>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co robicie z wygranymi pieniędzmi

gwiazdarocka 35

gwiazdarocka

Użytkownik
Jak w temacie,mam nadzieję że nie zdublowałem tematu.Myślę że znajdzie się sporo osób dla których bukmacherka oznacza stały napływ gotówki do portfela.I teraz czy taki dodatkowy (jeśli ma się stałą pracę) dochód służy wam do tego by go potem rozpierdzielić na różne przyjemności czy może pieniądze są odkładane na przyszłość,może na studia dla dzieci np. ????
Jeśli chodzi o mnie to staram się wyjść ten tysiąc na miesiac na plusie i raczej zostaje on zwykle &quot;rozpylony&quot; :p

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Jak w temacie,mam nadzieję że nie zdublowałem tematu.Myślę że znajdzie się sporo osób dla których bukmacherka oznacza stały napływ gotówki do portfela.I teraz czy taki dodatkowy (jeśli ma się stałą pracę) dochód służy wam do tego by go potem rozpierdzielić na różne przyjemności czy może pieniądze są odkładane na przyszłość,może na studia dla dzieci np. ????
Jeśli chodzi o mnie to staram się wyjść ten tysiąc na miesiac na plusie i raczej zostaje on zwykle &quot;rozpylony&quot; :p
wszystkie wygrane oddaję kościołowi oraz Rydzykowi.

B 65

blusior94

Użytkownik
Zależy, jeszcze wygrywam dosyć skromnie, to większość idzie na bieżące potrzeby, jak trafiam na grubsze wygrane to część wypłacam i &quot;chowam&quot; do skarbonki, a resztą dalej obracam. Każdy wygrywa, każdy przegrywa, najważniejsze by w tej 1 opcji, nie robić z siebie zaraz Bogów życia, bo dziś są, za tydzień może ich nie być. A już nie raz musiałem &quot;ratować&quot; zioma co trafił fajną taśmę a kilka dni później nie miał czego do gara dzieciom wrzucić.

wawo 16,4K

wawo

Użytkownik
Jak jak polowa forum zbieram na AUDI!
A na powaznie z grubasnych LOKOMOTYW chcialbym za jakis czas zakupic sobie prawdziwa Lokomotywe.

J 18

jarcow

Użytkownik
Większość graczy w ogólnym rozrachunku więcej przegrywa niż wygrywa, a ta garstka u której jest odwrotnie przeważnie inwestuje w większe zakłady. Dla większości to porostu zabawa!

A 0

alcosoc

Użytkownik
Z wygranych płace długi które zaciągnąłem na granie zakładów ???? A tak serio co potrzeba to się kupuje żeby przeżyć w tym Państwie w Państwie .

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
na dzyffki, koks i tajski boks ;)
a tak serio to zbieram na podróże z żoną, ostatnio Tajlandia z Kambodżą. Na własną rękę 50% taniej jak z biurem podróży.
pozdr

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
A ja kupuje smocze monety w metinie żeby być koksem.Mam już 30 level i fmsa+6.......
.
.
.
????

Otrzymane punkty reputacji: +12
K 102

kristo45

Użytkownik
Ciekawe czy jest choć jedna prawdziwa odpowiedź na postawione w tym wątku pytanie ????
Ja czekam póki co na zyski. Jak się pojawią to na pewno nie będę w nieskończoność zwiększał stawek tylko zarobek wypłacał. A na co przeznaczę to już nie powinno nikogo obchodzić. Na życie ;)

Do góry Bottom