>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co myślicie o stawianiu dużych kwot dla 1X na mocnego faworyta?

K 0

koua

Użytkownik
Witam,
wiem, że wtedy bardzo dużo się ryzykuje i bardzo mało można wygrać, ale chyba rzadko zdarzają się wtedy niepowodzenia?
Ktoś z Was gra w taki sposób?
Np. dzisiejszy mecz Borussia D - FC Nürnberg 1-1,20 X-6,75 2-11.25
warto stawiać zdecydowanie większe kwoty na to, że taka Borussia nie przegra?
Jak wyglądają statystyki w takich meczach, średnio co ile zdarza się &quot;niespodzianka&quot;?
Strach jest pewnie stawiać na takie rzeczy wśród drużyn np. afrykańskich czy azjatyckich, ale np. u sprawdzonych europejskich zespołów?
Pozdrawiam

czachus 154

czachus

Użytkownik
Witam,
wiem, że wtedy bardzo dużo się ryzykuje i bardzo mało można wygrać, ale chyba rzadko zdarzają się wtedy niepowodzenia?
Ktoś z Was gra w taki sposób?
Np. dzisiejszy mecz Borussia D - FC Nürnberg 1-1,20 X-6,75 2-11.25
warto stawiać zdecydowanie większe kwoty na to, że taka Borussia nie przegra?
Jak wyglądają statystyki w takich meczach, średnio co ile zdarza się &quot;niespodzianka&quot;?

Strach jest pewnie stawiać na takie rzeczy wśród drużyn np. afrykańskich czy azjatyckich, ale np. u sprawdzonych europejskich zespołów?

Pozdrawiam
Statystykę sam możesz sobie zobaczyć sprawdzając historie wyników i kursów są takie strony. Osobiście ich nie znam bo ich nie używam. Myśle że troche ryzykowne, za mały zysk, a dziejszy mecz Borussi to chyba lepiej postawić X do przerwy. Wydaje mi się tu optymalny.

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
Jest to bardzo nieopłacalne. Niespodzianki w takich meczach zdarzają się dość często. Na pewno częściej niż 1 na 100. Przy kursach rzędu 1,01 czy 1,02 taka gra mija się z celem.
To już lepiej łowić dwójki w takich meczach. Na pewno wyjdzie lepiej.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Wyobraź sobie nawet kurs 1.068 na takie 1x. Żeby uzyskać jakąkolwiek sensowną dwucyfrową kwotę musisz zainwestować jakiś 1000 zł, co daje ostatecznie 68 zł zysku.
I teraz ryzykujesz 1000 zł, którego odrobienie może zająć - przy takich stawkach - jakies 15 typów bez porażki ( zakładając, że znowu będziesz inwestował 1000 zł w typ ).
Lepiej rozejrzeć się po działach i postawić kwotą np. 30 zł, mniej czy bardziej pewny dubel z ako 2, ludzie tutaj podają na prawdę fantastyczne typy, tylko trzeba sobie spokojnie poczytać. Ryzykujesz 30 zł a dostajesz 60 zł. Tam ryzykujesz 1000 zł dostajesz 60. Łatwiej jednak odrobić 30 zł niż 1000.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Witam,
wiem, że wtedy bardzo dużo się ryzykuje i bardzo mało można wygrać [...]
zdecydowanie większe kwoty na to, że taka Borussia nie przegra?
[...]
Jeśli już koniecznie zapragnąłeś ryzykować i korci Cię ten mecz, to dlaczego nie postawisz o wiele mniejszych kwot (mniej bolesne w przypadku ew. straty) - przy tak wysokich kursach - na to, że Borussia nie wygra (X lub 2)?
Przekonania, że Borussia wygra przecież nie masz, bo w innym wypadku nie stworzyłbyś tego wątku.

Obstawiając remis a nie zwycięstwo Borussi,
zamiast np. potencjalnej straty 100 zł lub zarobku 20 zł
stracisz np. ewentualnie 10 zł lub zarobisz 57.50 zł.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Testowałem osobiście grę na niefaworytów i wychodziło to na ✅
Odradzam małe kursy ! To właśnie te małe kursy są najczęściej zaniżane i to bardzo.
Proponuje szukać value - dobre oszacowanie value na dłuższą metą przynosi zysk.

Do góry Bottom