realadi
Użytkownik
Zgadzam się w zupełności z Adamo80. Z tych 8 sotkań to może max 3-4 do ruszenia. Choć nawet we Francji może być tak że Irole zamurują i jakieś karne wygrają. Dla mnie Anglia zupełnie nie do gry,może się jakoś przeturlają przez tą Islandię ale fajerwerków nie będzie. Remis Niemiec jak najbardziej możliwy,Słowacy potrafią grać a jak strzelą pierwsi to już w ogóle po ptokach. Niemcy będą siedzieć na ich połowie i tak się skończy bo tam nie ma gościa który trafia w bramkę (he he jak u nas Milik ;p). Dalej,Włochy i La Roja to jest kompletna niewiadoma nie do ruszenia pod żadnym kątem według mnie. Do przemyślenia coś w stronę Chorwacji np awans smakwity kurs patrząc na mecze obu ekip a obserwuję każdy. Nie zdziwi mnie tu nawet 3-0 dla Kraciastych bo jak pykną gola to Portugalia siądzie mentalnie i ich rozstrzelają. Walia awans grubiej,tylko z tego względu że nie wiem czy Bale się przebije przez 7 obrońców Iroli w regulaminowym,ale awans chyba najpewniejszy ze wszystkich opcji z tej fazy. Polski nie biorę pod uwagę bo mój rozum w niczym tu nie pomaga i chętnie wysłucham Waszych opinii ???? a jeszcze Hazardy....ech...sam nie wiem,te Węgry zaskakują i nie powiedziane że tu też nie będzie jak z Austrią ( 1-0,najazd Austrii i kontra na 2-0) choć Belgia jednak lepszym zespołem jest. Raczej sklanialbym się na Belgię bo jako taką obronę mają i odpaść z Węgrami to byłaby lipa