zakład, nie myl z pociągiem czyli ako. Lokomotywa może jechać sama i z wagonami. Pewniak 10/10. Co człowiek to inne znaczenie. ????
Nie zauważyłem odpowiedzi kolegi z góry z linkiem jeszcze raz dzięki :> PozdrawiamDzięki a możesz mi napisać takie popularne grypsy ? które mogą mi sie przydać ?
A na chu Ci to? ???? Mądrzejszy nie będziesz. Zgaduj, graj, wygrywaj. Znaczenie jak wyżej napisał Edi wynika z kontekstu... Lech to też Lokomotywa.Dzięki a możesz mi napisać takie popularne grypsy ? które mogą mi sie przydać ?