Panowie, ja nadal będę szukać czegoś konkretnego w awansach z grup i pierwszych miejscach. Oglądając ostatnio mecze
towarzyskie, kolejno Rosji z Czechami i Anglików z Portugalią stwierdziłem, że warto pograć pierwszą lokatę Synów Albionu po kursie
1.85.
Rosja wyglądała bardzo słabo i ewidentnie brakowało jakości z przodu. Teoretycznie mia to być główny rywal Dla Anglików w walce o pierwszą lokatę, a starcie w pierwszym meczu między tymi ekipami może w dużej mierze zapewnić przodownictwo w grupie B drużynie Roya.
Anglia kadrowo naprawdę wygląda dobrze i są oni dla mnie cichym faworytem turnieju jak również Harry Kane jest fajną opcją na króla strzelców po kursie
12.
Drugą ekipą, która uważam za wartą grania na pierwsze miejsce w grupie jest
Portugalia. Zespół Fernando Santosa oglądałem w meczach towarzyskich z Norwegią(3:0) i Anglią(0:1). W pierwszym meczu zdecydowane zwycięstwo nad zespołem ze Skandynawii, ale kilka wpadek w obronie też zaliczyli(Jose Fonte). Drugi mecz ponad połowę w dziesięciu po idiotycznym zagraniu B.Alvesa i strata gola w 87 minucie. warto zaznaczyć, że nie grał CR7 w żadnym meczu. Seleção das Quinas są poukładaną drużyną z ogromnym potencjałem i w grupie z Islandią, Austrią i Węgrami są dla mnie faworytem do wyjścia z grupy z pierwszego miejsca po kursie
1.85
Do tego dodałbym repry, które wyjdą z grupy:
Chorwacja--> 1.35 Betano
Szwajcaria--> 1.25
Belgia-->1.10
Ako. 6.35
Szczerze mam zamiar pograć to trochę grubiej, ale mam jeszcze trochę czasu, więc Panowie jeśli macie jakieś spostrzeżenia to walcie śmiało
Piona!