kary12
Użytkownik
Witam! Wiele lat spędzonych na grze u bukmachera (głównie hobbystycznie) pozwoliło mi wyciągnąć wiele wniosków. Miałem wiele wzlotów, ale także upadków. W tym miesiącu postanowiłem zagrać troszkę bardziej poważnie, moim celem było wyeliminowanie błędów typowego "Janusza bukmacherki". Ustaliłem sobie trzy stałe stawki: 1j (2,5% wkładu), 2j (5% wkładu) oraz 3j (10% wkładu). Jako typer bardzo często bazuje na wiedzy moich znajomych, którzy interesują się innymi dyscyplinami, ale przede wszystkim na moich własnych zainteresowaniach. Najwięcej pieniędzy udało mi się zarobić na skokach narciarskich, NBA oraz esporcie (głównie League of Legends). Wiele razy podczas gorszych serii od razu podwyższałem drastycznie stawkę, aby jak najszybciej się odkuć, nawet na dyscyplinach sportowych, o których nie mam zielonego pojęcia. Ten podstawowy błąd wyeliminowałem wprowadzajac sobie trzy stawki. Najczęściej zobaczycie trzy jednostki jedynie na tych trzech dyscplinach, które wymieniłem wyżej. Ograniczyłem też grę na LIVE do minimum. Gdy gram LIVE to zazwyczaj jedynie na dyscypliny, na których najbardziej się znam. Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się w VIP typach. Pozdrawiam! Dam sobie tutaj wzór postu, aby móc szybciej wrzucać typy
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Legia Warszawa - FC Barcelona
Typ: Legia Warszawa -3.5
Kurs: 1.27
Stawka: 3j
EWK: 3.81
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Legia Warszawa - FC Barcelona
Typ: Legia Warszawa -3.5
Stawka: 3j