act
Użytkownik
np.zna ktoś stronkę gdzie można porównać kursy na to kto wygra mistrzostwa?
http://www.oddsportal.com/soccer/europe/euro-2016/outrights/
np.zna ktoś stronkę gdzie można porównać kursy na to kto wygra mistrzostwa?
Chyba już wycofali ten zakład. Przynajmniej ja nie mogę znaleźć. Ktoś go widzi?http://www.telegraph.co.uk/football/2016/05/02/phil-jagielka-set-to-miss-out-on-euro-2016-as-roy-hodgson-consid/
Phil Jagielka NIE zostanie powołany na EURO @ 3,50 Unibet
Ostatnio pojawiają się głosy, że Hodgson może nie zabrać na Euro Phila Jagielki. Hodgson może zdecydować się na zabranie nie ośmiu a siedmiu obrońców (3 środkowych i po 2 na boki), po to żeby zrobić dodatkowe miejsce w składzie dla napastnika (Rooney, Vardy, Kane i o czwarte miejsce walczą Wellbeck i Sturridge). Już 2 lata temu na MŚ Hodgson zdecydował się zabrać właśnie 7 obrońców. W tym momencie Jagielka jest kontuzjowany i prawdopodobnie nie zagra do końca sezonu. Myślę, że po kursie 3,50 warto coś postawić na to, że Jagielka nie pojedzie na Euro. W razie konieczności, gdyby na turnieju posypał się środek obrony (Smalling, Cahill, Stones) to na tej pozycji może zagrać Dier, który jest defensywnym pomocnikiem, ale grywał już w Tottenhamie na środku obrony - jest to dodatkowy argument za tym, żeby nie powoływać Jagielki.
W Unibecie wycofali. Jest w Marathonie po kursie 2,28. Zakładka: Zakłady specjalne->Sports Football International TeamsChyba już wycofali ten zakład. Przynajmniej ja nie mogę znaleźć. Ktoś go widzi?
Danny nie pojedzie na Euro z powodu urazu. Ponoc szykuje sie operacja i 9 miesiecy przerwy dla Welbecka ????Danny Welbeck otrzyma powołanie @ 3,50 Betsson
Tak: kurs:10Czy rekord indywidualny na najszybsze otrzymanie czerwonej kartki zostanie pobity podczas Euro 2016 Obecny rekord:24 minuty Érica Abidala w Euro 2008
Fakt przed euro trochę zmieniają przepisy:z tego co obiło mi się o uszy mają dojść jakieś nowe zasady na temat czerwonych kartek za umyślne faule, ktoś to potwierdzi?
Faule w polu karnym
Wedle nowych reguł, jeśli obrońca lub każdy inny zawodnik broniący dostępu do własnej bramki sfauluje gracza atakującego, który znajduje się w dogodnej sytuacji strzeleckiej, ale jego intencją było trafienie w piłkę, to obejrzy tylko żółtą kartkę. Do tej pory arbitrzy karali takich zawodników czerwoną.
Czerwona kartka przed meczem
Obecnie sędzia może ukarać zawodnika czerwoną kartką nawet przed spotkaniem, np. podczas bójki w tunelu. Ale od pierwszego czerwca w takiej sytuacji trenerzy będą mogli wprowadzić nowego zawodnika w miejsce tego ukaranego. To przypadek skrajny, ale z pewnością jest to dobra wiadomość dla szkoleniowców - ich zespoły nie będą w ten sposób osłabiane.
oczywiście to jeszcze nie jest zatwierdzone, i kilka innych zasad mają/planują wprowadzić od 1 czerwca.Nie jesteś bramkarzem, a obronisz strzał rękoma, karny? Nic z tego...
Na pewno pamiętacie ćwierćfinał mundialu w RPA w 2010 r., w którym Ghana odpadła z Urugwajem. W ostatniej minucie dogrywki Luis Suarez wybił piłkę z linii bramkowej... ręką, zabierając rywalom zwycięstwo. Arbiter podyktował rzut karny, a Asamoah Gyan jedenastkę zmarnował. Ghana przegrała w rzutach karnych i odpadła z turnieju.
Wedle nowych przepisów, jeśli ktoś zachowa się jak Suarez, to nie będzie mógł liczyć na rzut karny. Arbiter może zaliczyć gola, jeśli uzna, że futbolówka wpadłaby do bramki. Gdyby tak stało się w 2010 r. doszłoby do historycznego zdarzenia, bo jeszcze żadna reprezentacja z Afryki nie awansowała na poziom półfinałów mistrzostw świata. Suarez to osiągnięcie im zabrał.
Chciałem to zagrać za trzycyfrową kwotę, przyjęli niecałą stówkę po kursie 100 ????zabiliście zakład na najszybszy gol, już tylko 30 kurs
Ma ktoś kontakt do Nawałki?Rozwalił mnie zakład:
Czy jakiś trener zostanie nagrany jak dłubie w nosie
kurs 10.00