MŚ 2014 czas zacząć! Na początek typ, który zauważyłem na tym forum, sam postawię bo wydaje się bardzo racjonalny.
Brazylia - Chorwacja
Brazylia i under 3,5 @ 2,00
Stawka:
100 PLN
Betsafe
:
baseball: Rockies -
Braves @
1,93
Stawka:
100 PLN
3 mecz serii i jak na razie mój bilans 0-2. Kto by się spodziewał? Wczoraj bardzo ładny mecz Matzeka, nie spodziewałem się, aż tak dobrej gry po nim. Ale to już przeszłość dzisiaj kolejny mecz. Dla gospodarzy miota Chacin (0-4, 5.35), który jak widać nie radzi sobie zbyt dobrze, a Braves pokazali już Nolasco w pierwszym meczu, że chwila niepewności i mamy 7 punktów w 1 inningu. Goście zaś z Santaną (5-2, 3.69), który miał niesamowity początek sezonu, a teraz powrócił na swoje tory tzw. "przeciętności", ale jednak czegoś po nim można się spodziewać, swoje już w
MLB grywa, tak więc Rockies nie powinno być tak łatwo. Ale na mój typ w głównej mierze wpływ ma batting lineup zespołu z Colorado, gdzie brakuje Tulowitzkiego. To oznacza tylko, że ich moc spada drastycznie, bo Rockies to teraz drużyna praktycznie jednego zawodnika, reszta pomaga mu tylko błyszczeć. Nie ma Tulo - nie ma Rockies, mam nadzieję, że Santana zda sobie z tego sprawę i zacznie narzucać tak dobrze jak na samym starcie sezonu.
:
baseball: White Sox - Tigers
Tigers under 3,5 @
1,83
Stawka:
100 PLN
Wczoraj chłopcy z Detroit mogli się wykazać, lecz dostali niezły łomot (2:8). Jak wczoraj tego nie uczynili, to dzisiaj jak miota Sale (5-0, 2.06) nie można oczekiwać cudów.