>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co działa w PL

kwwk 311

kwwk

Użytkownik
cytat z dnia 8 stycznia 2020 18:06 przez kwwk

Dzięki. Warto zaczynać przygodę z surebetami, skoro tak mało jest tych nielegalnych bukmacherów? Pinnacle i Betfair/ OrbitX będą dostępne dzięki brokerowi, także chociaż ten kłopot jest z głowy. 
@ranczo0123  mógłbyś odpowiedzieć na moje pytanie? Byłbym wdzięczny :) 

RBR1one 552,3K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
cytat z dnia 9 stycznia 2020 19:24 przez kwwk

@ranczo0123  mógłbyś odpowiedzieć na moje pytanie? Byłbym wdzięczny :) 
Ja to szczawik w kwestii surebetow jestem. Moje zdanie jest takie, ze gra nie warta swieczki jest i wg mnie to chyba szybko na surkach sie limity wylapuje bo buk bedzie widzial ze grasz tylko to. Moze @hagi84 cos podpowiesz koledze? Ty chyba lepiej w temacie obeznany jestes ????

H 112K

hagi84

Użytkownik

Jak masz szuflade dokumentow na znajomych to mozesz probowac, jak nie to nie ma co siadac

Limity praktycznie po jednym zakladzie

Co do orbitu radzilbym uwazac, zamykaja konta  z kasa i coraz wiecej ludzi narzeka.

Otrzymane punkty reputacji: +24
kwwk 311

kwwk

Użytkownik
@hagi84 a co jeżeli grałbym tylko surebety live? Czy Twoim zdaniem również tak szybko dostałbym limity? Mam jeszcze jedno pytanie. Czy gra byłaby warta świeczki gdybym robił to na holenderskich papierach(zameldowanie, konto w banku)? 

H 112K

hagi84

Użytkownik

mi glownie chodzilo o live, pre nie ma sensu wogole klikac, chyba, ze duze rynki na bardzo maly procent, ale to nie oplacalne

Co do Holandii to sie nie wypowiem bo nadzwyczajniej w swiecie nie wiem, nie gram na ten kraj :)

kriksus 6,2K

kriksus

Użytkownik
cytat z dnia 8 stycznia 2020 15:57 przez kwwkWedług moich ustaleń na terenie Polski obecnie można grać u takich nielegalnych buków jak: 
- UNIBET
- BETSSON
- BETSAFE
- BET-AT-HOME
- LS BET
- MARATHONBET
- DAFABET
- NETBET. 

Czy ktoś jest w stanie wymienić jeszcze nazwę bukmachera, którego pominąłem? 1xbet i jego klony nie wchodzą w grę. 
A które buki są wiarygodne, czyli nie odwalają tarła jak 1xbet ? Za pierwsze cztery mogę poświadczyć a reszta nie konfiskuje środków ?

M 4

mewka7777

Użytkownik
Ja obecnie gram w takich bukach jak betsafe wpłaty i wypłaty robię trustly polecam również Lsbet  z 1xbet zrezygnowałem całkowicie a grałem tam dobre kilka lat ,nie wyobrażam sobie granie singli z podatkiem ,,................ wystarczy popatrzeć ile krzaków firm bukmacherskich wyrosło na rynku w pl ludzie są nie świadomi i zakładaj konta grają i sponsorują cały ten syf 

kriksus 6,2K

kriksus

Użytkownik
cytat z dnia 12 stycznia 2020 19:45 przez mewka7777Ja obecnie gram w takich bukach jak betsafe wpłaty i wypłaty robię trustly polecam również Lsbet  z 1xbet zrezygnowałem całkowicie a grałem tam dobre kilka lat ,nie wyobrażam sobie granie singli z podatkiem ,,................ wystarczy popatrzeć ile krzaków firm bukmacherskich wyrosło na rynku w pl ludzie są nie świadomi i zakładaj konta grają i sponsorują cały ten syf 
Podeślesz aktualny link do LSBeta ?

lantz 183

lantz

Użytkownik
Pomoże ktoś jak się zmieniało w przeglądarce adres proxy żeby ominąć rządową blokadę zagranicznych bukmacherów ?

RBR1one 552,3K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Pomoże ktoś jak się zmieniało w przeglądarce adres proxy żeby ominąć rządową blokadę zagranicznych bukmacherów ?

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
dawno mnie tu nie bylo - jakies opinie o zodiacbet?
czy gdzies oprocz marathonbet/unibet/orbitx jest mozliwosc zagrania wyscigow konnych bez kombinowania z papierami od kolegow i vpn? ;)

Do góry Bottom