>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cierpliwość popłaca

esek14 35

esek14

Użytkownik
BANKROOL: 450,61PLN

Watford FC - FC Brighton &amp; Hove Albion⛔
1,90
Watford w 15&#39; dostało czerwoną kartkę, po czym głównym celem było nie stracenie bramki i gra z kontry.

Mistrzostwa Europy, Grupa A ⛔
Estonia - Serbia
Poniżej 3.5 seta
1,55
Tutaj całkowity niewypał, Serbowie po łatwym zwycięstwie z Polakami chyba myśleli, że już wygrali ME, słabiutka Estonia urwała im 2 sety, gdzie przy dobrych wiatrach mogli wygrać cały mecz.

AKO: 2,76
EWK: 138,40PLN
STAWKA: 50PLN

STAN KONTA: 559PLN
+ 1 kupon w grze

esek14 35

esek14

Użytkownik
BANKROOL: 450,61 PLN

Kupon na rozpoczęcie US OPEN, początek drabinki w 75%-80% wygrywają faworyci, mam nadzieję, że nie wybrałem zdarzenia z tych 20%-25%. Wybrane mecze przeanalizowane przez innych użytkowników w dziele tennisa.

Alison Riske - Coco Vandeweghe
1.22

Elise Mertens - Madison Keys
1.25

Bjorn Fratangelo - Ivo Karlovic
1.25

Mikhail Kukushkin - David Ferrer
1.18

Bernard Tomic - Gilles Muller
1.22

AKO: 2.74
EWK: 137.20PLN

STAN KONTA: 400,61PLN
+ 2 kupony w grze.

Zapomniałem dodać, że po rozstrzygnięciu 10 kuponów sporządzę małe podsumowanie.

esek14 35

esek14

Użytkownik
Prowadzę temat od początku do końca i chcę mieć tu swoje wszystkie zagrane wydarzenie. Z tego względu, że nie można wrzucać tu live a chcę być wiarygodny i chcę aby budżet tutaj się zgadzał, zamieszczam kupon #11:
Szkoda, bo ktoś mógł skorzystać.

esek14 35

esek14

Użytkownik
BANKROOL: 450,61 PLN
Kupon na rozpoczęcie US OPEN, początek drabinki w 75%-80% wygrywają faworyci, mam nadzieję, że nie wybrałem zdarzenia z tych 20%-25%. Wybrane mecze przeanalizowane przez innych użytkowników w dziele tennisa.
Alison Riske - Coco Vandeweghe✅
1.22
Elise Mertens - Madison Keys✅
1.25
Bjorn Fratangelo - Ivo Karlovic⛔
1.25
Mikhail Kukushkin - David Ferrer⛔
1.18
Bernard Tomic - Gilles Muller✅
1.22
AKO: 2.74
EWK: 137.20PLN
+ 2 kupony w grze.
Zapomniałem dodać, że po rozstrzygnięciu 10 kuponów sporządzę małe podsumowanie.
Pierwszy i ostatni raz zagrałem tenis. Jak w temacie cierpliwość popłaca i muszę bardziej trzymać się tej reguły.

esek14 35

esek14

Użytkownik
Prowadzę temat od początku do końca i chcę mieć tu swoje wszystkie zagrane wydarzenie. Z tego względu, że nie można wrzucać tu live a chcę być wiarygodny i chcę aby budżet tutaj się zgadzał, zamieszczam kupon #11:✅
Szkoda, bo ktoś mógł skorzystać.
STAN KONTA: 618,80PLN

esek14 35

esek14

Użytkownik
STAN KONTA : 610PLN

Dziś wyjątkowo EuroBasket, typy nie jadą z mojej stajni, dlatego w skali do 10 kupon oceniam na takie mocne 3. Nie będę analizował, dobra analiza w dziele basketu. Powodzonka

Słowenia - Polska
Handicap 0:6
1,95
Niemcy - Ukraina
Handicap 0:3,5
1,35

AKO:2,47
EWK: 123,75PLN
STAN KONTA: 560PLN

esek14 35

esek14

Użytkownik
STAN KONTA : 610PLN

Dziś wyjątkowo EuroBasket, typy nie jadą z mojej stajni, dlatego w skali do 10 kupon oceniam na takie mocne 3. Nie będę analizował, dobra analiza w dziele basketu. Powodzonka
Słowenia - Polska✅
Handicap 0:6
1,95
Niemcy - Ukraina✅
Handicap 0:3,5
1,35

AKO:2,47
EWK: 123,75PLN
STAN KONTA: 560PLN
STAN KONTA : 683,75PLN ????
Od teraz swoje kupony będę wrzucał screenami ze strony bukmachera, jednak przełoży się to na dodatkową analizę.

esek14 35

esek14

Użytkownik
BANKROOL: 683,75PLN
Grane na live, dlatego nie wrzucałem, ale żeby nie zagubić się w kwotach i tym że wszystkie typy daje na temat wrzucam i to.
✅
STAN KONTA:748,50PLN????

esek14 35

esek14

Użytkownik
BANKROOL: 748,50PLN

Spotkanie Radomiaka z Kluczborkiem. Analiza prosta, już grałem kilka razy na Radom i jak do tej pory mnie nie zawiedli, główny kandydat do awansu, już w poprzednim sezonie powinni awansować, ale widocznie drużyna nie zgrała się w krótkim czasie. Radomiak jak do tej pory z kompletem punktów, bilans bramek 14:3. Kluczbork natomiast dramatycznie spisuje się na wyjazdach, co prawda grali z czołówką tabeli ( Warta, Jastrzębie, ŁKS ), jednak to nie zwalnia ich od punktowania. Jedno zwycięstwo Kluczborka z Pruszkowem, który jak Kluczbork będzie miał olbrzymie kłopoty z utrzymaniem w lidze. Kurs 1,45 nie zachęca, dlatego na kuponie mamy jeszcze Polskę.
Dania - Polska. Polacy w gazie, wygrywając z Danią i Kazachstanem u siebie w rankingu FIFA wskakujemy na 3 pozycję. Myślę, że to kolejny kopniak motywacyjny dla chłopaków aby ten mecz wygrać. Ostatnie mecze klubowe w których grają nasi reprezentanci stawiają nas w roli faworyta w tym spotkaniu, dlatego nie wiem skąd tak duży kurs na nas. Jednak nie jestem zachłanny, wiadomo, że Dania gra bardzo ważny mecz, to my mamy pozycję lidera i już jedną nogą jesteśmy w Rosji. Do tego swój mecz tego samego dnia rozgrywają Czarnogórcy, gdzie pojadą na trudny teren do Kazachstanu.
Dlaczego x2? Bo nie do końca wiem z jakim nastawieniem wyjdą Duńczycy, czy rzucą się z nadzieją na 3pkt, czy raczej będą grali nisko i kontrowali nasz zespół z myślą, że jeden punkt w tym meczu to bardzo dużo. Trzeba pamiętać, że Dania na własnym terenie przegrała z Czarnogórą 0:1. Nie lubię grać na naszych czy to w piłkę nożną, siatkówkę czy ręczną, raczej grywam przeciwko Nam. Jednak dziś jestem przekonany że punkt z Dani zostanie wywieziony i uznam to jako sukces.

STAN KONTA: 698,50PLN

esek14 35

esek14

Użytkownik
BANKROOL: 748,50PLN

Spotkanie Radomiaka z Kluczborkiem. Analiza prosta, już grałem kilka razy na Radom i jak do tej pory mnie nie zawiedli, główny kandydat do awansu, już w poprzednim sezonie powinni awansować, ale widocznie drużyna nie zgrała się w krótkim czasie. Radomiak jak do tej pory z kompletem punktów, bilans bramek 14:3. Kluczbork natomiast dramatycznie spisuje się na wyjazdach, co prawda grali z czołówką tabeli ( Warta, Jastrzębie, ŁKS ), jednak to nie zwalnia ich od punktowania. Jedno zwycięstwo Kluczborka z Pruszkowem, który jak Kluczbork będzie miał olbrzymie kłopoty z utrzymaniem w lidze. Kurs 1,45 nie zachęca, dlatego na kuponie mamy jeszcze Polskę.⛔
Dania - Polska. Polacy w gazie, wygrywając z Danią i Kazachstanem u siebie w rankingu FIFA wskakujemy na 3 pozycję. Myślę, że to kolejny kopniak motywacyjny dla chłopaków aby ten mecz wygrać. Ostatnie mecze klubowe w których grają nasi reprezentanci stawiają nas w roli faworyta w tym spotkaniu, dlatego nie wiem skąd tak duży kurs na nas. Jednak nie jestem zachłanny, wiadomo, że Dania gra bardzo ważny mecz, to my mamy pozycję lidera i już jedną nogą jesteśmy w Rosji. Do tego swój mecz tego samego dnia rozgrywają Czarnogórcy, gdzie pojadą na trudny teren do Kazachstanu.
Dlaczego x2? Bo nie do końca wiem z jakim nastawieniem wyjdą Duńczycy, czy rzucą się z nadzieją na 3pkt, czy raczej będą grali nisko i kontrowali nasz zespół z myślą, że jeden punkt w tym meczu to bardzo dużo. Trzeba pamiętać, że Dania na własnym terenie przegrała z Czarnogórą 0:1. Nie lubię grać na naszych czy to w piłkę nożną, siatkówkę czy ręczną, raczej grywam przeciwko Nam. Jednak dziś jestem przekonany że punkt z Dani zostanie wywieziony i uznam to jako sukces.⛔

STAN KONTA: 698,50PLN

esek14 35

esek14

Użytkownik
BANKROOL: 647,50PLN

STAN KONTA: 597,50PLN

Na dziś nic innego nie wymyślę. Odnośnie Belgii w meczu z Grecją, zespołem typowo underowym, zastanawiałem się czy dać under 2.5 czy właśnie zwycięstwo Belgów. Po strzelaninie jaką sobie urządzili w meczu Gibraltarem na pewno będą w dobrych nastrojach, wypoczęci. Co innego Grecja, która gra antyfutbol. Uważam, że jak Belgia strzeli na początku spotkania to worek może się rozwiązać i zobaczymy wynik 3:0, może 4:0.

Niemcy - Rosja. Ruscy nie stracili seta jak dobrze pamiętam na tych ME. Czemu miałoby to nastąpić w finale? Niemcy, którzy rzutem na taśmę awansowali do finału, gdzie Serbowie mieli matchballa. Serbia rozpadła się po stracie seta. Niemcy nie grali nic nadzwyczajnego a wystarczyło na awans. W dwóch pierwszych setach byli miażdżeni przez Serbów. Greg Grozer, najlepszy zawodnik Niemiec jest na tych mistrzostwach bardzo himeryczny, jak dostał 2 bloki os Serbów, nie było go 2 sety. Tym bardziej liczę w tym aspekcie na drużynę Sbornej, dobra analiza i po gładkim 3:0 ME dla Rosji. Dla odważnych polecam przedziały punktowe ze wskazaniem na under 145pkt.

esek14 35

esek14

Użytkownik
BANKROOL: 647,50PLN

STAN KONTA: 597,50PLN

Na dziś nic innego nie wymyślę. Odnośnie Belgii w meczu z Grecją, zespołem typowo underowym, zastanawiałem się czy dać under 2.5 czy właśnie zwycięstwo Belgów. Po strzelaninie jaką sobie urządzili w meczu Gibraltarem na pewno będą w dobrych nastrojach, wypoczęci. Co innego Grecja, która gra antyfutbol. Uważam, że jak Belgia strzeli na początku spotkania to worek może się rozwiązać i zobaczymy wynik 3:0, może 4:0. ✅
Niemcy - Rosja. Ruscy nie stracili seta jak dobrze pamiętam na tych ME. Czemu miałoby to nastąpić w finale? Niemcy, którzy rzutem na taśmę awansowali do finału, gdzie Serbowie mieli matchballa. Serbia rozpadła się po stracie seta. Niemcy nie grali nic nadzwyczajnego a wystarczyło na awans. W dwóch pierwszych setach byli miażdżeni przez Serbów. Greg Grozer, najlepszy zawodnik Niemiec jest na tych mistrzostwach bardzo himeryczny, jak dostał 2 bloki os Serbów, nie było go 2 sety. Tym bardziej liczę w tym aspekcie na drużynę Sbornej, dobra analiza i po gładkim 3:0 ME dla Rosji. Dla odważnych polecam przedziały punktowe ze wskazaniem na under 145pkt.
⛔

esek14 35

esek14

Użytkownik
BANKROOL: 547,50PLN

Wiem, że live nie powinno mieć tu miejsca, jednak wrzucam żeby nie pogubić się w rachunkach.

STAN KONTA: 480,64PLN

Do góry Bottom