Mój sposób dał w łeb, w pierwszych 5 minutach kurs na rynku 5-minutowym jest wysoki i siadło,26 Gru | 16:00 CET | St Johnstone 0:1 Celtic
'5 van Dijk V. + 8 €
Zapraszam na Williama na gre live i rynki 5 minutowe, zmienisz zdanie. 5.0 - 9.5, taki jest zakres- nie ma kursu 5,00 bo gdy gol padnie wcześniej to zaliczasz wtope. Kurs zaczyna sie zazwyczaj od 3,50 a czasami nawet 3,00 i każde 10 sek opóźnienia to ryzyko które rośnie wykładniczo.
Dzisiaj grałem Melbourne Heart - Wellington, i w pewnym momencie spadło do 4.0-4.5Zapraszam na Williama na gre live i rynki 5 minutowe, zmienisz zdanie. 5.0 - 9.5, taki jest zakres
dla rynków 5-minutowych ????
Nieopłacalne, kursy na brak gola są niskie.Pisałem o cyklach 10 minutowych, tak jak autor wątku.
W przypadku cykli 5 minutowych moim zdaniem jedyną rozsądną grą jest gra na brak gola.
Do przerwy masz takich cykli 9, więc nawet w przypadku wyniku 2:1 do przerwy masz jeszcze 6 trafnych cykli.
No i pierwszy gol wszedł w 70'48" - zdążyłeś obstawić?Dzisiaj grałem Melbourne Heart - Wellington, i w pewnym momencie spadło do 4.0-4.5
Znam kilku graczy którzy specjalizują się w obstawianiu kursów 1.050-1.100, co ciekawe zazwyczaj są do przodu.Nieopłacalne, kursy na brak gola są niskie.
Pierwszy zdążyłem, i na tym skończyłem, doliczonego czasu chyba nie da się obstawić. To tylko tak dla testu za drobniaki.No i pierwszy gol wszedł w 70'48" - zdążyłeś obstawić?
A drugi w doliczonym czasie - też zdążyłeś obstawić?
Nie każdy może tak obstawiać, do tego potrzebna jest wiedza i doświadczenie, no i oczywiście pokaźny kapitał. Chyba że mówisz o live.Znam kilku graczy którzy specjalizują się w obstawianiu kursów 1.050-1.100, co ciekawe zazwyczaj są do przodu.
Na bet365 (i nie tylko) jest to reguła że gdy gol padnie w drugiej połowie ostatniej minuty przedziału to operator bukmachera przesuwa go do następnego przedziału i zarabia na tym kupe kasy. Żadne reklamacje nie pomagają.Ja tam uznałem że to spoko sposób więc warto wypróbować i tak ...
................
i to jest własnie zastanawiające bramka padła DOKŁADNIE w 39:18 a bet365 zaliczył tą bramkę do przedziału czasowego 40-49:59 ! WTF?
I co zrobic w sytuacji kiedy postawimy np 4 prog czyli 80zł na gola w w przedziale 40-40:59 a gol padnie np. w 39:40 (pół minuty przed zamykane są zakłady na następne 10 minut) ?
Nic dziwnego Może źle zrozumialeś albo ja źle napisalem chodzi mi o to że jak jest np minuta 9:35 to zakłady na przedział 10-19:59 są zamykane i pytalem sie co jesli bramka padnie np. w 9:52 a my już postawiliśmy następny próg progresji ale skoro oni to przesuwają to juz wszystko wiadomoCoś dziwnego piszesz z tym zamykaniem w bet365. Normalnie jest tak że zakłady live w bieżącym przedziale są zamykane na 2,5 minuty przed końcem przedziału, a zakłady na następne przedziały nie są wcale zamykane, można obstawiać kolejne przedziały bez problemów.
stawkowanie jest chyba nie ważne skoro to jest na suchoNo i Twoje stawkowanie - to katastrofa. Przecież pisałem o tym wcześniej.