>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co robić??

bogi 0

bogi

Użytkownik
założyłem konto w expect na siebie bo mam już skonczone 18 lat jednak nie mam konta bankowego i boję się wpłacać pieniędzy bo jesli wygram to mogę mieć problemy z wypłaceniem:cry:. Co zrobić? Drugiego konta chyba nie można założyć np na kogos z rodziny ? :-|

K 0

kamil6

Użytkownik
No to później przecież możesz założyć koto w banku. Ważne, aby się imię i nazwisko zgadzało na obu kontach. Nie musisz mieć założonego konta w banku wcześniej niż na expekcie.

bogi 0

bogi

Użytkownik
wiem że nie ale mi te konto niepotrzebne bo szkoda płacić za utrzymanie. Jest jakiś inny sposób ze bym mógł wypłacić bez problemu?

kochan 0

kochan

Użytkownik
W mBanku możesz złożyć wniosek o rachunek (konto) bankowe &quot;izzy konto&quot; można je mieć już od 13 roku życia a prowizja (miesięczna opłata) wynosi ... 0 zł ! POLECAM ;]

K 76

karlos83

Użytkownik
W Bzwbk tez jest jakies konto &lt;30, ktore nie ma zadnych oplat za prowadzenie... W wiekszosci bankow sa takie konta dla mlodych ludzi. Radze sie rozeznac w temacie.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Przeciez mówi, ze ma 18 lat jak byk!!!!
ekonto jest darmowe w mbanku, dla dorosłych!!!
kase można wypłacać w każdym bankomacie w Polsce!!!
z tym, ze bzwbk nie pobiera prowizji w bankomacie...i jeszcze jakis tam inny...

trickmaster 0

trickmaster

Użytkownik
z mbanku można chyba wypłacać ze wszystkich, tylko że pobierają prowizje, 5 zł czy cos takiego, wiem że z bankomatów euronet, cash4you i bzwbk można bez prowizji

Do góry Bottom