>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Co sądzicie o tym

D 22

dabros_89

Użytkownik
Granie progresją, na stały dzienny zysk 5-10 zeta. Gramy zdarzenia dwu-drogowe gdzie kurs jest po 1.80 na 1 i na 2. mając początkowy kapitał w wysokości 350 zł gramy na dzienny zysk +5 zł. Starczy nam na 5 poziomów kasy. Jestem pewien że ktoś już to kiedyś próbował, i może napisze o tym pare słów. Otóż chciałem zaprezentować tą progresje, ze względu na wyliczenia prawdopodobieństwa &quot;umoczenia&quot;, za pomocą schematu bernouliego.

p=prawdopodobieństwo sukcesu=0,5
q=prawdopodobieństwo porażki=0,5
n=liczba prób bernouliego=5
k=liczba sukcesów

PRAWDOPODOBIEŃSTWO NIE TRAFIENIA 5 TYPÓW Z RZĘDU:

P5(0)=1*[(0,5)^0]*[(0,5)^5]=0,03125=3%

Zatem prawdopodobieństwo zakończenia kolejnych progresji w maximum pięciu próbach wynosi 97%

revil 0

revil

Użytkownik
Ja gram w ten sposób. Progres na stały zysk(5-10)PLN w NHL. Kursy przeróżne od 2 nawet do 4.5. Do tego typy przemyślane, kapitał 400 i na dziś jestem ok. 100 na plus. Jeżeli masz skuteczność na poziomie 50% to możesz spokojnie grać tym systemem.

ester 87

ester

Użytkownik
Zatem prawdopodobieństwo zakończenia kolejnych progresji w maximum pięciu próbach wynosi 97%[/b]
Sam sobie odpowiedziałeś co można o tym sądzić. Średnio raz na 33 progresje udupiamy cały kapitał. I wcale nie powiedziane, że nie stanie się to już w pierwszej, bądź drugiej progresji. A prawdopodobieństwo bankructwa w długim okresie czasu równe jest 1. Było na forum przerabiane już wielokrotnie.

G 46

ghs

Użytkownik
. Kursy przeróżne od 2 nawet do 4.5. (...) Jeżeli masz skuteczność na poziomie 50% to możesz spokojnie grać tym systemem.
Z taką skutecznością można grać prawie każdym systemem. Ale nie wierzę w tę skuteczność.

revil 0

revil

Użytkownik
Z taką skutecznością można grać prawie każdym systemem. Ale nie wierzę w tę skuteczność.
Ja takiej skuteczności nie osiągam(długo falowo), ale próbuje specjalizować się w jednej dyscyplinie i jak na razie całkiem nieźle:
Statystyka [1-30]
Skuteczność: 16/30 ~53%
Zysk/Strata: +29,84j
Śr. trafiony kurs: ~2,21
Postawione: 140j
Yield: 21,31%

D 22

dabros_89

Użytkownik
aha, zapomniałem jeszcze dodać, że będę starał się też włączyć w to moją analizę, nie będę wybierał zdarzeń na chybił trafił. Nie będzie to więc czysty rachunek prawdopodobieństwa, który prędzej czy później skazuje cię na porażkę

deniak 0

deniak

Użytkownik
aha, zapomniałem jeszcze dodać, że będę starał się też włączyć w to moją analizę, nie będę wybierał zdarzeń na chybił trafił. Nie będzie to więc czysty rachunek prawdopodobieństwa, który prędzej czy później skazuje cię na porażkę
I tu leży pies pogrzebany.
Nie potrzebujesz żadnych systemów czy progresji!!!
Dlaczego?
Z tego co napisałeś wynika, że będziesz szukał wydarzeń w których określisz prawdopodobieństwo lepiej niż bukmacher. Po co Ci stres podwajania czy potrajania stawek? Graj single czy duble według powyższych założeń, a będziesz do przodu.
PS. poza tym np. 5 porażek z rzędu nie zaboli przy singlach TAK bardzo jak przy pro...

E 0

erni

Użytkownik
Na podstawie 30 kuponów Revil nie ma co jeszcze liczyć statystyki, w moim temacie z typami mam yield 45.60% po 34 kuponach, co nie zmienia faktu że on spadnie, a za to żeby zatrzymał się na poziomie np. 8% dałbym złote góry :].

Do góry Bottom