Drużyna która straci najwięcej bramek:
Czechy @ 17,00
Unibet
Znalazłem mega interesujący typ.
Czechy w eliminacjach ME 2016 mimo, że ukończyli rywalizację na 1. miejscu w grupie to stracili aż 14! bramek. Na EURO 2016 trafili do bardzo mocnej grupy z Hiszpanią, Turcją i Chorwacją, czyli zespołami, które z reguły preferują ofensywny futbol i nie zamykają się na własnej połowie. Co więcej w takim towarzystwie w moim odczuciu Czesi mogą powalczyć max o 3 miejsce w grupie.
Dodatkowo z ekipą Turcji spotkali się już podczas eliminacji:
Turcja 1:2
Czechy
Czechy 0:2 Turcja
Turcja bilans bramek 14:9
Idziemy dalej.
Hiszpania w
el. ME bilans 23:3, Chorwacja 20:5. Widać, że są to ekipy które strzelają sporo bramek, i co ważne również mało tracą.
Przejrzałem wszystkie tabele z eliminacji - CZESI STRACILI NAJWIĘCEJ BRAMEK SPOŚRÓD DRUŻYN, KTÓRE JADĄ NA EURO 2016.
Dla mnie kurs bardzo kuszący i wygląda na dobre value. Może ktoś znalazł ten sam zakład z lepszym kursem u innego buka?
Kursy na inne zespoły:
Albania @ 8,50
Irlandia Pn. @ 10,00
Rumunia @ 15,00
Węgry @ 15,00
Szwajcaria @ 17,00
Ukraina @ 17,00
Oczywiście wszyscy myślą, że teoretyczni słabeusze typu Albania czy Węgry będą dostawali tęgie lanie, ale jeżeli spojrzymy na dotychczasowe dokonania tych zespołów, to są to drużyny bardzo underowe, Węgry 11:9, Rumunia 11:2,
Irlandia Pn. 16:8, Albania 10:5.
EDIT:
Może bardziej jednak opłaca się postawić na jakiegoś faworyta, który daleko zajdzie w turnieju? Więcej meczy = więcej straconych bramek?
np.
Niemcy @ 35,00
Co o tym sądzicie?