0 bananeq Forum VIP Październik 16, 2008 #1 Jesteś graczem który skupia się i uczy gry na Stolikach Full Ring czy Shorthanded, Turniejach S&G bądź MTT, czy może HU?
Jesteś graczem który skupia się i uczy gry na Stolikach Full Ring czy Shorthanded, Turniejach S&G bądź MTT, czy może HU?
M 0 mkiller Użytkownik Październik 17, 2008 #3 Gram glownie cash tables, zdecydowanie czesciej shorthanded niz full ring. wynika to z mojego stylu gry, ktory jest bardziej dochodowy na sh. czasami pykam sit&go i HU do 33e. mtt bardzo, bardzo rzadko
Gram glownie cash tables, zdecydowanie czesciej shorthanded niz full ring. wynika to z mojego stylu gry, ktory jest bardziej dochodowy na sh. czasami pykam sit&go i HU do 33e. mtt bardzo, bardzo rzadko
A 0 andy1 Użytkownik Październik 17, 2008 #4 ja głownie turnieje i sit&go, czasem do tego dochodzi jakiś heads up a stoliki jedynie jak mam raked wyrobić inaczej nie, za dużo bad beatów ????
ja głownie turnieje i sit&go, czasem do tego dochodzi jakiś heads up a stoliki jedynie jak mam raked wyrobić inaczej nie, za dużo bad beatów ????
0 matex Użytkownik Październik 18, 2008 #5 początkowo grałem CT i jakieś S&G, ale ostatnimi czasy przerzuciłem się na MTT i lepiej na tym wychodze, choć teraz coraz rzadziej gram.... ????
początkowo grałem CT i jakieś S&G, ale ostatnimi czasy przerzuciłem się na MTT i lepiej na tym wychodze, choć teraz coraz rzadziej gram.... ????
0 gorgol Użytkownik Październik 19, 2008 #6 ja najwięcej MMT - zaraz po tym sng, a HU i CT sporadycznie...
P 0 prayer89 Użytkownik Październik 20, 2008 #7 zdecydowanie mtt, dluga gra mi najbardziej odpowiada ????