>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Ciepłe wygazowane piwo, mała hawajska i średnie typy dla każdego!

D 13

dzeydzey

Użytkownik
Po dłuższej przerwie zaczynamy grać na poważnie ;) W maju debet był spory, ale 2 dni temu sprzedałem nerkę i wpłaciłem kolejne pieniądze do buka. W czerwcu mam zamiar być na sporym ✅ Zobaczymy czy się uda.
???? Monfils G. - Becker B. (Ger)
Radek Stepanek - Michaił Kukuszkin
AKO: 1.66
Stawka: 50zł ✅ 33zł
Grigor Dimitrov - James Ward
Marin Cilic - Marinko Matosevic
Matthew Ebden - Lukas Lack
AKO: 2.07
Stawka: 20zł ⛔

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
:baseball: Mariners - Yankees @ 1,66
Stawka: 100 PLN
Iwakuma vs Nuno. Iwakuma to pewny punkt drużyny, przeciwieństwo nieobliczalnego Nuno. Ekipa z Seattle na fali, Jankesi z jakąś bardzo uciążliwą zadyszką.
:baseball: Rangers - Marlins @ 2,25 ✅ 62,5 PLN
Stawka: 50 PLN
:baseball: Rockies - Braves @ 2,25
:baseball: Rays - Cardinals @ 1,75
Angels - Oakland @ 1,95
AKO: 3,41
Stawka: 30 PLN
???? Heat (-4,5) - Spurs @ 1,90

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
???? Raonic (-3,5) - Gojowczyk @ 1,61
Roger-Vasselin(+2,5) - Mahut @ 1,80
AKO: 2,89
⚽ Jaro - Inter Turku @ 2,40 ✅ 70 PLN
⚽ Rovaniemi - HJK @ 1,57
Las Palmas - Gijon BTTS @ 1,80
AKO: 2,82

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
MŚ 2014 czas zacząć! Na początek typ, który zauważyłem na tym forum, sam postawię bo wydaje się bardzo racjonalny.
⚽ Brazylia - Chorwacja Brazylia i under 3,5 @ 2,00
Betsafe
:baseball: Rockies - Braves @ 1,93
3 mecz serii i jak na razie mój bilans 0-2. Kto by się spodziewał? Wczoraj bardzo ładny mecz Matzeka, nie spodziewałem się, aż tak dobrej gry po nim. Ale to już przeszłość dzisiaj kolejny mecz. Dla gospodarzy miota Chacin (0-4, 5.35), który jak widać nie radzi sobie zbyt dobrze, a Braves pokazali już Nolasco w pierwszym meczu, że chwila niepewności i mamy 7 punktów w 1 inningu. Goście zaś z Santaną (5-2, 3.69), który miał niesamowity początek sezonu, a teraz powrócił na swoje tory tzw. &quot;przeciętności&quot;, ale jednak czegoś po nim można się spodziewać, swoje już w MLB grywa, tak więc Rockies nie powinno być tak łatwo. Ale na mój typ w głównej mierze wpływ ma batting lineup zespołu z Colorado, gdzie brakuje Tulowitzkiego. To oznacza tylko, że ich moc spada drastycznie, bo Rockies to teraz drużyna praktycznie jednego zawodnika, reszta pomaga mu tylko błyszczeć. Nie ma Tulo - nie ma Rockies, mam nadzieję, że Santana zda sobie z tego sprawę i zacznie narzucać tak dobrze jak na samym starcie sezonu.
:baseball: White Sox - Tigers Tigers under 3,5 @ 1,83
Wczoraj chłopcy z Detroit mogli się wykazać, lecz dostali niezły łomot (2:8). Jak wczoraj tego nie uczynili, to dzisiaj jak miota Sale (5-0, 2.06) nie można oczekiwać cudów.

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Już dostaję listy z pogróżkami od bardzo nieprzyjemnych ludzi. Chciałem powiedzieć tylko jedno - przepraszam. Faktycznie, może i macie racje, nie nadaję się do stawiania.
ALE JA SIE NIE PODDAJĘ. BANKRUCTWO TO RZECZ CHWILOWA. Każdy debet da się zwrócić. Zaskórniaki wygrzebane, rodziców portfele wyczyszczone. Szczególnie polecam sposób na wnuczka, można się nieźle obłowić i jest teraz za co grać.
~Życie to są chwile, chwile, tak ulotne jak motyle~
???? Murray/Peers - Anderson/Erlich @ 1,50
Starace - Lama @ 1,40
AKO: 2,10
Stawka: 200 PLN
⚽ Meksyk - Kamerun @ 3,90
⚽ Hiszpania - Holandia @ 1,85

Do góry Bottom