powodzenia
@Doberman z nowym tematem - oby na plus. Myślę, że tam mają takie warunki, i taki jest poziom, że europejskie i południowo amerykańskie gwiazdy (w sumie jeszcze gwiazdy) nie przemęczą się zbyt mocno
. Dziś myślę dobra okazja do zarobku:
Shandong Luneng - Shijiazhuang
Powyżej 2,5 gola i obie strzelą - @2,5 - bet3.6.5
(4:0)
Shandong powoli wychodzi z dołka od momentu gdy drużynę przejął F. Magnath. Od tego czau gospodarze rozegrali 6 spotkań (w tym jeden pucha ale go nie biorę pod uwagę w dalszej analizie). Może wyniki nie wyglądają dobrze bo w tym czasie mamy 1 wygraną, 1 remis i 3 porażki. Ale jak się bliżej przyjrzeć to pierwszy mecz po objęciu posady przez Niemca to wyjazd z Hebei (2:1 w plecy) - 4 zespół ligi. Remis 0:0 z SIPG - 3 zespół ligi. Porażka z Lifan 2:1 na wyjeździe -12 w lidze ale to akurat wpadka bo Shandong miał dużą przewagę i przegrał dość pechowo po golach w 9 i 93 min. Potem podejmowali lidera - Evergrande - i porażka 0:2, by w ostatniej kolejce pokonać wicelidera Jiangsu. Jak widać to ostatnie mecze to głównie gra z zespołami z czołówki. Teraz przyszła pora na podjęcie zespołu z końca tabeli. Shijiazhuang jest przed ostatnie. Zajmuje 15 miejsce w tabeli. W 16 meczach 3-4-9, bramki 15:25. Ostatnie 5 spotkań ligowych na wyjazdach to 0-2-3. Gdzie jedyny sukces to urwanie pkt liderowi i wiceliderowi (oba po 0:0). Pozostałe mecze to porażki: 1:0 z Yatai (16 w tabeli), 4:2 z R&F (7 w tabeli), 2:1 z Liaoning (10 w tabeli). Jak widać goście jak nie murują bramki potrafią coś strzelić i na to liczę w tym meczu. A że gospodarzy uważam za zespół o klasę wyższą, który w końcu złapał formę i myślę, że są w stanie strzelić przynajmniej 2 gole.
Inne typy z tego meczu warte pogrania to:
Shandong wygra - @1,44
ponad 2,5 gola - @1,8
Shandong wygra i ponad 2,5 gola - @2,25