B 0 bailamos Użytkownik Styczeń 17, 2014 #1 BOKS Pascal - Bute 1 Huck - Arslan 1 Jennings - Szpilka 1 Perez - Takam 1 Generalnie czytałem dużo recenzji na temat w/w pojedynków i wydają się wszystkie, pewniaki
BOKS Pascal - Bute 1 Huck - Arslan 1 Jennings - Szpilka 1 Perez - Takam 1 Generalnie czytałem dużo recenzji na temat w/w pojedynków i wydają się wszystkie, pewniaki
K 3 kreizollz Użytkownik Styczeń 17, 2014 #2 akurat to że jennings wygra to nie jest aż tak pewne.. Szpila może ustrzelić go i wydaje mi sie że to zrobi ????
akurat to że jennings wygra to nie jest aż tak pewne.. Szpila może ustrzelić go i wydaje mi sie że to zrobi ????
B 0 bailamos Użytkownik Styczeń 17, 2014 #3 Pomyłka w pisowni.. Ja Postawiłem na szpilę wkład 500 jak wejdzie 1700zl Jak szpilka przegra to ja stracę 500zl które odrobie w kilka dni zaś on straci wielka Szanse na karierę w wadze ciężkiej.. Mylę sie ???? ?
Pomyłka w pisowni.. Ja Postawiłem na szpilę wkład 500 jak wejdzie 1700zl Jak szpilka przegra to ja stracę 500zl które odrobie w kilka dni zaś on straci wielka Szanse na karierę w wadze ciężkiej.. Mylę sie ???? ?