>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Coś nowego, codziennie kieszonkowe?

kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
Próbujemy coś takiego:
Wpłacam 47zł na buka, w tym wypadku wypadło na bet-at-home, gramy za wszystko na niskie kursy, dziennyzysk powinien wynieść ~8zł, tyle mi by się dziennie przydało. Nie jest to strasznie dużo, ale nie mam zamiaru na tym zarobić jakichś kokosów tylko po prostu grać troszkę pewniejsze i cieszyć się, że coś wchodzi ;) No i zależnie od kursu 1-2 mecze dziennie, oczywiście będą dokładnie analizowane pod każdym kątem. Po Osiągnięciu około 80zł gramy od np. 47zł znów ????

Zaraz coś na dobry start ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
Cliftonville FC - Lisburn Distillery 4:0 ✅ ✅ ✅
Kurs: 1.15
Stawka: 47zł
Cliftoville 11-3-2, lider, Linsburn pod koniec tabeli 2-2-12
Ostatnio gospodarze w super formie, w poprzednim spotkaniu 8:0 na wyjeździe z Ballymena&#39;em. Mecze bezpośrednie kończą się prawie zawsze zwycięstwem faworytów dzisiejszego meczu. Nie widzę innej opcji, żaden remis a tymbardziej porażka nie wchodzi w grę. Spodziewam się dużej ilości bramek, mam nadzieję, że na moją korzyść, powodzenia, mecz o 20:45.

Świetny początek, pewne 4:0, tak jak się spodziewałem, że będzie overowo. ;)
Stan konta: 54.05 PLN ✅

kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
JKH GKS Jastrzębie - KH Zagłębie Sosnowiec 11:1 ✅ ✅ ✅
Kurs: 1.12
Stawka: 54.05zł
Statystyki mówią same za siebie. Od dwóch lat to Jastrzębianie nie przegrali jeszcze ani jednego spotkania, a prawie wszystkie pieczętowali wysokim handicapem jak np. 12:1. W Extralidze JKH +25 w różnicy bramek, zaś Zagłębie -60 i przedostatnie miejsce w tabeli, gospodarze zaś tuż za liderem. 3-18, bilans Sosnowczan nie wygląda za ciekawie, nic nie zapowiada też tego by to się miało dziś zmienić, szykują się srogie lejty, dajemy! Mecz o 18:00

Tak jak się spodziewałem, duży hc wbity, choć zaczęło się od 0:1 ????
W 2 tercji w kilkanaście sekund 3 bramki, szok ????
Stan konta: 60.54 PLN ✅

kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
HC Bolzano - SG Pontebba 10:0 ✅ ✅ ✅
Stawka: 60.54zł
Pontebba 2-18, -59 różnicy i same baty po 7 czy 10:0. Bezpośrednio też górą prawie zawsze drużyna Bolzano. Licze na srogie baty, zwłaszcza, że gospodarze w dobrej formie i mają 3 W run.

Następny kosmiczny wynik ???? Bajkowa druga tercja, jutro kolejny typ ????
Stan konta: 69.62 PLN

kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
Za 5.62zł na Arsenal (2.80) gramy (tak dla fun&#39;u, kibicuję im, to będzie się lepiej oglądało.) 1:1 ⛔ niepotrzebne to było ;p
64zł zostaje do systemu.
edit: nie wliczamy do statystyk ????

kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
KGC - IBK Altos (Trzeci set) 23:25 ✅ ✅ ✅
Kurs: 1.10 (Live)
Stawka: 71.68zł

Dobry typ ;)
Stan konta: 78.85 PLN ✅!
Jeszcze raz i myślę, że wystarczy do ~100% zysku.

kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
Dobra, wypłacamy 100% zysku, czyli idealnie 47zł ????
I zaczynamy drugi etap, znów od 47 PLN dążymy do podwojenia konta ????
Zaraz wrzucę coś na jutro, a póki ✅ 47.46 PLN ląduje na mBanku ????
New Zealand Breakers - Melbourne Kmart Tigers 94:64 ✅ ✅ ✅
Nie wydaje mi się by goście tu dziś powalczyli. Na wyjeździe grają fatalnie i nie zanosi się by miało się to zmienić. Mecze bezpośrednie w większości wygrane przez NZB. Ostatnio wpadka z Perth Wildcats, rzucili 16 pkt łącznie w 2 i 3 kwarcie, co tam się musiało dziać, nie wiem. Ale dziś rywal dużo słabszy i zdziwię się jak nie będzie przynajmniej -8 hc pokrytego. Z resztą okaże się, mecz rano.

Stan konta: 54.05 PLN ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
Metallurg Zaporizhya - Metalist Kharkiv 1:3 ✅ ✅ ✅
Stawka: 65.12zł
Metalist na ewidentnej fali, 10-3-4 to całkiem dobry wynik. Ostatni w tabeli Metallurg już takim stosunkiem się nie może pochwalić 0 wygranych 3 remisy i 14 porażek! Nic nie zwiastuje by miało się to zmienić. Na zwycięstwo gospodarzy niż nie ma co liczyć, remisu raczej też się nie obawiam i myślę, że typ wejdzie bezproblemowo. Start 12:30!
Edit: http://i47.tinypic.com/2eaupzd.jpg - ostatnie mecze Zaporizhya ????

Tak jak się spodziewałem ????
Stan konta: 74.89 PLN ✅

kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
St. Petersburg HC - RK Gorenje Velenje 25:32 ✅ ✅ ✅
Stawka: 74.89zł
Ekipa gości półka wyżej. Srogie &quot;baty&quot; będę coś przeczuwam. LM - tam tym się teraz opiera drużyna Gorenje. Staty 4-2 a ruskie 1-5. Jeden win z drużyną, która nie ugrała jeszcze ani pkt, także prócz tego jednego meczu same wtopy. W lidze ekipa Velenje równie dobrze, grają cały czas dobrego szczypiorniaka. A dziś by zbliżyć się do Vive Targi Kielce w Lidze Mistrzów - muszą to spotkanie wygrać. Powinno być gładko.

Stan konta: 86.12 PLN ✅

kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
Sokol HC Prerov - SSK Talent 90 Plzen 17:29 ✅ ✅ ✅
Stawka: 86.12zł
Nie widzę dużych szans na walkę gospodarzy w tym meczu. Nie grają kompletnie nic, inaczej Plzen. Dobra forma, ostatnio wygrywają prawie wszystko. Prerov nie będzie dziś miało szans, nie widzę innego wyniku. Powodzenia!

Stan konta: 99.04 PLN ✅
Gładko i pięknie! ???? I tym samym rozpoczynamy 3 etap, 52zł wypłacamy i łącznie jestem już 107zł na ✅

kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
Holandia - Austria 30:18 ✅ ✅ ✅
Stawka: 47.04zł
Holandia dużo lepszą ekipą, wygrali ze Słowenkami, minimalnie, ale jednak, a Austria nie dała im rady w ogóle. Z Izrealem ani jedna ani druga ekipa nie miała problemów. +28 Holandii i +14 Austriaczek w różnicy strzelonych-straconych po 2 meczach. Nie ma mowy od żadnym odpuszczaniu. Na początek 3-ego etapu typ w sam raz, proszę korzystać ????

Stan konta: 54.09 PLN ✅

kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
Dokładnie, skarbówa się takich groszy nie łapie, także... Dzięki Loretin za ciepłe słowa ???? Oby szło dalej tak samo dobrze, pozdro!
Valerenga IF - Tonsberg OG Omegin IH 3:5 ⛔ ⛔ ⛔
Kurs: 1.12
Stawka: 54.09 PLN
Dziś sporo typów, ale jak to w weekendy bywa, trzeba korzystać. Typ musi wejść, Valerenga w świetnej formie, 18-4, liderka, dadzą radę ????

Za nerwowo i się posypało, dobrze że zaraz po rozpoczęciu etapu. Na czysto wychodzę i tak +60zł
Jakaś kasa jest na betssonie, może zaczniemy wyżej ????

kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
Liepayas Metalurgs - HC Brest 2:3 ⛔ ⛔ ⛔
Kurs: 1.20
Nie trzeba dużo o tym meczu pisać. Ewidentnie Metalurg jest pretendentem do zwycięstwa w tym pojedynku. Brest dół tabeli, nie radzi sobie z miejscami wyżej, a co dopiero dziś. Poza tym faworyci dziś grają na swojej tafli, będzie dobrze!

kanonierx 19

kanonierx

Użytkownik
Postanowiłem, że jeszcze raz spróbujemy, od progu 57zł tym razem. Jedziemy do 100zł i od nowa ???? Zobaczymy jak pójdzie, pozdrawiam!

Do góry Bottom