o ile tego samego buka mam na myśli(london betting shop-lbsbet) to przestrzegam jednak przed wplacaniem im kartą..tylko skrill(ewentualnie paysafecard)..po wpłacie kartą(próbie) żądają jakiś chorych papierów, zdjęć itp na szczescie support reaguje niemal natychmiast i jest sporo czasu na doslanie im tego, ogólnie bukmacher godny polecenia, ciekawa alternatywa dla Pinnacle(w 90% minimalnie lepsze kursy z baseballa niż na pinku, inne dyscypilny nie wiem)cytat z dnia 16 sierpnia 2019 02:22 przez ranczo0123Jest jeszcze LSbet do gry dla Polakow.
Działa bez problemu.cytat z dnia 17 sierpnia 2019 12:13 przez lisek211maarcin14, chyba nie do końca :/
Betwaycytat z dnia 8 stycznia 2020 15:57 przez kwwkWedług moich ustaleń na terenie Polski obecnie można grać u takich nielegalnych buków jak:
- UNIBET
- BETSSON
- BETSAFE
- BET-AT-HOME
- LS BET
- MARATHONBET
- DAFABET
- NETBET.
Czy ktoś jest w stanie wymienić jeszcze nazwę bukmachera, którego pominąłem? 1xbet i jego klony nie wchodzą w grę.
Strona wyglada jak Betrally, ktory niedawno sie zwinal nie wiem czy miales przyjemnosc tam grac. Luknij sam: https://3.pl.zigzagsport6.com/plcytat z dnia 8 stycznia 2020 19:04 przez hagi84
betway? czym wplacacie?
co do marathona na polskie doksy przechodzi? udaje wam sie wogole zweryfikowac?
Probowalem zakladac na uk, ale to graniczy z cudem, weryfikacja ciezka i zamykaja konto nie pozwalajac nic zagrac
ranczo ten ZiGzaP co to? skad kopiuja kursy live?
Dzieki za info
Przechodziłes tam weryfikację może ? Jest od razu jak w 365 czy jak w 1xbet dopiero jak wygrasz cos ?cytat z dnia 8 stycznia 2020 19:56 przez ranczo0123
Strona wyglada jak Betrally, ktory niedawno sie zwinal nie wiem czy miales przyjemnosc tam grac. Luknij sam: https://3.pl.zigzagsport6.com/pl
z ciekawości się zarejstrowałem i jeśli ktoś ma limit w betrally to z miejsca ma i w zyg zakucytat z dnia 8 stycznia 2020 23:34 przez tyrion77+
Przechodziłes tam weryfikację może ? Jest od razu jak w 365 czy jak w 1xbet dopiero jak wygrasz cos ?
No i czy możesz jakoś ich wypłacalnosć opisać / porównac z innymi . Poziom UB i 365 jak wygrywasz czy 1xbet (standardowe konfiskaty na wygrywajacych graczach i rozliczanie wszystkich kuponów op k1- ostatnio standard ruskich szmat)
AAAA no i podstawowe pytanie o limity - nie interesuje mnie nic co leci w tvp1 ani esporcie poza zimówkami oraz niszowym basketem - idzie pograc za równowartośc 100 eu plus , czy szybkie limity do poziomu 1-10 eu i finisz gry ?
A widzisz opcje weryfikacji przed zaczęciem gry może jak w 365 i UB czy nie ma opcji wklejenia doksów i jak ruski dopiero będą chcieli później ?cytat z dnia 9 stycznia 2020 14:04 przez benoit_paire
z ciekawości się zarejstrowałem i jeśli ktoś ma limit w betrally to z miejsca ma i w zyg zaku