>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Coś dla graczy w Pokera! Betway,com darmowe turnieje.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Szczęśliwa Sobota w Betway.com!
Szczęśliwa Sobota powraca w nowym, odświeżonym kształcie z powiększoną ofertą w serwisie bukmacherskim, kasynie i pokoju pokera!
Proszę pamiętaj, że poniższe oferty będą ważne przez cały weekend!
Jeśli szukasz okazji, to Betway.com jest właśnie tym miejscem gdzie ją znajdziesz!

W tą Sobotę, 24 Marca, oferujemy specjalnie dla Ciebie:

Mnóstwo turniejów freeroll w pokoju pokera!
Co drugą godzinę w trakcie soboty będziesz mieć okazję zagrać w turnieju z gwarantowaną pulą nagród wynoszącą 100 dolarów - nie musisz nic wpłacać, wygrane są jak najbardziej prawdziwe! Na godzinę 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00 i 22.00 (wszystkie godziny CET) będą czekać na Ciebie turnieje z DARMOWYMI pieniędzmi w naszym pokoju pokera!

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Tam nie ma Polski!!! Chciałem się zarejestrowac a nie ma tam naszego kraju... A poza tym betway.com było po Polsku a teraz jest po niemiecku?!

bodi 70

bodi

Użytkownik
Tam nie ma Polski!!! Chciałem się zarejestrowac a nie ma tam naszego kraju... A poza tym Betway.com było po Polsku a teraz jest po niemiecku?!
Jak po niemiecku? ja mam caly czas po polsku stronke jak o to Ci chodzi...i wszyscy chyba też...

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
Jednak sobota nie była taka zła, Małysz wygrał w Planicy, Polacy rozjechali Azerbejdżan (czego nie obejrzałem w całości), a ja na Betway&#39;u skubnąłem 9 dolców za trzecie miejsce we freerolu. Gdybym jednym okiem nie zerkał w telewizor to może byłoby lepiej, ale i tak nie narzekam. Rzucam screen dla niedowiarków. :jezora:

Do góry Bottom