Bo Fabian miał jakieś zatrucie pokarmowe czy coś.Nie rozumiem dlaczego Leo nie postawił w tym meczu na Fabiana
Niby prawda, ale Słowenia wczoraj remis z Czechami, więc nadzieja jest, ale sam nie jestem zbytnim optymistą.na 99% możemy zapomnieć już o przyszłorocznym mundialu
Boruc nie rozegrał meczu życia w Belfaście, ale zanim było 1:0 uratował Polskę przed prawdziwym pogromem, więc zgadzam się z Tobą, gdyby Polska zremisowała wszyscy by się cieszyli, że z początku uratował nas przed bramkami, a teraz...:/Prawda jest taka że nawet gdyby rozegrał mecz zycia w Belfaście to Polska przy takiej grze i takiej obronie by miała i tak duże kłopoty z wywiezieniem przyzwoitego wyniku.
tak, na pewno Polacy mieli grać po ziemi... na takiej murawie...mi sie wydawalo ze leo mowil ze nie bedzie wojny tylko rozghrywanie pilki spokojne mielismy grac po ziemi poniewaz ciezko nam sie wygrywa pojedynki glowkowe leo widzial ze pilkarze nie mysla o jego zalozeniach taktycznych wiec powinien ich jakos ochrzanic w przerwie przeciez podan po ziemi bylo jak an lekarstwo zewlakow do przodu dlugie pomocnicy dosrodkowania lugi dopiero gdzies w ostatim kwadranscie pomocnicy po ziemi grali pilka a tak to zamaist zalozen taktycznych byla wielka kopanina leo zawsze byl niby motywatorem wielkim a teraz to zaczynam w to watpic awans jest jeszcze mozliwy wczoraj remis czech trzeba walczyc1
No właśnie więc może pomyśli w końcu któs o przyszłości. Zacznie się robić cos na poletku szkolenia młodzieży. Może ktoś w końcu przestanie robić dobra minę do złej gry i uderzy się w pierś i zacznie coś robić Bo za pare lat polska piłka może być już na szarym końcu w EuropieNikt w tej chwili z takiej plasteliny nic nie ulepi, no może jakiegoś bałwana ????
Dokładnie pisałem to samo wcześniej już. Leo jest mocno przereklamowany. Eliminacje mu do EURO wyszły, ułożyły się i sie podniecalui wszyscy jakiego to mamy dobrego trenera. Janas i Engel też sie zakwalifikowali do wielkich imprez. Ale o klasie trenera najbardziej decyduje własnie ten turniej a nie kwalifikacje. A co pokazaliśmy na EURO? Najgorsza drużyna mistrzostw. Wcale nie lepiej to wygladało niż za Engela i Janasa, w niektórych aspektach nawet dużo gorzej. Co było z Janasem i Engelem wszyscy wiemy. A Leo? Czemu nie podzielił ich losów? Tylko dla tego że jest z Holandii tak jak Hiddink i inni holenderscy szkoleniowcy na fali? Holenderska myśl szkoleniowa? Czy może dlatego że kiedyś Real trenował zresztą bez wielkich sukcesów? Mamy w Polsce lepszych trenerów, utalentowanych, tańszych, bardziej umotywowanych. Tylko wystarczy im dać szanse i kredyt zaufania oraz zapewnić spokojna prace? Przynajmniej w połowie taki kredyt zaufania jaki miał Leo.No, niestety Boruc zawinil przy 3 bramkach! Ogladalem dokladna analize meczu. Gdy stracilismy bramke z rzutu roznego Boruc zachowal sie jak bramkarz podworkowy, wychodzac do przodu do pilki, nastepnie cofajac sie do bramki dajac miejce obroncy, ktory uderzyl z glowy, Boruc jak juz wychodzil do pilki powinien byc konsekwentny, a nie cofac sie! Nie rozumiem skad takie jego zachowanie w wielu innych sytuacjach? Przeciez to podobno bramkarz swiatowej klasy. Widzac to co wyprawia Boruc w lidze, a nwet w meczu ze slowenia!! Trener nie powinien go wystawiac! Szkoda Boruca chlopak naprawde sie zalamal, a kto jest za to odpowiedzialny!?? Oczywiscie trener! Dziennkikarz pytajac trenera "co sie stalo?" odpowiada chamsko, nie podoba mi sie to.Trener ma obowiazek poinformowac ludzi kibicow i wszystkich zainteresowanych co sie stalo dlaczego tak a nie inaczej, a nie walic fochy na dziennikarzy na kibicow obrazajac wszystkich dookola jacy jestesmy ciemni i nie znamy sie na pilce. Mam go dosyc udziela wywiadu z wielka laska! Nierozumiem jego taktyki dlaczego zmienia napastkika?????
Powinnismy zagrac trzema napastnikami, a moze i trzema obroncami a on wymienia dudke, ale po co???
Jego arogancja w stosunku do kibicow do polakow jest bbolesna!
Szkoda tylko szkoda ze nie chce sie przyznac do winy i podejrzewam sie sie nigdy nie przyzna zwali wine na murawe i na zawodnikow cytuje "obie druzyny zagraly beznadziejny mecz" a czyja to jest wina???
Powinni go wypieprzyc jak najszybciej, nie wytrzymam juz wiecej jego wymijajacych na pytania odpowiedzi.
Nie żal mi ciebie, nie chcesz wziac ciezaru na siebie, nie jestes odpowiednim trenerem.trzeba nam szybkiej pilki dobrej gry, podobnej do bundesligi, jest jeden polskitrener ktory moze odniesc sukces wychowany w bundeslidze i marzy o reprezentcji, damy mu szanse, wiem ze wiemy o kogo tutaj chodzi.A my kibicee znowu musimy czekac na zaskakujace decyzje PZPN. No, coz my kibice mamy ciezki kawalek chleba.