>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ciężki przypadek co zrobic

D 0

daciuk

Użytkownik
Witam

To jest dopiero moj pierwszy post jak również poczatek obstawiania przez internet do tej pory przez 5 lat obstawialem w STS. Dzisiaj probojac przelac pieniadze z konta internetowego na bwin musialem sie zarejestrowac na manybookers jednak poknociłem cos z hasłem i zablokowali mi konto po kilku probach wpisania blednego hasła. Gdy probowalm odzyskac hasła podali mi abym wpisał swoj kod pocztowy.Niestety w czasie rejestracji kodu pocztowego najzwyczaj w swiecie nie wpisalem tylko podałem miejscowosc.I niestety bez tego nie mogles otrzymac nowego hasła. No i z tego powodu założyłem drugie konto na manybookers jednak w celi werfikacji wyslac mi maja list z kluczem dzieki ktoremu bede mial odblokowane wszytskie uslugi. Niestety dopiero po dluzszym przeanalizowaniu doczytalem sie moge miec tylko jedno konto na manybookers, na dodatek na tych dwoch kontach podawalem niemal identyczne swoje dane. Nie wiem co teraz zrobic, jak rowniez jak potraktuja moj przypadek

antyhazardzista 0

antyhazardzista

Użytkownik
Po pierwsze - nie mogłeś np. zadzwonić do moneybookers i poprosić aby zaktualizowali Ci dane konta - czyli dopisali ten kod pocztowy ? Wówczas bez problemu odzyskałbyś hasło.
( Chociaż tak na marginesie dziwie się, że mogłeś zarejestrować konto bez podania kodu pocztowego - wydaje mi się że jest on wymagany - ale sprawdzę przy okazji ).
Po drugie - niepotrzebnie zakładałeś drugie konto - proponuję, zadzwonić, wyjaśnić, poprosić o wykasowanie tego drugiego i uzupełnienie danych pierwszego.
Do tego przygotuj sobie dowód osobisty, idź do notariusz i zrób notarialne potwierdzenie (kosz około 6 zł + VAT) i skan taki wyślij do moneybookers (np. e-mail [email protected] ), także poszukaj sobie jakiegoś rachunku wystawionego na Twoje dane lub adres, z widoczną datą nie starszą niż 3 miesiące. To także może przydać się do weryfikacji konta - tego pierwszego założonego.
Telefon do MB - +44 870 383 0232 , w godzinach 10-17, możesz spytać się o polskiego konsultanta, czasami jest dostępny ;) Wystarczy powiedzieć : Can I speak in polish language? [ken aj spik in polisz lengłidż ?].
Życzę powodzenia i cierpliwego naprawiania swoich błędów ;) Wszystko jest ze spokojem do odkręcenia.

antyhazardzista 0

antyhazardzista

Użytkownik
Jak ktoś głupio nie kombinuje to nie ma problemów. Zawsze jakieś potknięcia można wyjaśnić, ale jak ktoś namieszał tak bardzo jak Ty Matheenn- to nikt nie chce mieć takiego problemowego klienta.
A Neteller jeszcze bardziej uczulony na wszelkie &quot;przekręty&quot; więc wcale łatwiej nie będzie ;)

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Moneybookers to niezbyt firma która za każde twoje &quot;potknięcie&quot; sprowadzi cię do parteru :p Lepiej olej ich i załóż konto na nettelerze
Moneybookers to dobra firma i nie mam do nich żadnych uwag.
&quot;potknięcie&quot; czyli kombinowanie i przekręty to właśnie jest nietolerowane.
Moneybookers to przecież jest jak bank zakładasz konto podajesz prawdziwe dane żeby dokonywać transakcji realną kasą.....

I co ma do tego netteler? Tam łatwo założyć konto na fałszywe dane?

G 46

ghs

Użytkownik
Jak nie musisz, to nie używaj Moneybookers. Potrafią zablokować konto bez twojej winy i postawić niemożliwe do spełnienia warunki odblokowania. Jednym słowem — duże ryzyko. Mi znajomy zapłacił na MB, po czym zablokowali mi konto i uzależnili jego odblokowanie od wyjaśnień znajomego. Co by było, gdyby to była obca mi osoba i nie chciałaby im nic wyjaśnić?

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
tez jestem zdania ze moneybookers to problemowa firma jak im sie cos niespodoba to zaraz konto locked a odblokowac nie jest tak latwo neteller lepszy tylko szkoda ze nie maja szybkich wplat na konto

D 0

daciuk

Użytkownik
Przelalem poprostu kase z konta internetowego na konto bwin. mimo dluzszej czasu realicaji to nie musze sie wplątywac w banki internetowe. Probowalam dwonic pod nr MB ale nic z tego za kazdym razem niepoprawny numer a tak apropo ile wynosi cena za min pod nr MB?

D 0

darecki44

Użytkownik
Osobiscie nie korzystam zbyt czesto z MB ale znajomy ma znimi problemy. generalnie wyglada to tak ze jak maja tylko mozliwosc zaczepic sie o jakis punkcik w ich regulaminku to to bezwzglednie wykorzystaja, Polecam dokonywac transakcji platniczych przez banki i firmy dzialajace na terytorium RP ma sie wtedy jeszcze szanse ze odzyska sie pieniadze w razie czego

marasking 63

marasking

Użytkownik
Jak mogłeś zapomnieć podać kodu pocztowego i załóżyć konto?? Bez wypełnienia wszystkich rubryk jest to niemożliwe!! Coś chyba kręcisz- poza tym jak podasz te same dane w formularzu to wyświetla się komunikat ze istnieje juz konto na bardzo podobne dane i podany jest e-mail

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Głupoty waść gadacie, ja wiele razy korzystałem z MB i nie było problemu, czy to wpłata kartą czy przelewy24, przelew bankowy.
No z tym kodem pocztowym to deczko bajki chyba ;) bo się nie da założyć konta, bo często jak zapomnisz hasła to jako podpowiedź dają Ci numer tunning (ten z obrazka) podać maila i pytanie sprawdzające (np kod pocztowy, data urodzin, itp)
Wystarczy nic nie sknocić i tyle. Nie wiem jak jest teraz ale mnie przysłali list weryfikacyjny (jak na allegro) z kodem, wpisałem i było git. Potem dokonałem przelewu na konto MB z mojego konta bankowego i gites.
NIGDY NIE miałem z nimi problemów.
Jedyne co nie martwi to &quot;kombinatorstwo&quot; naszych rodaków co otwierają po 10 kont MB na fałszywe dane i jeszcze z jednego IP i potem się dziwią że coś nie jest na rzeczy.

Do góry Bottom