>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cierpliwy typer

Status
Zamknięty.
kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Esport - League of Legends, Mistrzostwa Świata 2018
Spotkanie: G2 Esports - Infinity Esports
Typ: G2 Esports -2.5 map ⛔ 3-1

Kurs: 1.90

Wczoraj Cloud9 po kursie 1,05 wygrało dopiero 3-2, a ich awans do fazy grupowej worldsów był poważnie zagrożony. Dzisiaj nie spodziewam się, aby ekipa Jankosa miała jakiekolwiek problemy na Infinity. Tak, to prawda, udało się Infinity pokonać EDG, ale mam wrażenie, że to był po prostu wypadek przy pracy chińczyków. Gra G2 w ostatnim starciu w dodatkowym starciu z SuperMassive mogła naprawdę się podobać. Jankos oraz Wunder grają fantastyczne zawody w tym sezonie. Myślę, że ta ekipa poradzi sobie z kimś pokroju Infnity Esports (drużyna środkowo-amerykańska) bez większych problemów. Edit: Perkz=meh....
Stawka: 3j
Kurs: 1.90
EWK: ⛔3j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Spotkanie: SuperMassive - G-Rex
Typ: G-Rex -1.5 map ✅ 1-3

Kurs: 1.85

Jeszcze szanse na urwanie mapy przez Infinity są w miarę duże, ale w to, że G-Rex jutro straci więcej niż jedną mapę po prostu nie wierzę. SuperMassive nie wyglądało jakoś super, pokonali G2 to prawda, ale grali z jakimś tragicznym G2, które później oczywiście i tak zweryfikowało poziom SuperMassive. G-Rex przejdzie się po SuperMassive 3-0, może stracą góra jedną mapę. Super bet!!!
Kurs: 1.85
EWK: ✅2.55j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Spotkanie: Napoli - Sassuolo
Typ: Sassuolo +2.5 gola ✅ 2-0

Kurs: 1.32

Napoli po bardzo ciężkim meczu w lidze mistrzów wygranym na Liverpool. Jak na moje nieco pewniejszy bet niż czysta wygrana Napoli, raczej nie spodziewam się pogromu z ich strony, a pamiętajmy, że przecież Sassuolo bardzo często zabiera punkty czołówce. Miejmy nadzieję, że dzisiaj też tak będzie.
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga
Spotkanie: Valencia - Barcelona
Typ: Valencia +1.5 gola ✅ 1-1

Kurs: 1.42

Tutaj podobny przykład, obie ekipy grały ciężkie mecze w lidze mistrzów, obie ekipy grały mecze wyjazdowe. Barcelona trzy ostatnie mecze w La Liga strata punktów, generalnie te teoretycznie najlepsze drużyny w swoich ligach ostatnio tracą dużo punktów. Valencia jak do tej pory jedna przegrana, pięć remisów i jedna wygrana. Muszą gonić resztę stawki, bo skład mają naprawdę dobry. Nie spodziewam się wysokiego zwycięstwa Barcelony, raczej jakiś wymęczon remis.
Stawka: 2j
Kurs: 1.87
EWK: ✅1.74j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Spotkanie: Zwycięzca grupy C
Typ: KT Rolster

Kurs: 1.20
KT Rolster nie ma żadnej rywalizacji w tej grupie. Są teoretycznie najlepszą koreańską drużyną na worldsach (cztery lata z rzędu worldsy wygrywają koreańskie drużyny), grają na Team Liquid, czyli najlepszą drużynę z NA, historycznie NA nigdy nie dochodziło daleko, kilka wybryków Cloud9 i to wszystko. EDG słaby sezon za sobą i taki sobie występ w play-inach na słabiutkie drużyny, MAD przegrało z Flash Wolves 3-0 w finale LMSa w tym sezonie. Dla mnie nie ma tutaj żadnych szans na wygraną jakiejkolwiek innej drużyny w tej grupie.
Spotkanie: Kto lepszy? Fnatic - G2
Typ: Fnatic

Kurs: 1.52
Zakład polega na tym kto lepiej zakończy mistrzostwa świata. Fnatic w dość prostej grupie, przeciwko 100 Thieves, którzy w tym summer splicie nie zaprezentowali nic godnego uwagi w słabym regionie i G-Rex, którzy przedarli się do głównej fazy pokonując po wyrównanej walce SuperMassive. Są trzecią drużyną z LMS, raczej bez szans w starciach z Fnatic. Jedynym rywalem godnym Fnatic w tej grupie jest Invictus Gaming, którzy zajęli drugie miejsce w chińskim LPLu. G2 ma dwóch mega trudnych rywali Afreeca Freecs (drugi seed z Korei) oraz Flash Wolves (pierwszy seed z Tajwanu), trzecią drużyną jest Phong Vu Buffalo i to raczej z nimi G2 będzie mierzyć się o trzecie miejsce. Dla mnie te kursy to nie porozumienie.
Spotkanie: Kto lepszy? RNG - EDG
Typ: RNG

Kurs: 1.35

RNG to głównym faworyt do wygrania worldsów według bukmacherów. Natomiast EDG to główny faworyt do wygrania niczego... EDG maksymalnie drugie miejsce w swojej grupie, ale w to też jakoś wątpię. Jestem pewny, że RNG zajdzie dalej, mają lepszych graczy. Jedynym rywalem w ich grupie jest tak naprawdę Gen G., w najgorszym wypadku zajmą drugie miejsce w swojej grupie. EDG myślę, że drugie lub trzecie z większym nastawieniem na trzecie. Dodam, że w ten bet inwestuje troszkę więcej pieniędzy, dlatego tutaj też dam większą stawkę niż zwykle.
Stawka: 5j
Kurs: 2.46
EWK: 12.3j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Spotkanie: Team Vitality - Cloud9
Typ: Team Vitality ⛔ 0-1

Kurs: 1.70
Ja już przed mistrzostwami świata dziwiłem się, dlaczego w tym starciu to C9 jest faworytem, skoro zagrali tak przeciętne play-iny. Po zwycięstwie Vitality nad koreańską ekipą Gen. G jestem pewny, że wykorzystają swoją szansę i nie potkną się na takiego rywala. Przegrana oznaczałaby to, że muszą znowu wygrać z Gen. G, aby awansować, a to już nie musi się koniecznie wydarzyć. Moim zdaniem Vitality jest dużo lepszą ekipą i to zdecydowanie było widać. Chmura dziewięć nie pokazała nic na RNG, totalny przejazd ze strony chińczyków. Tutaj będzie podobna sytuacja
Spotkanie: Fnatic - 100 Thieves
Typ: Fnatic ✅ 1-0

Kurs: 1.40

Przed mistrzostwami właściwie każdy fan europejskiego lola hypuje mocno Fnatic. Ta drużyna mocno zdominowała europejski LCS zarówno w summer oraz w spring splicie. 100 Thieves tylko wiosenny sezon zagrali naprawdę dobrze, w letnim splicie byli praktycznie niewidoczni, awansowali z drugiego seeda w ameryce, ale nie wydaję mi się żeby zdobyli nawet trzecie miejsce w tej grupie, dla mnie to zdecydowanie najgorsza drużyna na tych mistrzostwach.
Kurs: 2.38
EWK: ⛔3j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Międzynarodowe, Liga Narodów
Spotkanie: Polska - Portugalia
Typ: Polska - Powyżej 3.5 rożnych ✅ 4

Kurs: 1.36

Naprawdę ciężko obstawić wynik tego spotkania, w tym meczu jest zbyt wiele niewiadomych. Minimalnym faworytem bukmacherów jest reprezentacja Portugalii, ale według mnie zapowiada się dość wyrównane widowisko. Przewiduję dużo rożnych w tym meczu, myślę, że Polska na spokojnie zdobędzie 4 rożne. Z Włochami udało się zdobyć 6, z Irlandią, gdzie graliśmy piach też udało się zdobyć 4 rożne.
Dyscyplina: Piłka Nożna - Międzynarodowe, Liga Narodów
Spotkanie: Kosowo - Malta
Typ: Kosowo ✅ 3-1

Kurs: 1.24

Typowy bet na podbitke kursu, ale wydaję mi się pewny. Malta na arenie międzynarodowej od zawsze bardzo słabo. Kosowo czasem ugrywało coś nawet na te teoretycznie lepsze drużyny. Z Wyspami Owczymi udało im się wygrać 2-0, na trudnym terenie w Azerbejdżanie bezbramkowo zremisowali. Jeśli chodzi o Maltę, to na razie po dwóch meczach jeden punkt, zremisowali z Azerbejdżanem 1-1 i przegrali z Wyspami Owczymi 1-3, wydaję mi się, że w tym meczu zwycięstwo Kosowa to formalność.
Kurs: 1.69
EWK: ✅1.38j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Spotkanie: 100 Thieves - G-Rex
Typ: G-Rex ⛔ 1-0

Kurs: 1.75

Jutrzejszy dzień właściwie ciężko cokolwiek ciężko wytypować, a kursy na faworytów zdecydowanie nie są zachęcające, zwłaszcza w perspektywie, że to tylko bo1. Amerykańska ekipa zmierzy się z G-Rex. W play-inach ekipa z LMSu bardzo mi się podobała. Może ich mecz na Supermassive nie był jakiś bardzo dobry w ich wykonaniu, ale wygrali mimo wszystko. Wydaje mi się, że dzisiaj nie dadzą szans 100 Thieves. W ostatniej grze na Fnatic amerykańska organizacja nie miała do powiedzenia absolutnie nic, a nawet w sumie poddali tę grę, zero zaangażowania, jak dla mnie ta ekipa odpuściła już sobie te worldsy, jakoś nie wierzę w nich. Myślę, że G-Rex zakończy udział 100 Thieves na worldsach.
Kurs: 1.75
EWK: ⛔2j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Spotkanie: G2 - Flash Wolves
Typ: Flash Wolves

Naprawdę świetny kurs na to wydarzenie. G2 poza zwycięstwem z Afreeca Freecs, które wyglądało jakby się podłożyło nie pokazali na tych mistrzostwach nic. Słabe play-iny, bardzo słaby mecz na Phong Vu Buffalo i teraz starcie z ekipą, która jest perfekcyjna jak na razie. Flash Wolves odniosło dwa piękne zwycięstwa do zera przeciwko Afreece Freecs oraz na Phong Vu Buffalo. Dla mnie oczywisty bet, nie rozumiem kompletnie kursów.
Spotkanie: Invictus Gaming - 100 Thieves
Typ: Invictus Gaming

Kurs: 1.16

W tym przypadku kurs nie jest jakiś mega zachęcający i ja zazwyczaj takie kursy omijam, ale dla mnie prawdopodobieństwo nie wejścia tego betu jest bardzo, ale to bardzo małe. Invictus gra jak na razie świetne worldsy. Ograli Fnatic, które w sumie nie wyglądało źle i zwyciężyli na G-Rex. 100 Thieves może po ostatnim zwycięstwie nad G-Rex troszkę uwierzyli w siebie, ale raczej nie na tyle, by pokonać tak dobrą drużynę.
Spotkanie: Fnatic - G-Rex
Typ: Fnatic

Kolejne nieporozumienie jeśli chodzi o kursy. G-Rex może i wyglądało dobrze w play-inach, ale Fnatic jeśli chce wyjść z drugiego miejsca muszą po prostu wygrać na nich 2-0 nie ma innej możliwości. Dla mnie różnica klas między drużynami w tym meczu jest bardzo widoczna i jakoś nie widzę tutaj szans dla G-Rex. Wszystkie bety dla mnie to lekkie oczywistości i w tym przypadku wchodzę w ten bet mocniej niż zazwyczaj. Wiem, że to jest bo1, ale wydaję mi się, że dla każdej z drużyn są to mega ważne spotkania, a przeciwników mają gorszych. Polecam wszytkim!
Stawka: 5j
Kurs: 2.27
EWK: 11.35j

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom