>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cierpliwy typer

Status
Zamknięty.
kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Witam! Wiele lat spędzonych na grze u bukmachera (głównie hobbystycznie) pozwoliło mi wyciągnąć wiele wniosków. Miałem wiele wzlotów, ale także upadków. W tym miesiącu postanowiłem zagrać troszkę bardziej poważnie, moim celem było wyeliminowanie błędów typowego &quot;Janusza bukmacherki&quot;. Ustaliłem sobie trzy stałe stawki: 1j (2,5% wkładu), 2j (5% wkładu) oraz 3j (10% wkładu). Jako typer bardzo często bazuje na wiedzy moich znajomych, którzy interesują się innymi dyscyplinami, ale przede wszystkim na moich własnych zainteresowaniach. Najwięcej pieniędzy udało mi się zarobić na skokach narciarskich, NBA oraz esporcie (głównie League of Legends). Wiele razy podczas gorszych serii od razu podwyższałem drastycznie stawkę, aby jak najszybciej się odkuć, nawet na dyscyplinach sportowych, o których nie mam zielonego pojęcia. Ten podstawowy błąd wyeliminowałem wprowadzajac sobie trzy stawki. Najczęściej zobaczycie trzy jednostki jedynie na tych trzech dyscplinach, które wymieniłem wyżej. Ograniczyłem też grę na LIVE do minimum. Gdy gram LIVE to zazwyczaj jedynie na dyscypliny, na których najbardziej się znam. Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się w VIP typach. Pozdrawiam! Dam sobie tutaj wzór postu, aby móc szybciej wrzucać typy
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Legia Warszawa - FC Barcelona
Typ: Legia Warszawa -3.5

Kurs: 1.27
Stawka: 3j
EWK: 3.81

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Czechy, Fortuna Liga
Spotkanie: Jablonec - Pilzno
Typ: under 3.5 ✅ 3-0
Kurs: 1.34

Viktoria Pilzno po pierwszym spotkaniu w fazie grupowej Ligi Mistrzów dzisiaj na wyjeździe będzie podejmować Jablonec. Widać, że zawodnikom bardzo zależy na dobrych wynikach w Lidze Mistrzów i Fortuna Ligę odstawili na bok. Viktoria Pilzno w swoich wyjazdowych spotkaniach w tym sezonie zremisowali dwa razy po jeden. Na inauguracje sezonu rozwalili Duklę Pragę 1-3, która w tym momencie znajduje się na ostatniej pozycji w tabeli z zaledwie trzema punktami. W ostatniej kolejce polegli Sparcie Praga 4-0, ale chyba po czerwonej kartce dla obrońcy i rzucie karnym jakby odpuścili tamto spotkanie. Dzisiaj jadą do wymagającej jak na czeskie warunki drużyny, więc myślę, że taki under na spokojnie powinien siąść. Dla bardziej odważnych polecam under 2.5 goli.

Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja, Super Lig
Spotkanie: Fenerbahce - Besiktas

Typ: Besiktas lub Remis ✅ 1-1
Kurs: 1.38

Typ ten opieram głównie na tym, że Fenerbace w tym sezonie radzi sobie naprawdę średnio. Dwie wygrane oraz trzy przegrane. W pierwszej kolejce Ligi Europy przegrali nawet z Dynamem Zagrzeb 4-1. To z pewnością nie jest już ta drużyna sprzed kilku nawet, a nawet nie ta z zeszłego sezonu. Kilku ważnych zawodników odeszło z Fenerbace. Besiktas jak na razie radzi sobie okej. Bez żadnych wielkich wpadek. Moim zdaniem Besiktas jest dużym faworytem tego meczu i polecam obstawić nawet zagrać na zwycięstwo tej drużyny.
Stawka: 1j
Kurs: 1.85
EWK: ✅0.85j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Bayern - Augsburg
Typ: under 2.5 - 2. Połowa ✅ 1-1

Kurs: 1.42
Naprawdę dobry kurs na takie wydarzenie. Jak na razie w meczach Bayernu w tym sezonie, tylko raz udało się pokryć tą linię w meczu z Hoffenheimem, czyli z dość wymagającym przeciwnikiem. Augsburg to raczej ekipa o dwie klasy gorsza od Bayernu i raczej nie spodziewam się, aby nawet zdołali strzelić jedną bramkę ekipie Roberta Lewandowskiego. Dodatkowo warto dodać, że Bayern u siebie dość bardzo rzadko traci bramki. Nie spodziewam się, aby sam Bayern dał radę wbić w drugiej połowie trzy bramki. Kurs na to, że nie uda się pokryć tej linii w pierwszej połowie wynosi 1,20. Moim zdaniem kurs warty gry.
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga
Spotkanie: Atletico Madryt - Huesca

Typ: over 1.5 - Atletico Madryt ✅ 3-0
Kurs: 1.42

Bukmacher oferuje taki sam kurs na takie wydarzenie, jak na to, że Bayern z Ausburgiem nie strzelą trzech bramek w drugiej połowie. Trochę dziwne, ale trzeba wykorzystywać takie błędy bukmacherów. Do tej pory Huesca nie zdziwiła chyba nikogo, zwycięstwo z Eibarem oraz remis z Athletic Bilbao. Może zdobyli trochę więcej niż się spodziewałem na początku sezonu, ale nie jest to nic godnego uwagi. Zresztą przegrana z Barceloną 8-2 mówi sama za siebie. Wiadomo, że Diego Simeone preferuje grę defensywną, lecz przeciwko takim drużynom jak Huesca powinni jak najwcześniej rzucić się na przeciwników. Myślę, że na spokojnie taki overek siądzie. Dwie bramki takiej drużynie jak Huesca to nie jest jakiś bardzo skomplikowany wyczyn.

Stawka: 2j
Kurs: 2.02
EWK: ✅2.04j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 1
Spotkanie: Paris SG - Reims
Typ: under 2.5 - 1. Połowa ⛔ 3-1

PSG u siebie podejmuje Reims. Reims jest drużyną z najmniejszą ilością bramek na mecz jak do tej pory. Razem zdobyli i stracili osiem bramek, z czego pięć w jednym meczu przeciwko Amiens. Wiadomo, że Reims jest zwykłym francuskim średniakiem z bardzo małymi szansami nawet na remis, ale wydaję mi się, że skoro tak mało bramek stracili do tej pory, to powinno udać im się nie stracić trzech bramek w pierwszej połowie. Kurs może nie jest jakiś oszamiałający, ale wydaję mi się, że warty gry.
Dyscyplina: Siatkówka - Międzynarodowe, Mistrzostwa Świata 2018
Spotkanie: Włochy - Serbia

Typ: over 165.5 punktów ⛔ 0-3
Kurs: 1.38

Innymi słowy jest to typ na cztery sety. Szanse, że typ nie wejdzie, a odbędą się cztery sety są bardzo małe. Serbia naprawdę dobrze poradziła sobie w fazie grupowej, przegrali jedynie z USA i z Polską (hehe). Porażka z Polską to niestety parodia sportu, ale gdy Serbia mierzyła się z jakąkolwiek reprezentacją na poziomie to dochodziło do pięciu setów. Z Francją, Rosją i USA. Włochy to z pewnością faworyt do medalu, ale nie wydaje mi się, że są aż tak dobrzy, aby rozwalić 3-0 Serbów. Spodziewam się kolejnego pięcio-setowego starcia.

Kurs: 1.75
EWK: ⛔2j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Spotkanie: Polska - Serbia

Typ: Serbia ⛔ 3-0 !SZOK!
Kurs: 1.55
Bukmacherzy stwierdzili, że chcą dać nam pieniądze za darmo i wystawili taki przepiękny kurs na Serbię. W tym turnieju grają naprawdę świetną siatkówkę i we wczorajszym meczu przeciwko Włochom pokazali, że będą walczyć w tym turnieju o medale. Jak na moje Polska bez szans, a ich wcześniejsze zwycięstwo 3-0 z Serbią to po prostu ustawka. Wchodzi w ten mecz też kwestia zmęczenia, ale mimo to wydaje mi się, że Serbia jest dużo lepsza.
Spotkanie: Rosja - USA
Typ: over 146.5 punktów ⛔ 0-3

Wczorajszy typ na over puntków kompletnie nie wszedł, bo nie spodziewałem się takiej gry reprezentacji Serbii. Dzisiaj jednak mierzą się dwie w miarę równe drużyny, nie wyłanialbym w tym meczu faworyta, dla mnie może dojść spokojnie do pięciu setów. 147 punktów musi dać cztery sety,, raczej wątpię by którakolwiek z tych drużyn zdominuje drugą. Zapowiada się ciekawy meczyk.

Kurs: 1.84

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Esport - League of Legends, Mistrzostwa Świata 2018
Spotkanie: Który region zwycięży?
Typ: Korea Południowa

Kurs: 1.80
Naprawdę dobry kurs na takie wydarzenie. Jak dla mnie jest czterech faworytów do wygrania mistrzostw i może widziałbym z dwóch czarnych koni, którzy mogliby dojść trochę dalej. Wśród czterech faworytów widzę KT Rolster (Korea), Gen. G (Korea), RNG (Chiny) oraz Afreeca Freecs (Korea). Niektórzy widzą jeszcze Invictus Gaming z Chin, ale jak na moje półfinał to ich max, oglądałem kilka spotkań tej drużyny, ale te cztery drużyny dla mnie są od nich lepsze. Jako czarnych koni widzę Flash Wolves (Tajwan) i może Fnatic (Europa). Z tym Fnatic może bardziej chciałbym niż widzę realne szanse, ale mają naprawdę łatwą grupę i może uda im się dojść chociaż do ćwierćfinału. Wydaje mi się, że KT przeciwko Gen. G w finale. Dominacja Korei trwa już kilka ładnych sezonów i nie widzi mi się, aby ktokolwiek ich zatrzymał. MSI w tym roku wygrało RNG z Chin, ale Worldsy to dużo bardziej prestiżowa impreza, Korea zawsze gra znakomicie na mistrzostwach świata. Myślę, że w tym roku tylko potwierdzą, że są najlepsi.
EWK: 5.40

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Legia Warszawa - Arka Gdynia
Typ: Legia Warszawa ⛔ 1-1

Kurs: 1.63
Zwykle nie stawiam tej śmiesznej ekstraklasy, ale widać, że Legia już coś tam pod wodza nowego trenera zaczęła grać, więc wydaje mi się, że warto tutaj pograć na Arke Gdynia. Dobra obrona wróciła i to chyba cieszy najbardziej. Wygrana z Lechem 1-0 u siebie i rozgromienie Miedzi Legnica na wyjeździe 4-1 może naprawdę napawać optymizmem. Arka Gdynia też ostatnio tak sobie, ale mimo to wydaje mi się, że dzisiaj nie dadzą rady.
Spotkanie: Polska - Włochy
Typ: Polska +2.5 seta ✅ 2-3

Kurs: 1.34
Wiem, że na trzy typy z siatkówki wszystkie mi nie weszły od kąd zaczynam z wami grać, ale dzisiaj jestem naprawdę pewny tego betu. Polska zagrała wczoraj fenomenalny mecz i aż chciało się oglądać naszą drużynę w akcji. Włosi mieli jeden dzień odpoczynku dłużej, a Polska grała trzysetowy ciężki mecz z Serbami, bo w każdym secie tak naprawdę mogli przegrać, ale pokazali swoją klasę. Włosi muszą rozgromić Polskę, nawet 3-0 nie wystarczy Polacy nie mogą zdobyć sześćdziesięciu punktów. Medal jest na wyciągnięcie ręki, myślę, że Polska da radę dzisiaj z Włochami, a kurs jest po prostu świetny.
Kurs: 2.18

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Esport - League of Legends, EU Masters 2018
Spotkanie: MAD Lions - Euronics Gaming
Typ: MAD Lions ✅ 2-1

Kurs: 1.28

Naprawdę dobry kurs jak na takie wydarzenie. MAD Lions przeszło fazę grupową jak na razie bez żadnego zarzutu. Przegrali jedynie na Panathinaikos, ale mam wrażenie, że była to celowa porażka, aby nie trafić na GamersOrigin po tej samej stronie drabinki, albo po prostu losowe bo1. Chociaż GO w słabej formie odpadli na NiP, więc chyba po prostu gorszy mecz. Dzisiaj na szczęście nie będzie żadnego bo1 i tutaj ekipa Selfmademana pokaże swoją klasę i umiejętności. W ćwierćfinałach MAD Lions wygrali 2-1 z Gentside, czyli jak na moje trzecią najlepszą drużynę na papierze na tym turnieju. Euronics Gaming wyrzuciło pogromców Illuminar Gaming - Outplayed, więc też nie mieli jakiegoś mega trudnego zadania. Dzisiaj to MAD Lions pokaże swoje wysokie umiejętności i udowodni, że jest najlepszą drużyną w Europie spoza LCS.

Spotkanie: Polska - Stany Zjednaczone
Typ: Polska +2.5 seta ✅ 3-2

Bukmacherzy naprawdę nie doceniają naszych siatkarzy. Wczoraj super kurs na wygranie seta przez Polaków, a dzisiaj prawie powtórka z rozrywki. Ja sam ich przestałem troszeczkę doceniać po meczach z Argentyną i Francją, ale widać było brak w pełni sprawnego Michała Kubiaka. Teraz jeszcze znakomitą siatkówkę można zobaczyć ze strony Bartosza Kurka. Myślę, że to wystarczy nawet żeby wygrać ze Stanami Zjednaczonymi, a jeden set to zdecydowane minimum. Amerykanie grają dobrze, ale też mieli swoje wpadki. Dzisiaj będzie ich kolejna wpadka w tym turnieju. Mecz z Włochami pokazał naszą prawdziwą siłę, rozwaliliśmy ich w pierwszym secie podstawowym składem, a następnie prawie wygraliśmy z nimi rezerwami. Polecam!

EWK: ✅1.89j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Belgia, Jupiler League
Spotkanie: Club Brugge - Cercle Brugge
Typ: Club Brugge ✅ 3-0

Kurs: 1.32

Bukmacherzy oferują bardzo dobry kurs na zwycięstwo gospodarzy. Club Brugge ma niedługo bardzo ciężkie spotkanie przeciwko Atletico Madryt w Lidze Mistrzów na wyjeździe, więć teoretycznie powinni trochę odpuścić to spotkanie. Wydaje mi się, że Club Brugge znowu pokaże swoją dominacje w lidze, jak do tej pory mają tylko jeden remis wyjazdowy z Antwerp. Na osiem kolejek jeden remis, zero przegranych oraz siedem zwycięstw. Dobry wynik! Dzisiaj zaliczą kolejne zwycięstwo.

Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Spotkanie: Inter Mediolan - Cagliari
Typ: Inter Mediolan ✅ 2-0

Kurs: 1.36

Tutaj troszeczkę mniej pewny wynik według mnie. Ten sam przykład co mecz wyżej. Niedługo ciężkie spotkanie przeciwko PSV Eindhoven. Inter sezon zaczął naprawdę bardzo słabo, ale moim zdaniem już zaczynają grać trochę lepiej. Dwa niepotrzebne remisy i porażka z Parmą. Dzisiaj teoretycznie łatwe spotkanie z Cagliari. Trzy punkty to powinno być minimum dla ekipy Icardi&#39;ego. Polecam!
EWK: ✅1.60j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Spotkanie: Juventus - Napoli
Typ: Obydwie strzelą gola ✅ 3-1

Kurs: 1.95

Naprawdę dobry kurs na takie wydarzenie. Mierzą się między sobą jak na razie dwie najlepsze ekipy we Włoszech. Faworytami oczywiście ekipa gospodarzy, która jak na razie po sześciu kolejkach na pierwszym miejscu w tabeli. Obie drużyny mają u siebie spotkania Ligi Mistrzów, Juventus dużo prostsze, bo z Young Boys Berno, ale Napoli mierzy się z Liverpoolem. Myślę, że Juventus potraktuje to spotkanie jako priorerytetowe, a Napoli po meczu z Crveną Zvezdą moim zdaniem powinni skupić się na Serie A, bo jak się nie wygrywa takich spotkań to nie można wyjść z takiej grupy. Spodziewam się gradu bramek dzisiaj. Polecam!
Kurs: 1.95
EWK: ✅0.95j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki Narciaskie - Letnie GP, Hinzenbach
Spotkanie: Kto wygra?
Typ: Ryoyu Kobayashi ⛔ 14.

Kurs: 3.50

Bukmacherzy oferują znakomity kurs na zwycięstwo Ryoyu Kobayashiego. Jak do tej pory spisuje się na austriackiej skoczni naprawdę świetnie. W pierwszym treningu był drugi za Klimowem. W drugim treningu zwyciężył i to samo udało mu się w kwalfikacjach. Jak jakiemuś skoczkowi pasuje jakaś skocznia to skacze tam zazwyczaj bardzo dobrze. Wiadomo musimy brać poprawke na jakieś losowe rzeczy typu niesprzyjające warunki etc., ale kurs i tak jest jak na moje bardzo dobry.
Kurs: 3.50
EWK: ⛔1j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki Narciarskie - Letnie GP, Hinzenbach
Spotkanie: Kubacki - Żyła
Typ: Kubacki ✅ 10-12

Kurs: 1.55

Piotrek Żyła po niesamowitym początku letniego Grand Prix znowu wrócił do swojego średniego skakania. Podczas treningu jak i w kwalifikacjach skakał średnio. Tylko raz w czołówce, na siódmym miejscu w drugim treningu. Natomiast Dawid Kubacki od samego początku skacze dobrze, tylko w pierwszym treningu troszkę gorzej, ale wiadomo trzeba oswoić się ze skocznią. Wydaje mi się, że bet dość pewny.
Dyscyplina: Skoki Narciarskie - Letnie GP, Hinzenbach
Spotkanie: Schlierenzauer - Ammann
Typ: Schlierenzauer ✅ 5-30

Kurs: 1.25
Naprawdę bardzo dobry kurs na takie wydarzenie. Schlierenzauer na swojej skoczni skacze naprawdę bardzo dobrze, za każdym razem w czołówce. W pierwszym treningu trzynasty, w drugim treningu na drugim miejscu, a kwalifikacje zakończył na trzecim miejscu. Ammann natomiast 27, 40 i 15 w kwalfikacjach. Słabe wyniki jak na takiego skoczka. Myślę, że Schlierenzauer spokojnie w dziesiątce, Ammann raczej gdzieś końcówka tabeli.
Kurs: 1.94
EWK: ✅2.82j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Esport - League of Legends, EU Masters 2018
Spotkanie: MAD Lions - Ninjas in Pyjamas
Typ: MAD Lion ✅ 3-0

Postanowiłem obstawić jeszcze jeden troszkę bardziej ryzykowny bet. Wybieram spotkanie finałowe w EU Masters, pomiędzy MAD Lions a Ninjas in Pyjamas. Faworytami spotkania jest hiszpańska organizacja. Wiadomo, że MAD Lions tak średnio w tym turnieju, bo męczarnia z Euronics Gaming w półfinale oraz ciężki mecz z Gentside w ćwierćfinale wygrany ostatecznie 2-1. Myślę, że dzisiaj MAD Lions pokaże swoją dominację w Europie i udowodnią, że są najlepszą drużyną w Europie poza LCSem. NiP w playoffach naprawdę dobrze sobie radzili, ale dzisiaj zmierzą się z teoretycznie najlepszą drużyną na tym turnieju, więc okaże się czy poprzednie zwycięstwa nie były kwestią przypadku.
Spotkanie: Polska - Brazylia
Typ: 1.set - Polska ✅ 28-26

Kurs: 2.17

We wczorajszym spotkaniu z Amerykanami początek mieliśmy naprawdę dobry. Co prawda seta ostatecznie wygraliśmy jedynie do dwudziestu dwóch, ale tutaj można było ograć ich dużo bardziej. Mieliśmy nawet w tym meczu dużą siedmio-punktową przewagę. Z Włochami, którzy walczyli o życie w pierwszym secie także udało nam się wygrać i to aż do 14. Myślę, że z Brazylijczykami potoczy się podobnie, pytanie tylko czy uda nam się wygrać cały mecz. Polecam!
Kurs: 3.54
EWK: ✅2.54j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Spotkanie: Gambit Gaming - G-Rex
Typ: Gambit Gaming ⛔ 0-1

Kurs: 2.26
Bardzo ważne spotkanie dla obu drużyn, z pewnością może zadecydować o tym kto wyjdzie z pierwszego miejsca w tej grupie. Gambit na MSI zaprezentowali się naprawdę świetnie, ich taktyki były bardzo dobre. Ukończyli fazę play-in z wynikiem 5-1. Moim zdaniem na spokojnie są w stanie urwać jedną mapę G-Rex. Ta ekipa z LMS w summer splicie dość słabo. Piąte miejsce w tabeli i awans po regionalsach. W LMSie jest jedna znakomita drużyna, ze dwie średnie, a reszta może na poziomie rosyjskiej lidze. Gambit jak zwykle zdominowało swój region. Myślę, że będzie im bardzo zależeć na dobrym występie, a mają już doświadczenie w grze na worldsach w odróżnieniu od przeciwników. To może zadecydować o zwycięstwie.
Kurs: 2.26
EWK: ⛔1j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Spotkanie: G2 Esports - SuperMassive Esports
Typ: G2 Esports ⛔ 0-1

Kurs: 1.25
Kurs może nie jest jakiś mega zachęcający, ale jak dla mnie pewniak dnia. G2 ostatnio w dość dobrej formie, każdy stawiał, że nie pojadą na worldsy, a w regionalsach udało im się pokonać Splyce oraz Schalke 04. SuperMassive to nie jest jakaś mega dobra ekipa, może w EU LCS zajmowaliby najgorsze miejsca w tabeli. Do tych najlepszych ekip nie mają podjazdu. Łatwy stomp 20 minut. Dżankos penta. Polecam!
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Liga Mistrzów
Spotkanie: Manchester United - Valencia
Typ: Valencia +1.5 ✅ 0-0

Kurs: 1.39
Wiadomo, że w takim spotkaniu zawsze faworytem będzie Manchester United mimo to, że forma tej drużyny jest tragiczna. Przegrana z West Hamem, odpadnięcie z pucharu ligi z drugoligowym Derby County oraz remis z Wolves. Ostatnio Czerwone Diabły bardzo zawodzą swoich kibiców. Valencia przed sezonem zrobiła naprawdę dobre transfery, ale jak na razie w lidze bardzo średnio. Jeszcze ta porażka z Juventusem w CL, myślę, że się zepną i nawet jak przegrają to nie dwiema bramkami. Polecam!

Kurs: 1.74
EWK: ⛔3j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Spotkanie: Kabum Esports - Detonation FocusMe
Typ: Detonation FocusMe ✅ 0-1

Japończycy naprawdę bardzo dobrze weszli w turniej. Świetna gra przeciwko Cloud9, w której chyba zabrakło dobrego macro game, aby wygrać tą grę. No i wygrana przeciwko Kabum, dla mnie Kabum wyglądało dużo gorzej przeciwko C9. Mecz Brazylii na Japonię akurat może nie był tak jednostronny, ale na moje Detonation jest po prostu lepszą ekipą. Mają plany na grę i to widać, bardzo dobrze przygotowali się do turnieju.

Spotkanie: G-Rex - Kaos Latin Gamers
Typ: G-Rex ✅ 1-0

Kurs: 1.18

Może trochę przesadziłem i pierwsze dwa dni powinienem poświęcić na spokojne obejrzenie gier bez obstawiania, ale teraz z wnioskami mam dużo lepszy pogląd na wszystkie drużyny. G2 bardzo mnie zawiodło, ale miałem wrażenie, że byli strasznie zestresowani, bali się podejmować ryzykowne decyzje, to nie była ta drużyna. Natomiast G-Rex zdominowali zarówno Gambit jak i KLG. Te obydwie drużyny nie miały żadnych szans w starciu z G-Rex i chyba G-Rex jako jedyna drużyna pokonała dwa razy wildcardy bez żadnych problemów. Nawet EDG ta sztuka się nie udała. Szybkie 20 minut i do domu.
Kurs: 2.12
EWK: ✅2.24j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Liga Europy
Spotkanie: Fenerbahce - Trnava
Typ: Trnava +2.5 ✅ 2-0

Buk jak zwykle faworyzuje bardziej popularną drużynę. Trnava w ostatnim meczu wygrała z dość podobnym do Fenerbahce rywalem jeśli chodzi o potencjał sportowym - z Anderlechtem. Natomiast Fenerbahce przegrali aż 4-1 z Dynamo Zagrzeb. Patrząc na te wyniki to Trnava powinna być faworytem, jednak wiadomo oczywiście, że niewygodny teren plus teoretycznie lepszy skład powoduje, iż to Fenerbahce jest faworytem. Jak dla mnie na bank Trnava nie dostanie trzema bramkami, więc taki kurs to po prostu promocja.

Spotkanie: G2 Esports - SuperMassive Esports
Typ: G2 Esports ✅ 1-0

Kurs: 1.45

Tak, wiem. W ostatnim meczu G2 właściwie nie miało nic do powiedzenia. Jak na moje champion select był tragiczny w tej grze. Kompletnie nie podobał mi się wybór Akali, która w sumie nic nie zrobiła, bo została bardzo dobrze skontrowana. Sam Jankos mówił, że prawdopodobnie ich zjadł i dlatego zagrali tak jak nie oni. Dla mnie G2 dalej jest przynajmniej o klasę lepszę drużyną i dzisiaj to udowodnią. Była to kwestia jednej gry, dziś z pewnością będzie dużo lepiej. Polecam!
EWK: ✅2.52j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Spotkanie: Cloud9 - Gambit Esports
Typ: Cloud9 -2.5 mapy ⛔ 3-2

Kurs: 1.70

Chumra 9 jak do tej pory solidnie, ale bez wielkich fajerwerków. Wygrali sobie 4-0 w grupie na dość przeciętne drużyny, ale i tak mieli lekkie problemy. Dzisiaj teoretycznie troszeczkę lepszy przeciwnik niż rywale Cloud9 w grupie, ale nie wydaję mi się żeby mieli problemy na Gambit, które jedyne, co pokazały na tym turnieju, że jeśli grają na kogoś kto chociaż troche potrafi macrogame to nie mają żadnych szans. Dla mnie Cloud9 potrafi macrogame, więc urwanie mapy dla Gambit powinno być wyzwaniem. Zresztą chyba każdy w Gambit zawodzi, a zwłaszcza Kira, który chyba nie trafił z formą na turniej. W dodatku Jensen każdą gierkę gra naprawdę dobrze, więc powinien przekopać Kirę na midzie. Łatwe pieniądze. Edit: troszkę nie doceniłem Gambit i za mocno przeceniłem Cloud9, mówi się trudno.
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Spotkanie: Tottenham - Cardiff
Typ: Tottenham ✅ 1-0

Kurs: 1.26
Szczerze mówiąc, to tego spotkania obawiam się bardziej niż meczu Cloud9 z Gambitem, ale myślę, że mimo to nie powinno być problemów. Tottenham po przegranej u siebie w lidze mistrzów z Barceloną na pewno chcą zwyciężyć z nie ukrywajmy tego słabym przeciwnikiem. Przyjmują Cardiff na własnym boisku. Cardiff jak do tej pory na siedem spotkań dwa punkty i to z dość średnimi rywalami. Mierzyli się z City, Arsenalem i Chelsea i od każdego dostali solidny przekop. Dzisiaj powinno być podobnie, jedyna obawa jest taka, że trener wystawi trochę rezerwowy skład ze względu na zmęczenie ligą mistrzów, ale myślę, że nawet rezerwami ich pocisną.
Kurs: 2.14
EWK: ⛔3j

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Spotkanie: Edward Gaming - Detonation FocusMe
Typ: Edward Gaming -2.5 mapy ✅ 3-0

Kurs: 1.45

W tym przypadku troszkę niezadwalający kurs jeśli chodzi o zwycięstwo do zera. EDG w tym turnieju, jak do tej pory tak sobie. Co prawda wyszli z pierwszego miejsca, ale każdy się spodziewał, że uda im się zwyciężyć 4-0 nie dając nawet nadziei przeciwnikom na zbliżenie się do wyrównanej gry, a tutaj niespodzianka i przegrana z Infinity mająć osiem tysięcy przewagi. Być może była to kwestia zmęczenia, jak sami twierdzą podróż na wschód bardzo był dla nich męczący i nie mieli za dużo czasu na trening. Trochę czasu jednak już minęło. Szansa na to, że DetonationFocusMe urwie mapę jest nawet duża, ale jeśli EDG zagra to, co grali przez cały sezon, to po DFM nie będzie co zbierać. Podstawową wadą japończyków powinno być słabe macro, miejmy nadzieję, że EDG wykorzysta ich słabość.
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Bayern Monachium - Borussia Moenchengladbach
Typ: Borussia Moenchengladbach +3.5 gola ✅ 0-3

Kurs wydaje się dość obiecujący patrząc na to, że Bayern jak na razie w takiej sobie formie, a Borussia radzi sobie naprawdę okey. Ostatnie trzy spotkania Bayernu: 0-2 Hertha, 1-1 Ajax, 1-1 Augsburg. Naprawdę bardzo słabe wyniki jak na tę ekipę. Jeśli przegrywasz z Herthą 2 do zera to musi coś znaczyć. Nie wydaję mi się, abyśmy dzisiaj zobaczyli pogrom w Monachium. Liczę na bramkę ze strony Borussi, w takim przypadku wejście typu powinno być formalnością. I tak priorytetem dla Monachium powinna być liga mistrzów.
EWK: ✅1.68j

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom