SYSTEM DO POSTU: 24 27 34
Post 24:
Jest tutaj opisana szczegółowo finalna (tak sądzę) wersja systemu.
Post 27:
Z tego postu wstawiłem w system stawkowanie płaskie jak polecił autor.
Post 34:
Tutaj Bandeo zalecił stawkę x 1.5 którą również wkomponowałem w system.
Co prawda faktyczne stawkowanie x 1.5 to:
1, 1.5, 2, 3, 5, 8, 11, 17, 26, 38, 58, 86, 130, 195, 292, 438, 657, 985
Jednak założeniem BandeoDubin było osiągnięcie profitu poprzez podwójną wygraną pod rząd. Aby to osiągnąć potrzeba użyć minimalnie wyższej progresji. Taką właśnie przedstawił w tym poście. Rozciągnąłem ją w granicach tysiąca i wstawiłem w system:
1, 2, 3, 4.5, 7, 11, 18.5, 29, 48, 77, 125, 202, 327, 529, 856
Krótki opis opcji:
Stawkowanie: Wybieramy tutaj jakim stawkowaniem chcemy grać: Płaską stawką czy x 1.5.
Według którego poprzedniego spinu grać?: (max 30 wstecz) Tutaj według pomysłu:
Dodatkowo, żeby zmylić ruletkę (w razie gdyby była kręcona ???? ) obstawiam nie ostatni even, który padł, ale np. od 11.
Tak więc dodałem możliwość wyboru któregokolwiek (nie tylko 11-tego) spinu od 1 do maksymalnie 30 wstecz, na którym będzie się opierał system podczas gry. Dodam tylko, iż 1 spin jest uznawany przez system jako ostatni wypadnięty.
Ile razy podążanie za evenem?(max 5): BandeoDubin przyjął, że jeśli w podążaniu dwa razy pod rząd się przegra, to następuje zmiana schematu/taktyki na obstawianie naprzemienne. Również tutaj wprowadziłem swobodę wyboru po której przegranej z rzędu ma nastąpić zmiana taktyki od 1 do 5 przegranych pod rząd.
Jeśli wypadnie 0 lub 00 to: Bandeo nie opisał co jeśli wypadnie 0, więc wprowadziłem tu swoje własne rozwiązania. Do wyboru są trzy opcje:
1. Traktuj 0 jako przegraną w aktualnym schemacie:
Jeśli wybierzemy tą opcję, to 0 będzie traktowane jako przegrany
kolor lub inny even w innym układzie. Zero ma tu wpływ na zmianę schematu. Przykład:
Gramy podążanie:
pada
czarny obstawiamy
czarny
pada
czerwony (przegrywamy 1 raz) obstawiamy
czerwony
pada
czarny (przegrywamy 2 raz więc zmiana taktyki na obstawianie naprzemienne) obstawiamy
czerwony
Teraz z użyciem 0:
Gramy podążanie:
pada
czarny obstawiamy
czarny
pada
czerwony (przegrywamy 1 raz) obstawiamy
czerwony
pada
0 (przegrywamy 2 raz więc zmiana taktyki na obstawianie naprzemienne) obstawiamy
czerwony
2. Podnieś jedynie stawkę ale nie zmieniaj schematu:
Jeśli wybierzemy tą opcję i wypadnie 0, to system podniesie jedynie stawkowanie. Zero nie ma tu wpływu na zmianę schematu. Jedynie kolor może zmienić schemat. Przykład:
Gramy podążanie:
pada czarny obstawiamy czarny
pada czerwony (przegrywamy 1 raz) obstawiamy czerwony
pada 0 (przegrywamy 2 raz ) obstawiamy czerwony
pada 0 (przegrywamy 3 raz ) obstawiamy czerwony
pada 0 (przegrywamy 4 raz ) obstawiamy czerwony
pada
czarny (przegrywamy 5 raz jednak
kolor 2 raz więc zmiana taktyki na obstawianie naprzemienne) obstawiamy
czerwony
3. Nie rób nic:
Jeśli wybierzemy tą opcję i wypadnie 0, to system nie obstawi żadnego koloru. Po prostu przeczeka do następnego spinu na następny kolor i będzie kontynuował grę według stawki i schematu.
Włącz/Wyłącz Stop Loss: Jeśli ta opcja jest niezaznaczona to program nie uwzględni wartości Stop Loss podanej niżej w okienku i leci w dół do - nieskończoności.
Podaj Stop Loss: Tu podajemy wartość Stop Loss. Jeśli program osiągnie tą wartość, wówczas (jeśli opcja Wyświetlaj komunikaty jest włączona) program wyświetli komunikat z zapytaniem czy kontynuować sesję czy zakończyć. Jeśli wybierzemy kontynuuj (Yes), program zresetuje stawkę i będzie kontynuował grę. Jeśli opcja Wyświetlaj komunikaty jest wyłączona, to program automatycznie zresetuje stawkę po osiągnięciu Stop Loss i będzie kontynuował grę bez powiadomienia.
Wyświetlać komunikaty? Jeśli zamierzamy przetestować system na kilku lub kilkunastu tysiącach spinów, wtedy dobrze jest je wyłączyć aby zaoszczędzić czas.
Uwaga: System gra jednocześnie na wszystkie trzy układy: czerwone/czarne parzyste/nieparzyste niskie/wysokie według wskazań Bandeo w poście 24.
System resetuje wszystkie stawki na wszystkich układach jeśli bankroll osiągnął profit chociaż +1.
Niestety jak dwa powyższe systemy, tak i ten poleciał ostro w dół w testach RNG w RX. Być może lepiej wypada w
live. System napisałem z czystej ciekawości i jak zwykle wrzuciłem poniżej razem z trendem systemu.