hropek
Użytkownik
Witam serdecznie, jakiś czas temu zacząłem grac trochę na giełdzie. No i wpadłem na genialny pomysł a jest nim progresja. Sposób podobny jest do systemu ruletki obstawiając po kursie: 2.0 czerwone lub czarne. Jeżeli ktoś nie wie o co chodzi to tłumaczę: Obstawiamy 2zl na czarne po zakończeniu okazuje się ze przegraliśmy to obstawiamy kolejny raz czarne tyle tylko ze stawkę podwajamy i tak do skutku. Oczywiście zdarzają się serie niepowodzeń ale ZAWSZE w końcu kiedyś te czarne wypadną. No i własnie zauważyłem taką tendencje na giełdzie rynków 5 minutowych. Wyczekuje 3-krotne powtórzenie tej samej tendencji wzrostowej lub spadkowej a następnie typuje przeciwieństwo po kursie 2.0. Przykład: 3x FNSC dało tendencje wzrostowa a ja za 4 razem stawiam 10zl na malejaca, niestety znów wypadła tendencja wzrostowa to Ja 5 raz stawiam na tendencje spadkowa tyle tylko ze teraz 20zl (podwojenie 1 stawki) i tak do skutku az nie wkoncu bedzie malejaca.
Teraz pytanie dla wtajemniczonych: Zdarzyło się komuś kiedyś a zeby ta sama tendencja powtarzała sie wiecej niz 8 razy ?
Teraz pytanie dla wtajemniczonych: Zdarzyło się komuś kiedyś a zeby ta sama tendencja powtarzała sie wiecej niz 8 razy ?