>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Coś dla graczy w Pokera! Betway,com darmowe turnieje.

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Jednak sobota nie była taka zła, Małysz wygrał w Planicy, Polacy rozjechali Azerbejdżan (czego nie obejrzałem w całości), a ja na Betway&#39;u skubnąłem 9 dolców za trzecie miejsce we freerolu. Gdybym jednym okiem nie zerkał w telewizor to może byłoby lepiej, ale i tak nie narzekam. Rzucam screen dla niedowiarków. :jezora:
http://img452.imageshack.us/my.php?image=betwaywilczurzz2.jpgObrazek
Wilczur odrazu ci dodali te grosze? Bo ja juz 30min. czekam i nic nie mam...

F 0

frantic20

Użytkownik
hehe ja wlasnie skonczylem freerolla w unibecie 4,5$ zgarnolem :p a niewiele braklo do szczescia ???? i by bylo 10$ no cuz nex razem siew uda ;d a propo gdzie sa wg. was najlepsze freerolle ? w sesnie platnych miejsc, limit graczy i takie tam ;&gt;?

hehe pprzed chwilka dozucilem jeszcze 17miejsce na expekcie 2$ tez moglo byc lepiej ale coz dostalem KK wiec zaryzykowalem i zonk ;]

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
Dodają po zakończeniu turnieju, wystarczy chwilę poczekać.
Mazaq gra o 5000$ ale nie na freeroll,u tylko zwykły turniej bo takie darmowe turnieje grane są okazyjnie a w dobrym pokerroomie można znaleźć co najwyzej za tysiąc (do niedawna był sobotni freeroll w Expekcie za 2000). W turnieju Mazaq&#39;a pewnie wejście jest za 10 :p. To ma swoje dobre strony, bo mozna trafić na taki z gwarantowaną pulą gdzie obsadzona jest 1/3 miejsc i przy inwestycji 5-10 $ można spokojnie wyciągnąć drugie tyle za samo załapanie się w pierwszej setce (grających bywa 200-300, przeważnie nie więcej niż 500). Tam jednak lepiej nie siadać z nawykami z freerolla :jezora: bo to tak jak by ktoś uczył się parę dni hold&#39;em i siadł przy stole omaha.

EDIT: Teraz szykuję się do drugiego podejscia na turniej w Unibecie z wejsciem 15$. Ostatnio odpadłem 36 a płacą do 18 miejsca (36$). Na dole macie screen z dzisiejszego turnieju.
Pula nagród 3000$!!!!! (zobaczcie na zrzucie), 2500 max players (w rzeczywistosci entrants czyli zarejestrowani to ok. 200 na poczatku turnieju). Jak już uda się zasiąść przy stole finałowym to macie minimum 36 dolców z opcją na wygranie 900!!!!

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Dodają po zakończeniu turnieju, wystarczy chwilę poczekać.
Mazaq gra o 5000$ ale nie na freeroll,u tylko zwykły turniej bo takie darmowe turnieje grane są okazyjnie a w dobrym pokerroomie można znaleźć co najwyzej za tysiąc (do niedawna był sobotni freeroll w Expekcie za 2000). W turnieju Mazaq&#39;a pewnie wejście jest za 10 :p. To ma swoje dobre strony, bo mozna trafić na taki z gwarantowaną pulą gdzie obsadzona jest 1/3 miejsc i przy inwestycji 5-10 $ można spokojnie wyciągnąć drugie tyle za samo załapanie się w pierwszej setce (grających bywa 200-300, przeważnie nie więcej niż 500). Tam jednak lepiej nie siadać z nawykami z freerolla :jezora: bo to tak jak by ktoś uczył się parę dni hold&#39;em i siadł przy stole omaha.

EDIT: Teraz szykuję się do drugiego podejscia na turniej w Unibecie z wejsciem 15$. Ostatnio odpadłem 36 a płacą do 18 miejsca (36$). Na dole macie screen z dzisiejszego turnieju.
Pula nagród 3000$!!!!! (zobaczcie na zrzucie), 2500 max players (w rzeczywistosci entrants czyli zarejestrowani to ok. 200 na poczatku turnieju). Jak już uda się zasiąść przy stole finałowym to macie minimum 36 dolców z opcją na wygranie 900!!!!
http://img412.imageshack.us/my.php?image=unibetxf4.jpgObrazek

na betwau, czyli w sumie na unibecie pewnie tez (jedna siec) sa turnieje z wpisowym 25$ o 60 000$ .Tyle ze tylko 3 miejsca platne. Ale mysle ze warto sprobowac.

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Mazaq gra o 5000$ ale nie na freeroll,u tylko zwykły turniej bo takie darmowe turnieje grane są okazyjnie a w dobrym pokerroomie można znaleźć co najwyzej za tysiąc (do niedawna był sobotni freeroll w Expekcie za 2000). W turnieju Mazaq&#39;a pewnie wejście jest za 10 :p
Mylisz się :twisted:
Wczoraj w Bet365 był freeroll z pulą 5000$ - 9000 graczy.
Są tam też freerolle 10000$ - tylko nie wiem kiedy, bo wczoraj zacząłem tam grać 8)

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
Wczoraj w Bet365 był freeroll z pulą 5000$ - 9000 graczy.
Są tam też freerolle 10000$ - tylko nie wiem kiedy, bo wczoraj zacząłem tam grać 8)
Wczoraj zacząłeś grać w pokera czy założyłeś konto - tak bez promocji to chyba nie w Twoim stylu :spokodfhgfh:

damiankozak 0

damiankozak

Użytkownik
W betway są freerolle dla szwedów i norwegów kingsize(swe) i kingsize(nor) Pula na jeden to 3500$ płatne od 80 miejsca 5.25$ i max 2000 graczy. Myśle że dadzą kase za zajęcie płatnego miejsca.
Hasła:
kingsizeSWE do pierwszego
kingsizeNOR do drugiego

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
W Betway są freerolle dla szwedów i norwegów kingsize(swe) i kingsize(nor) Pula na jeden to 3500$ płatne od 80 miejsca 5.25$ i max 2000 graczy. Myśle że dadzą kase za zajęcie płatnego miejsca.
Hasła:
kingsizeSWE do pierwszego
kingsizeNOR do drugiego
Dzieki za info ;) Zapisałem się, zobaczymy czy w przypadku wygranej dadzą kasę.

Do góry Bottom