K 1,8K kano888 Użytkownik Marzec 10, 2024 #41 psychol32 napisał: Obejrzałem ten ściek jednym okiem i powiem wam że gdyby mi ktoś za darmo dał bilet w pierwszym rzędzie to bym się na to nie wybrał. Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie Tak jakbym siebie wczoraj słyszał . Cena za PPV jest grubo zawyżona.
psychol32 napisał: Obejrzałem ten ściek jednym okiem i powiem wam że gdyby mi ktoś za darmo dał bilet w pierwszym rzędzie to bym się na to nie wybrał. Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie Tak jakbym siebie wczoraj słyszał . Cena za PPV jest grubo zawyżona.
S 32,1K sobolekk Użytkownik Marzec 10, 2024 #42 Takie gadanie a przyjdzie co do czego to kolejna też bedziecie oglądać XD
393,6K berserk Użytkownik Marzec 10, 2024 #43 Boniek cisnie z niego beke a ten jest taki cymbał że nie rozumie ironii
A 52,9K a.kondrat Użytkownik Marzec 10, 2024 #44 berserk napisał: Pokaż załącznik 38590 Boniek cisnie z niego beke a ten jest taki cymbał że nie rozumie ironii Kliknij aby rozwinąć... On za to ciśnie bekę z wszystkich, którzy płacą PPV na to "widowisko" od kilku ładnych lat
berserk napisał: Pokaż załącznik 38590 Boniek cisnie z niego beke a ten jest taki cymbał że nie rozumie ironii Kliknij aby rozwinąć... On za to ciśnie bekę z wszystkich, którzy płacą PPV na to "widowisko" od kilku ładnych lat