Witam,
Na bukmacherce nie jestem dość długo, ale zauważyłem, że jest mozliwość grania typów "jakaś drużyna strzeli gola w okresie 00:10, 11:20, 21-30 min - tak dalej". Kursy są na poziomach średnio 3.0-4.0. A grając tym systemem:
10 - nie siadło
20 - nie siadło
40 - nie siadło
80 - tu np. siadło (obstawiając od początku meczu tu jest minuta 31-40.
I przy kursie 3.0 to przejdźmy do obliczeń:
Włożone 150zł
Wygrana: 240 - czyli czystego zysku 90zł!
Co o tym myślicie? Jakieś haczyki są tu, że tak mało osób o tym piszę?
Wkładu własnego mógłbym mieć z 500zł.
Oraz dodam, ze chętnie bym wszedł z jakąś osobą we współpracę, ponieważ chciałym grać do poziomu 640zł, a później aby wyjśc na zero, lub mały minus i od nowa, a jak wiadomo grałbym w większości przy meczach gdzie na jedną drużynę jest kurs np. 1.20, a na drugą +10, wtedy większe prawdopodobieństwo jest na strzelenie gola Pierwsze 3-4dni byly by najgorsze, lecz jak by się odrobiło wsadzoną kase to bym wypłacił, a później grał "tą zarobioną"
Jak ktoś chętny zapraszam na tu na PW lub GG 2334738
Na bukmacherce nie jestem dość długo, ale zauważyłem, że jest mozliwość grania typów "jakaś drużyna strzeli gola w okresie 00:10, 11:20, 21-30 min - tak dalej". Kursy są na poziomach średnio 3.0-4.0. A grając tym systemem:
10 - nie siadło
20 - nie siadło
40 - nie siadło
80 - tu np. siadło (obstawiając od początku meczu tu jest minuta 31-40.
I przy kursie 3.0 to przejdźmy do obliczeń:
Włożone 150zł
Wygrana: 240 - czyli czystego zysku 90zł!
Co o tym myślicie? Jakieś haczyki są tu, że tak mało osób o tym piszę?
Wkładu własnego mógłbym mieć z 500zł.
Oraz dodam, ze chętnie bym wszedł z jakąś osobą we współpracę, ponieważ chciałym grać do poziomu 640zł, a później aby wyjśc na zero, lub mały minus i od nowa, a jak wiadomo grałbym w większości przy meczach gdzie na jedną drużynę jest kurs np. 1.20, a na drugą +10, wtedy większe prawdopodobieństwo jest na strzelenie gola Pierwsze 3-4dni byly by najgorsze, lecz jak by się odrobiło wsadzoną kase to bym wypłacił, a później grał "tą zarobioną"
Jak ktoś chętny zapraszam na tu na PW lub GG 2334738