>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ciekawa gra z czystym zyskiem!

Status
Zamknięty.
B 3

bloow

Użytkownik
Witam,
Na bukmacherce nie jestem dość długo, ale zauważyłem, że jest mozliwość grania typów &quot;jakaś drużyna strzeli gola w okresie 00:10, 11:20, 21-30 min - tak dalej&quot;. Kursy są na poziomach średnio 3.0-4.0. A grając tym systemem:
10 - nie siadło
20 - nie siadło
40 - nie siadło
80 - tu np. siadło (obstawiając od początku meczu tu jest minuta 31-40.
I przy kursie 3.0 to przejdźmy do obliczeń:
Włożone 150zł
Wygrana: 240 - czyli czystego zysku 90zł!
Co o tym myślicie? Jakieś haczyki są tu, że tak mało osób o tym piszę?
Wkładu własnego mógłbym mieć z 500zł.
Oraz dodam, ze chętnie bym wszedł z jakąś osobą we współpracę, ponieważ chciałym grać do poziomu 640zł, a później aby wyjśc na zero, lub mały minus i od nowa, a jak wiadomo grałbym w większości przy meczach gdzie na jedną drużynę jest kurs np. 1.20, a na drugą +10, wtedy większe prawdopodobieństwo jest na strzelenie gola Pierwsze 3-4dni byly by najgorsze, lecz jak by się odrobiło wsadzoną kase to bym wypłacił, a później grał &quot;tą zarobioną&quot;
Jak ktoś chętny zapraszam na tu na PW lub GG 2334738

S 49

slon89

Użytkownik
Bardzo interesująca gra można powiedzieć innowacyjna. Co ciekawe &quot;czysty zysk&quot; będzie miał buk jak trafisz na mecz gdzie drużyna na która postawisz nie strzeli gola w meczu. A tak ogólnie to pomyśl stawiasz na przedział 10min tak? Czyli cały mecz to 9poziomów stawki 10,20,40, dajmy że masz kapitał 1000j to postaw wszystko na tą drużynę że strzeli gola w meczu i jak strzeli to wygrasz a jak nie to i w jednym i drugim wariancie przegrasz wszystko. Polecam dużo czytać o zakładach systemach, bo twój pomysł nie należy do najlepszych.

B 3

bloow

Użytkownik
9 poziomów czyli (10-20-40-80-160-320-320-640-1280), lecz tak jak pisałem wcześniej grałbym do poziomu 160, a później dodawał bym wszystko co wsadziłem dzieląc przez 3 (średni kurs taki) by wyjść na zero, więc na mecz nie wychodza kto wie jakie sumy, w razie potrzeby może ze znajomym bym się zgadał by dać po 1.000 (łącznie 2.000) i tak jak pisałem obstawiać tylko mecze co jest na jedną drużynę bardzo duży kurs, na drugą bardzo mały.

after 23

after

Użytkownik
heh gram tak czasami ;D a dwa razy trafilem mecz bez bramkowy ;P a wytrwalem i w nadziei do konca spotkania obstawialem! ???? 6 progow bo 6 kwadransow w meczu jest ;P najgorzej sie idzie wkur... jak strzelaja w doliczonym dopiero ???? ogolnie sposob jest ok kursy tez ale wedlug mnie grac tylko do pierwszego gola i pas, nastepny mecz.

B 3

bloow

Użytkownik
heh gram tak czasami ;D a dwa razy trafilem mecz bez bramkowy ;P a wytrwalem i w nadziei do konca spotkania obstawialem! ???? 6 progow bo 6 kwadransow w meczu jest ;P najgorzej sie idzie wkur... jak strzelaja w doliczonym dopiero ???? ogolnie sposob jest ok kursy tez ale wedlug mnie grac tylko do pierwszego gola i pas, nastepny mecz.
Tak, jak grać to tylko do pierwszego gola, ewentualnie do 2 jak pierwszy jest strzelony dość szybko...
Może Ty chcesz wejść w spólne interesy? Ja wkładam pół i Ty pól :]

after 23

after

Użytkownik
nie dziekuje nie skorzystam ;) nie mam za duzo tysiecy na rozruch a pykam sobie doslownie za pare stow po tym jak przewalilem w tym roku lekko ponad 10tys. ;)
tak wiec samemu grac lepiej bo na jedno wychodzi ;)
grasz z kumplem za dwa tysie to i tak musicie dzielic sie po polowie to tak jak bys sam gral za tysiaka ;)

B 3

bloow

Użytkownik
nie dziekuje nie skorzystam ;) nie mam za duzo tysiecy na rozruch a pykam sobie doslownie za pare stow po tym jak przewalilem w tym roku lekko ponad 10tys. ;)
tak wiec samemu grac lepiej bo na jedno wychodzi ;)
grasz z kumplem za dwa tysie to i tak musicie dzielic sie po polowie to tak jak bys sam gral za tysiaka ;)
No ja nawet tysiaka nie mam, a jak bym miał z 2 tyś to bym nikogo nie szukał ????
A mając 2 tyś zapewne szybko bym to pomnożył, bo potrafie sume 100zł pomnożyć czterokrotnie, a tu jak bym doszedł do poziomu 4tyś to później już grałbym pewniej, i na podbijanie kasy by mi nie brakło :]

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Na kartce papieru gram sobie tak tak czasem :

Są różne kursy na rynkach 5-minutowych, i są one w przedziale od 5 - 9, oczywiście jest to w zależności od tego czy w tym meczu jest wyraźny faworyt spotkania, np. Manchester - Dolcan Ząbki. Podstawowym minusem tego jest fakt że musimy tu mieć duży wkład pieniężny a dużo z tego nie wyciągniemy, no i czasem odpowiedni dobór spotkania może &quot;nawet&quot; nas doprowadzić do bankructwa.
444 € ~ daje nam w zależności od kursu tej waluty prawie 2 000 pln.
Kiedy ja bym dysponował takim budżetem na Williamie to bym grał tylko do dwóch bramek, by być na plusie z danego spotkania 25 € = 100 zl do przodu. Teraz rodzi się pytanie.. czy warto ryzykować 2000 zł dla 100 zł ?
Podkreślam że ja bym grał do dwóch bramek w danym spotkaniu i przenoszę się na inne spotkanie. Oczywiście w tym samym czasie oglądam przebieg wydarzeń na boisku. Ponad to można dołączyć do danego rynku jeżeli widzimy że &quot;niefaworyt&quot; otrzymał czerwoną kartkę i gra w osłabieniu. Jest wiele czynników które wpływają na zagranie.
Jak uda mi sie ukocić 444 € to poważnie się nad tą grą zastanowię ????
Te wygrane na zdjeciu są podane dla kursu 5.00 ale podkreślam że często są kursy rzędu 9.00 + stawkowanie wedle własnego mniemania. Mnie by urządzał over 1,5 w meczu i wygrana 25 euro !

B 3

bloow

Użytkownik
troszkę innym systemem gram, i również notatkowałem to w notatniku, to czasami w jednym meczu +450zł (2 bramki np.), a dziś na meczu &quot;el ittihad : wadi degla&quot; wygrałbym w ten sposób:
10 [00-10]
20 [11-20]
40 [21-30]
80 [31-40] - tu padł gol w 36 minucie ????
Kasa włożona: 150zł, a kurs jest na poziomie 4.25 to dostał bym 340zł, więc czysty zysk na poziomie 190zł!
Zapraszam ponownie chętnych do współpracy ????

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Może autor tego tematu nie będzie miał mi za złe za podanie przykładu na jutro.
▶ 26 Gru | 09:30 CET | Sydney FC - Brisbane Roar
7 ostatnich spotkań między tymi drużynami zakończyło się jako over 1,5.
W lidze również są to drużyny których wyniki spotkań obfitują w overy.
W drużynie gospodarzy gra Alex Del Piero, który już na swoim
koncie ma 4 bramki.
---------------------------------------
jeśli nie polegnę, to przerzutka na lige angielską
▶ 26 Gru | 13:00 CET | Coventry - Peterborough
Coventry u siebie 25 zdobytych bramek i 24 stracone,
Peterborough na wyjeździe 20 zdobyte bramki i 12 straconych.
Tu liczę na 2 bramki. ---------------------------------------
jeśli nie polegnę, to przerzutka na lige włoską
▶ 26 Gru | 15:00 CET | Varese - Novara
Varese u siebie 17 zdobytych bramek i 7 straconych, Novara na wyjeździe 9 zdobytych bramek i 17 straconych.
Tu bym również liczył na 2 bramki.
Info z ostatniej chwili: Novara without: Defenders Nava (7 matches),
Mori (12 matches), midfielders Lazzari (16 matches 3 goals),
Farago (15 matches 2 goals), Pesce (16 matches), Rigoni (13 matches)
and forward Rubino (9 matches 5 goals) .

jeśli nie polegnę, to przerzutka na lige szkocką
--------------------------------------- ▶ 26 Gru | 16:00 CET | St Johnstone - Celtic
St Johnstone od 7 spotkań przed własną publicznością seria
8 overów 1,5. Celci najwięcej ze wszystkich drużyn bo aż
23 bramki zdobyte na wyjeździe, w dodatku jeszcze ani
razu nie przegrali w tym sezonie (mowa o lidze).

B 3

bloow

Użytkownik
Tu raczej żadne obliczenia, statystyki ani nic nie pomoże, bo czasami dużo lepsza drużyna potrafi przegrać i nikt tego nie przewidzi, a tu chodzi tylko o to aby która kolwiek drużyna strzeliła gola ;)

B 3

bloow

Użytkownik
oraz mecz dzisiejszy :
Zamalek - Al Masry - pierwszy gol strzelony w 69 minucie.
Więc to jest 6 zakładów (41-50 nie można obstawiać)
10
20
..
320
Pieniądze wsadzone: 630zł
Pieniądze wygrane przy kursie 3.5: 1120zł!
Czysty zysk: 490zł!
I cały tydzień pracy z głowy :]
Dlatego na jutro szukam osoby chętnej do współpracy i kilka dni, a pieniądze zarobione wracają na konto, a gramy tymi co sie wygrało ????
Kontakt GG 2334738

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
wiem o tym ???? ! ale tu nie chodzi o fakt która drużyna lepsza tylko która jest bramkostrzelna.
W tym pomagają nam staty. Po drugie patrz, tu masz listę drużyn którym trwa &quot;X Seria over 2,5&quot;
czy to nie jest pożyteczne ? Owszem jest, gdyby nie staty i każdy by grał na pałe to idze idze...

after 23

after

Użytkownik
dzis tak zagralem apropos tego sposobu, na betathome:
Esperance Sportive de Tunis - LPS Tozeur (Ile bramek padnie między 00:00 a 15:00 minutą?) kurs 2,90 za 10 zl i tu nie weszlo. a potem zagralem na over 0,5 od 15 do 30min i weszlo za 20zł kurs 2,70 czyli 54zł a czystego zysku -24 ????
a lekko wczesniej gralem takie o cos: Alqana - Ismaily SC (Ile bramek padnie między 0-15,15-30 i 30-45.
dopiero mi weszlo w 30stej ktorejs minucie gol po kursie 3,20 za 40 zł a progresja byla wiadomo 10,20,40. co dalo 128zł a czysty zysk 58zł

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Przyjmijmy kurs 5.00 chociaż daje sobie ręke uciąć że jest większy :
▶ 26 Gru | 09:30 CET | Sydney FC 2:5 Brisbane Roar
11&#39; A. Del Piero ✅ + 11
20&#39; T. Broich ✅ + 8

23&#39; D. Petratos ✅ + 8
32&#39; D. Petratos ✅ + 11
78&#39; D. Petratos ✅ + 10
Saldo po tym spotkaniu: ✅ 48 € ~ 208 pln

A 0

arek90

Użytkownik
tylko pytanie czy po wejściu jednego lub dwóch pierwszych dalej byś ciągnął w tym meczu progresje? sam pisales wcześniej ze gral bys do dwóch goli wiec ja bym policzył zysk tylko po pierwszym lub dwóch pierwszych golach.

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Tak, zgadza się ;). Ja w takim sposobie gry i przy stałym zysku 10-12 euro bym grał do drugiej bramki.
Mnie by na prawdę bardzo cieszyło ugrać w ciągu jednego meczu, baaaa nawet w ciągu dnia 25 euro.
- jestem zwykłym, szarym, biednym polakiem, ale są tacy co na prawdę przeznaczają
ogromny budżet na grę i lubią ryzyko tak więc pokaże wam na przykładzie tych 4 spotkań
jak można tu zarobić, dysponując dużym budżetem, progresją kończącą się nie wyższym
poziomie, oraz doborem odpowiednich spotkań.
Tu mi sie udało, jak widać padł wysoki wynik i over 2:5 / Spotkanie ligi australijskiej zakończyłem
na poziomie #1 tak więc ligę angielską zacznę od poziomu #2. To tylko test ale biorę wszystko
na poważnie, ale w tym meczu Coventry - Peterborough, jeśli padną 2 bramki to sie
wycofuje z rynków, chyba że jakaś czerwona kartka by wpadła.
- Mecze u wyspiarzy zawsze były moja piętką :/

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Przyjmijmy kurs 5.00 :
▶ 26 Gru | 13:00 CET | Coventry 4:2 Peterborough

20&#39; S. Jeffers ✅ + 11
2 i 3 bramka wpadła w doliczonym czasie pierwszej połowy, a rynki nie obejmują czasu 45+ (40:00 - 44:59)
48&#39; L. Clarke ✅ + 12
Saldo po tym spotkaniu: ✅ 23 € ~ 99 pln Wycofuje się z rynku bo angielska to nie mój konik, a planowane 2 bramki z zarobkiem
23 zarobione. We włoskiej gram do końca spotkania z racji tego że goście bardzo osłabieni
i spodziewam się dużo bramek ???? !

after 23

after

Użytkownik
gralem jakos wczoraj czy przedwczoraj mecz gdzie gral Katar i ktos tam...
od poczatku progresje waliłem az do 75min i sie wycofalem bo bylo po 0:0. wdupilem 150zł a potem strzelili na koniec.... wydygalem ;/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom