>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co macie z bukmacherki?

Status
Zamknięty.
krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
Witam!
Jak w temacie, co macie z bukmacherki?
Tzn.Co kupiliście sobie za wygraną kase?
Nie piszcie ile macie kasy z bukmacherki, tylko konkretne przedmioty.

Ja mam telefon komórkowy Nokia 3220.

komarr 4

komarr

Forum VIP
Sporo, komp za 3k, rower za 1300zl, nowa myszke (g7 ;)) i ciuchy x], jak dobrze pamietam to od rodzicow czasami dostane jakies drobniaki ale zebym sam poprosil one to sie od paru lat juz nie zdarzylo ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
żeby wejsc na gielde wystarczy juz ok 2.600 PLN
z bukmacherki mam:
-zegarek dosyć drogi ;)
-każdy weekend pełen wrażeń :p
-a tak to jakieś drobne rzeczy o których nawet nie pamiętam
Typerr myślę że Twój post został usunięty gdyż temat brzmi &quot;Co macie z bukmacherki&quot; a nie co byście chcieli mieć ;]

xavy 386

xavy

Użytkownik
z bukmacherki mam:

*ciuchy,
*komórę (6stów)
*kilka siwych włosów w młoooodym wieku ;/

a zbieram na laptopa za jakieś 3tysiące

typper 2

typper

Użytkownik
2 tyg w Tunezji all Inclusive w 4 - gwiazdkowym hotelu, xbox360, nokia 6300, co miesiąc na bene do auta;] laptop

matsta1 0

matsta1

Użytkownik
Ja raczej nie bd oryginalny: buty addidas, markowe ubrania, roznego rodzaju rachunki ktore trzeba bylo uregulowac, remont pokoju, wyjscia na imprezy i jeszcze pare driobiazgow. ps licze na wiecej zakupow ????
Pozdrawiam

J 3,9K

jacques

Forum VIP
- co raz słabsze serce
- zszargane nerwy
- ból głowy
- mnóstwo straconego czasu
- ale najważniejsze to EMOCJE i zastrzyk adrenaliny ????
A tak na poważnie to głównie bieżące wydatki (strasznie duże, na same taksówki ile kasy ;/ ) + kasa na granie ;-) Jakiś specjalnie przedmiotów to nie kupuje, bo starcza mi to co mam ;-)
Edit
Autkiem też śmigam ale nie zawsze można ???? A taksami to zdarza mi się nawet podjechać 500m do punktu bukmacherskiego jak mi się nie chce. Wmawiam sobie że to koszty wygranej ???? I brzuch rośnie ... Teraz dopiero się opamiętuje jak zobaczyłem ile się trzeba napracować by zarobić na taki kurs :p

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
Jacques ???? a gdzie to się taksówkami szlajasz auto kup choćby używane ???? za wygrane jakieś ????

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Ja z bukmacherki mam wrzody na żołądku, a moja dziewczyna ma od czasu do czasu ma jakieś ekstra wyjście ze mną... :p

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
- codzienne emocje :]
- co tydzien na wache do skutera ????
- i jakies inne drobiazgi typu komorka , czesci komputerowe itp

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
no ja ostatnio zacząłem grać ???? z głową i udało mi się ???? sobie za sponsorować
- roczne konto gwiazdy na fotka.pl
- konto rapidshare
:) to narazie tyle ???? mama nadzieje że to nie koniec ^^

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
pare miesięcy temu ugrałem na nowego kompa, niedawno kupiłem za wygraną fajne buty (Nike ???? ) poza tym kasa na typowe rozrywki (disco, piwo, grill, wypad poza miasto xD) oraz na zakupy na Allegro (od kont premium na RS po pralki xD)
no a Ukochana oprócz nerwów z bukmacherki ma jeszcze częste prezenty, teraz chce się dorobić samochodziku fajnego (7-10 tysięcy)

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
- nerwy, emocje ????
- ogółem gram dla zabawy, aby zarobić na coś dodatkowego ???? Ostatnio kupiłem nowy telefonik, w planach nowy komputer i jakiś telewizorek żeby stał obok kompa (meczyki zawsze łatwiej się ogląda ???? ).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom