>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Coś nowego, codziennie kieszonkowe?

kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
Tonsberg OG Omegin IH - Stavanger Oilers 1:4 ✅ ✅ ✅
Kurs: 1.30
Stawka: 57zł
Wyłapałem dość wysoki kurs jak na początek IV etapu moich topów, ale dziś może przynieść to na prawdę pozytywne skutki w postaci sporej początkowej zaliczki. Typ na pierwszy rzut oka z takim kursem wydawać by się mógł zbyt nierozsądny, lecz ja widzę tu sporą promocję ze strony buków. Dlaczego? Już mówię. Gospodarze nie grają u siebie nic wielkiego, ostatnio 3 srogie porażki z rzędu 1:4, 2:5 i 5:8. Dziś zmierzą się z vice-liderami tabeli. Patrząc na wyniki na wyjazdach spisują się znakomicie. Mieli by już 7 zwycięstw z rzędu, lecz 3 kolejki temu zatrzymał ich lider, Vaalerenga i to bardzo nieznacznie, bo 4:3. Listopad na pewno zaliczyli do udanych (6-1).Grudzień zaczęli od przegranej i wygranej u siebie. Dziś z przedostatnim miejscem w lidze nie powinni mieć większych problemów, zwłaszacza, że na obcym terenie radzą sobie znakomicie. Liczę dziś na pokrycie także hc -2,-3. ;) Powodzenia!

Stan konta: 74.10 PLN ✅
Takie typy to ja rozumiem! ????

kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
Oakland Raiders - Denver Broncos 13:26 ✅ ✅ ✅
Kurs: 1.15
Stawka: 74.10zł
Nie chce mi się zbytnio rozpisywać, bo dla mnie wynik jest oczywisty. 9-3 goście, odwrotnie gospodarze. H2H 3-7 od 2002r, Denver zawsze na wyjeździe. Denver na miejscu 4, a Oakland pod koniec, na 30... Wygrać umieją jedynie z gorszymi od nich, z miejsc 31 i 32 ???? Nie wróżę im za dobrze. Denver zaś jak ma problemy i gdy już traci punkty to z lepszymi od nich, no ale gdy walczą z kimś z niższej półki nie ma możliwości straty jakichkolwiek punktów. Walczą o najwyższe miejsca w lidze i tej nocy powinni powiększyć swój dorobek punktowy. Poza tym mają serię 7 zwycięstw z rzędu, czemu by jej nie powiększyć?

Stan konta: 85.22 PLN ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
Skive FH - AAB Handbold 18:19 ✅ ✅ ✅
Kurs: 1.20
Stawka: 85.22zł
Goście miejsce 4, gospodarze - 12. AAB seria 9 zwycięstw z rzędu. Skive póki co tylko jedna wygrana i aż 4 remisy, ale też 8 wtop. Goście mają 10-0-3 ???? H2H tylko jeden, na początku tego roku 23:30 do przodu. Skive nie powinno postawić żadnego oporu jednym z najlepszych w tej lidze. Jakiś hc -5 powinni spokojnie pokryć. ???? Ktoś pytał, żebym podawał co to za dyscyplina. Otóż jest to piłka ręczna.

Stan konta: 102.26 PLN ✅
Kurde, ciężko. Kursy na Skive spadały, nie wiem czemu, bramek dwa razy mniej niż w meczu, który grał równolegle, nie wiem co się stało, ale ważne, że weszło ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
FC Augsburg - FC Bayern München (rzut karny? - nie) TAK ⛔
Kurs: 1.20
Stawka: 57zł

45.26 PLN odkładamy jakby co, a zaczynamy od początku od 57zł. Typ z kapelusza, kumpel podsunął mi taki pomysł, czemu by nie, może akurat ????
Etap IV - ✅ 45.26zł
Etap V - ⛔ 57zł
Razem: 48.26zł ✅
Na właśne życzenie ⛔!

Otrzymane punkty reputacji: +2
kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
HC Erlangen+Union Leoben (ręczna) ⛔
Kurs: 1.63
Stawka: 25.26zł

Pozostało: 23zł ✅
Dobra, ostatnio słabo idzie, coś trzeba zmienić. Może jeszcze dziś zaczniemy od nowa. ;)

Do góry Bottom