Wilczur odrazu ci dodali te grosze? Bo ja juz 30min. czekam i nic nie mam...
Dodają po zakończeniu turnieju, wystarczy chwilę poczekać.
Mazaq gra o 5000$ ale nie na freeroll,u tylko zwykły turniej bo takie darmowe turnieje grane są okazyjnie a w dobrym pokerroomie można znaleźć co najwyzej za tysiąc (do niedawna był sobotni freeroll w Expekcie za 2000). W turnieju Mazaq'a pewnie wejście jest za 10
. To ma swoje dobre strony, bo mozna trafić na taki z gwarantowaną pulą gdzie obsadzona jest 1/3 miejsc i przy inwestycji 5-10 $ można spokojnie wyciągnąć drugie tyle za samo załapanie się w pierwszej setce (grających bywa 200-300, przeważnie nie więcej niż 500). Tam jednak lepiej nie siadać z nawykami z freerolla :jezora: bo to tak jak by ktoś uczył się parę dni hold'em i siadł przy stole omaha.
EDIT: Teraz szykuję się do drugiego podejscia na turniej w
Unibecie z wejsciem 15$. Ostatnio odpadłem 36 a płacą do 18 miejsca (36$). Na dole macie screen z dzisiejszego turnieju.
Pula nagród 3000$!!!!! (zobaczcie na zrzucie), 2500 max players (w rzeczywistosci entrants czyli zarejestrowani to ok. 200 na poczatku turnieju). Jak już uda się zasiąść przy stole finałowym to macie minimum 36 dolców z opcją na wygranie 900!!!!
http://img412.imageshack.us/my.php?image=unibetxf4.jpgObrazek