Jiangsu -GUANGZHOU R&F
Typ x2 1.75
Warto na pewno spróbować tutaj zagrać w strony gości. Którzy są na.penwo znacznie mocniejszym zespołem od swoich dzisiejszych rywali. Gospodarze z dorobkiem zaledwie dwóch punktów zajmują przedostatnie miejsce w tabeli. Dla porównania przejezdni to czołowa drużyna ligi. Owszem w składzie gospodarzy są tacy piłkarze jak Taixeria i Ramires, ale na mnie to szoku nie robi. Bowiem ta ekipa do tej pory strzeliła trzy bramki. Goście może nie mają takich gwiazd w swojej ekipie, ale mają kim straszyć Zahavi cztery bramki, Rentinho trzy, a jedno mniej XIA Zhi. Do tego goście są znacznie lepiej uloznym zespołem. Nie mają żadnych problemów ze strzelanie bramek, w także grają dobrze w defensywie. Warto na pewno tutaj spróbować zagrać na gości.
Guabgzhon - Liaoning
Over 2.5 @1.43
Over 2.5 i win 1 @1.56
zapowiada się operowe spotkanie, w którym emocji na pewno nie zabraknie od początku pojedynku. Zdexyfowanymi faworytami są gospodarze, którzy powinni tutaj dominować od pierwszego gwizdka sędziego. Preferują ofensywny styl gry, a mają ku temu skutecznych piłkarzy jak Goulart - trzy bramki, zaś po jednym trafieniu mniej mają Ale, Paulinho i Huncko. Można być pewnym, że Ci piłkarze sprawia wiele problemów dla defensywy gości,która nie wygląda zbyt dobrze. Obrona to jest również spory problem gospodarzy, bowiem również tracą regularnie bramki, a przejezdni potrafią strzelać nawet i na wyjazdach. Prym w tym wiedzie Chamancu. Trzy bramki powinny tutaj spokojnie paść.
Shanghai - Hebei
BTs @ 1.80
Over 2.5 @1.57
Podobnie jak we wcześniejszym spotkaniu spodziewam się sporej ilości bramek. Obie drużyny w ofensywie wyglądają całkiem dobrze, gdzie regularnie strzelają. Znacznie lepiej wygląda to po stronie gospodarzy, którzy mają w swoim szeregu takich zawodników bak Ellexeson, Hulk czy Wu. Ci piłkarze strzelali do tej pory odpowiednio cztery oraz po trzy gole w lidze. Jak na początek zmagań jest to dobry wynik, zaś najskuteczniejezym piłkarzem gości jest Aloisio trzy gole.