A 0 arod-25603 Użytkownik Czerwiec 6, 2008 #1 finały NBA: LA Lakers - Boston no nie mogło być lepiej ????
B 0 bartekjaw Użytkownik Czerwiec 6, 2008 #4 Moze mu chodzilo oto... Co nas ucieszylo w danym dniu..:spokodfhgfh:
2,5K konrad140 Forum VIP Czerwiec 6, 2008 #6 mnie dzis ucieszylo ze jak wstalem rano to bylo 7 godzin blizej euro ????
P 0 pavlinho Gość Czerwiec 6, 2008 #9 mnie cieszy że jutro piątek Kliknij aby rozwinąć... mnie akurat to nie cieszy :] mam zaliczenie z 3 przedmiotów :]
mnie cieszy że jutro piątek Kliknij aby rozwinąć... mnie akurat to nie cieszy :] mam zaliczenie z 3 przedmiotów :]
P 0 profi Użytkownik Czerwiec 6, 2008 #10 Mnie cieszy, że zaraz je*nę się do łóżka i będę spał 6 godzin...
0 matex Użytkownik Czerwiec 6, 2008 #11 znam ten ból i to mnie wcale nie cieszy ... a cieszy mnie to ze za kilkanaście godzin bedzie , weekend na który czekał dłuuugi czas :]
znam ten ból i to mnie wcale nie cieszy ... a cieszy mnie to ze za kilkanaście godzin bedzie , weekend na który czekał dłuuugi czas :]
T 9 tosterkm Użytkownik Czerwiec 6, 2008 #13 a mnie cieszy piekna pogoda w Olsztynie, w ktorym obecnie mieszkam (ale juz niedlugo), dlatego tez zaraz lece cieszyc sie na molo... jezioro 50m od akademika - to tez mnie niesamowicie cieszy ????
a mnie cieszy piekna pogoda w Olsztynie, w ktorym obecnie mieszkam (ale juz niedlugo), dlatego tez zaraz lece cieszyc sie na molo... jezioro 50m od akademika - to tez mnie niesamowicie cieszy ????
5 feever Użytkownik Czerwiec 6, 2008 #16 ale sranie w banie z tym tematem mnie cieszy, ze pogoda jest ladna;]
2 typper Użytkownik Czerwiec 6, 2008 #17 "...życia swego nie żałuję, nie zamieniłbym na Twoje..." ;]
2 malkolm Użytkownik Czerwiec 6, 2008 #18 A mnie cie(śmie)szy ten temat No i zbliżający się weekend ????