>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Cloudbet

czoker 205,4K

czoker

Użytkownik
Heh, widzę że same posty pochwalne dla Cloudbet, zabawnie ???? Albo nie graliście tam za długo albo za dużo nie wygraliście, bo w takim momencie zaczynają się schody.
Powodzenia z tą weryfikacją. Walczyłem z nimi dwa miesiące, w końcu udało mi się część kasy wypłacić ale to tylko dlatego, że poprzegrywałem trochę betów na innego buka i obniżyłem stan konta. Jak się do was przyczepią to nie będziecie w stanie nic zrobić. Po 45 dniach od wysłania dokumentów dalej dostawałem informację na czacie, że weryfikacja zostanie zakończona ASAP :cwl:

C 24

crypti

Użytkownik
to ciekawe co piszecie, podobne mialem kiedys na expekcie jak wygralem troche wiecej. No coz, trzeba uwazac i nie wplacac duzo, ja mam taki system jak wygram to od razu wyplacam, zajumuje im to przewaznie kilka godzin, jak na wiecor zlece wyplate to w nocy zawsze realizuja. Konta nie weryfikowalem a gram tam (rzadko bo rzadko ogolnie gram, wyjatek MS/ME) od ponad dwoch lat. Dzieki za ostrzezenie.

C 24

crypti

Użytkownik
Przez ostatnie kilka dni wplacalem i wyplacalem bez problemu, poprawili nawet cos z wyplatami bo kiedys czekalo sie na realizacje kilka godz, teraz po zatwierdzeniu mailowym jest natychmiastowo.

B 59

blox

Użytkownik
Niestety bitcoinowy bukmacher z najlepszą ofertą live i wysokimi kursami odchodzi w niebyt. Nie dość, że adres został zablokowany przez polskie władze, to po ominięciu blokady za pomocą puffin nie można się zalogować, gdyż sam cloudbet zbanował grających z terytorium Polski.

6 562

69gbhbak

Użytkownik
bukmacher do kryptowalut. Założyłem przed chwilą konto ale nie wiem czy wpłacać?.
Okazuje się ,że nie mają czatu na żywo i kontakt jedynie przez email.
Chciałem się dowiedzieć czy tam można w ogóle obstawiać ?

Do góry Bottom