>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

China Open 26.03-01.04.2012

Status
Zamknięty.
mateuszz1111 27

mateuszz1111

Użytkownik
Przed nami spotkania pierwszej rundy China Open. Pierwszt mecz zostanie rozegrany pomiędzy Roberstonem a Copem. Liczę przede wszystkim tutaj na klasę tego pierwszego i spodziewam się, że to właśnie on pokaże się z dobrej strony. Nie tak dawno grał w finale PTC gdzie to przegrał z Stephanem Lee 4-0 i można się spodziewac, że będzie chciał się zrewanżować tutaj w tym meczu i pokazać swoją klasę. Cope zaś widać, że znajduję się obecnie bez formy u nie chce mi się wierzyć, żeby mógł nagle tutaj pokazać swoją klasę. Udało mu się chociażby pokonać Martina Goulda ale nie to za mało.
Robertson N. - Cope J. @1.40

To nie spodzianki nie spodziewam się, żeby mogłoby dojść podczas spotkania Lee z Fordem. Ten pierwszy widać, że znajkduję się w bardzo dobrej formie i mam nadzieję, że tutaj to potwierdzi. Wygrał PTC. Również z dobrej strony zaprezentował się w Haikou World. Ogyrwał ostatnio bez najmniejsyzch problemów takich zawodników jak Mark Selby czy Neil Robertson. Ford w turniejach oficlajnych kompletnie na razie nic nie pokazał i nie spodziewam się, żeby mogłoby to się tutaj zmienić. Stawiam tutaj na pewną wygraną Lee.
Lee S. - Ford T. @ 1.45

O`Sullivan R. - Campbell M.
Chyba każdy zna dobrze nastawnienie Sollivana do China Oen. I pomimo, że gra z niezbyt dobrym zawodnikiem jakim jest Cambell to może tutaj dość do sporej niespodzianki i to właś nie ten drugi może wygrać tenn pojeydnek. jednak osovbiście odradzam tutaj grać.

yama46 0

yama46

Użytkownik
Co do O&#39;Sullivana to i tak no bet bo nie wiadomo, czy zagra
Lee zdecydowanie tak, za to Robertson mimo tego, że jest jednym z moich ulubionych graczy nie jest zdecydowanie faworytem. To, co pokazał w CLS Finale nie przemawia za nim niestety

mateuszz1111 27

mateuszz1111

Użytkownik
Zgadza sie zagrał tam fatalnie chociaż miał szanse na urwanie przynajmniej jednego seta ???? Jednak jest to jedna z ostatnich szans na sprawdzenie swojej formy przez MŚ więc Neil nie powinnien tutaj odpuszczac chociaż dobrze wiemy jak niektorzy zawodnicy podchodzą do tego turnieju ????

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Z meczy dzikokartowców: najbardziej pewny wydaje się być Holt, najlepszy obecnie grajek z zawodowców, którzy graja w tej rundzie, choć za rywala ma byłego PRO, to jednak w tym roku Holt prezentuje się stabilnie i nie spodziewam się wtopy z mniej znanym rywalem, tym bardziej, że walczy o pozostanie w TOP32. Rywal w tym roku grał już z dzikusem w jednym z turniejów, ale dostał 5:0 z Hamiltonem.
W innych meczach raczej chyba tylko Woolastona i Jamiego Jonesa bym zagrał. Ale to tak sztuka dla sztuki. A Granie dziadków sobie odpuszczę.
Do wspomnianego Holta dorzucam Lee. Stephen ma wspaniały sezon, gdy większość skazywała go na porażkę i dalszy spadek w rankingu, on cudownie się odrodził. Ponownie wskoczył do czołowej 8 :wowsdf: Obecnie zaryzykuje się stwierdzić, że to najpewniejszy grajek z całego touru, a do tego gra przyjemny dla oka snooker. Tom Ford to typowy zawodnik &quot;a może zaskoczy&quot;, raz na rok coś mu się uda osiągnąć, ale obecnie w starciu z Lee nie widzę dla niego wielkich szans.
Holt+Lee=1.95 w tobet ???? ⛔ i już pierwsza sensacja na początek :| czyli to tyle jeśli chodzi o Holta w tym sezonie.
Nos mnie kusi na zagranie Waldena(może bardziej dodatnie handi), Hendrego(Gould coś przygasł ostatnio), może Hawkinsa, też Dominic jest niezłym typem w meczu z &quot;ojejku kończę karierę po sezonie&quot; Carterem.

mateuszz1111 27

mateuszz1111

Użytkownik
Za nami pierwsze spotkania w China Open. I na pewno doszło już doszło do pierwszej sesnacji. Ponieważ chyba mało kto przypuszczał, że tak szybko z turnieju udpadnie Holt, który to przegrał swoje spotkanie z Hangiem. Inni faworyci nie zawodzili i wygrywali swoje spotkania.

Kurs na Selbego na pewno nie zachywca jednak dla mnie jest on głównym faworytem do wygrania spotkania z Hangiem. Na pewno nie może tutaj zlekceważyć swojego rywala i zagrać na swoim poziomie i powinnien tutaj sięgnąć po wygraną. Maguire również powinnien sięgnąć tutaj po wygraną tym bardziej, że rywal jak najbardziej jest w jego zasięgu. Ponieważ co tutaj dużo mówić Hawkins w ostatnim czasie nie znajduje się kompletnie bez formy, który nic w ostatnim czasie nie osiągnał ponieważ w każdym turnieju odpadał bardzo szybko. Trump, który w poprzednim sezonie z bardzo dobrej strony zaprezentował się w China Open tym razem zmierzy się z legandą snookere White. Jednak White już w rundzie kwalfikacyjnej nie zagrał dobrego spotkania i tutaj będzie bardzo ciężko mu przecistawić się dla młodego ale jakże dobrze grającego Trumpa. A do tego trzeba dodać mój wcześniejszych typ na Lee.

Moje propozycje na jutro

Selby M. - Hang 1.10 ✅
Trump J. - White J 1.15 ✅
Maguire S. - Hawkins B. 1.40 ✅

Lee ✅ i Robertson ✅

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Witam wszystkich.Jest to mój pierwszy post na tym forum.
Jestem fanem snookera i zdarza mi się również niekiedy pograć.
Chętnie bym napisał jakieś prognozy na najbliższe mecze,ale trochę mnie czas goni. Zatem podam tylko suche typy,które wcześniej przeanalizowałem.
Są to typy na jutro:
Ding Junhui vs Ben Woollaston 1 1,28 bet365 ✅ 5-4 (od 0-4)
Stephen Maguire vs Barry Hawkins 1 1,40 bet365 ✅ 5-1
AKO:1,8
Może i nie jest to duże ako,ale za większą stawkę można śmiało brać.
Osobiścię stawiam za 200PLN :razz:
Uff... udało się i jest 160 do przodu.

yama46 0

yama46

Użytkownik
I powiem Ci, że na Benie się przejedziesz ???? Ding gra kiepsko natomiast Woolaston ostatnio nawet nie najgorzej pograł ????
Przyjemnie się te ostatnie 5 frejmów oglądało ;) i tak, prawie słusznie ;)

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Prawie słuszna uwaga yama z tą różnicą, że się nie przejedzie. Tym razem Ding nie da dupy w 1 rundzie i to china open. Ding+Selby+Trump=1,63 i nie ma co więcej kombinować z Lee, Dottem itp.
No widzisz yama prawie słusznie ???? Fajnie, że Ding gra dalej mecz z Selbym powinien być bardzo przyjemny do oglądania. ✅✅✅

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
To tak, z tego co widzę na jutro to według mnie warto zagrać na jeden z meczy dzikokartowców a mianowicie: Fergal O&#39;Brien - Jin Long. Jin Long gra u siebie. W World Open jako gospodarz grał w rundzie dzikich kart i ograł tam Baird&#39;a. Potem niespodziewanie zdeklasował Dinga wygrywając 5:1. O&#39;Brien grał ostatnio w turnieju finałowym PTC gdzie Perry ograł go 4:0, a wcześniej grał w Welsh Open gdzie Trump pokonał go również 4:0... Oglądałem grę irlandczyka i co tu mówić, był beznadziejny... Jin Long fajnie zaprezentował się w World Open i jeśli zagra na podobnym poziomie to jutro powinien pokusić się o zwycięstwo. Chińczycy na swoim terenie lubią sprawiać niespodzianki i na coś podobnego jutro liczę.

Fergal O&#39;Brien - Jin Long ▶ Jin Long [2,30] Pinnacle✅ 4:5

Otrzymane punkty reputacji: +8
T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Teraz wypada mi przeprosić Dinga i wszystkich którzy w niego uwierzyli przed dzisiejszym meczem ???? z tym, że nie wiem jak traktować grę po przerwie czy to Ding wszedł na odpowiednie obroty czy Ben obniżył drastycznie poziom? A może po prostu tak to miało wygląda by można było więcej na tym meczu zarobić? (kursik na Dinga oscylował już w granicach 5,00). No nic nie wiem czy jak tak zacznie Ding z Markiem to w ogóle dostanie szansę na powrót do meczu, też nie widziałem jak Mark grał dzisiaj rano więc trudno jest mi cokolwiek powiedzieć... Gratuluje tym co zgarnęli &quot;kapuchę&quot; na Chińczyku ; )

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Teraz wypada mi przeprosić Dinga i wszystkich którzy w niego uwierzyli przed dzisiejszym meczem ???? z tym, że nie wiem jak traktować grę po przerwie czy to Ding wszedł na odpowiednie obroty czy Ben obniżył drastycznie poziom? A może po prostu tak to miało wygląda by można było więcej na tym meczu zarobić? (kursik na Dinga oscylował już w granicach 5,00). No nic nie wiem czy jak tak zacznie Ding z Markiem to w ogóle dostanie szansę na powrót do meczu, też nie widziałem jak Mark grał dzisiaj rano więc trudno jest mi cokolwiek powiedzieć... Gratuluje tym co zgarnęli &quot;kapuchę&quot; na Chińczyku ; )
Mi się udało i z tego się cieszę. Też trochę zwątpiłem w Chińczyka,ale przy 3-4 to wiedziałem,że już wygra. Ben nie wytrzymał presji i poległ.
Selby dzisiaj grał nieźle,chociaż dziko kartowiec mógł mu spokojnie urwać przynajmniej dwie partie.
Trzeba się zastanowić i zagrać na jutro kolejne meczyki ????

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Ja niestety musiałem opuścić dom przy stanie 3-4 ???? jeśli mógłby podesłać ktoś linka gdzie zobaczę 8 i 9 frejma będę wdzięczny.. Co do jutra kusi Allen i Ronaldinho ???? i Joe z dodatnim handicapem.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Na jutro polecam dwa wydaję się pewne typy:
John Higgins vs Rory McLeod 1 1,25 ✅ 5-1
Shaun Murphy vs Lu Ning 1 1,14 ⛔ 2-5
AKO: 1,42
Stawka: 300PLN
Potencjalna wygrana: 427,50PLN
Dzięki Dingowi mogę zagrać za więcej,a że jako ponad stówa to przyzwoity zysk to wybrałem najpewniejsze typy.
Shaun problemów nie powinien mieć. W tym sezonie uzyskuje dobre wyniki i taka porażka w pierwszej rundzie jest praktycznie nie możliwa. Tym bardziej,że rywalem jest amator.
John ostatnio nie gra rewelacyjnie,ale mistrzostwa świata tuż tuż,a dobrze wiemy,że im bliżej najważniejszej imprezy sezonu to Szkot gra lepiej. Nie wierzę,aby Rory mógł sprawić problemy aktualnemu mistrzowi świata.
Wszystkie kursy pochodzą z bet365.
Ładnie popłynąłem,ale cóż to tylko sport,a Shaun to tylko człowiek.
Porażki się jednak nie spodziewałem.

yama46 0

yama46

Użytkownik
I znów piszę przeciw rogefede i pewno znów źle ;) ale Higgins zdecydowanie nie jest pewnym typem. To, co pokazał w ostatnim turnieju dyskredytuje go całkowicie i obstawianie go nie jest bezpieczne. Naprawdę nie ździwię się jak przegra to.
Co do jutra
⛔1.42 Allen - Walden - może i w CL Allen nie grał jakoś fenomenalnie ale liczę na to, że da radę z nie-aż-tak dobrym Waldenem
⛔4.20 Williams - Long - to będzie jutrzejsza &quot;niespodzianka&quot; Williams bez przejawów formy natomiast Long pokazał się ostatnio z dobrej strony. No i gospodarzom pomagają ściany jak to mówią
Edit: byłem pewien, że nizsze jest handi przy 2,5 ale tak, przy takim wysokim to tymbardziej warto
⛔2.00 Bingham - Perry - Na moim dwudniowym kuponie mam Perrego ale bezpieczniej grać go z handi
⛔1.15 Murphy - Ning - Murphy ze spokojem powinien pokonać Ninga
Kursy pochodzą z bwin.com

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Mark Williams - Jin Long ▶ Jin Long +2,5 [1,80] Bet365⛔ 5:1

Możę nie liczę na to, że Long wygra z &quot;Borsukiem&quot; ale myślę, że jest w stanie wyrwać chociaż te 3 frejmy. Walijczyk ostatnio nie zachywacał i tak naprawdę nie wiadomo czego można tu się spodziewać. Williams w turnieju finałowym PTC nie grał, w World Open King wywalił go z turnieju w pierwszej rundzie, w Welsh męczył się z Hicks&#39;em aby dostać baty od Ronniego. Taki turniej jak ten może być punktem zwrotnym przed Mistrzostwami Świata ale czy jednak będzie? W zasadzie nie jest to tak istotne do mojego typu. Otóż liczę, że ten młody chińczyk nie spali się i zagra efektywnego snookera. Wydaję mi się, że trochę szans dostanie od Marka i jeśli podejdzie do tego meczu z odpowiednim nastawieniem psychicznym i pewnym luzem to bile będą się toczyć tak aby te 3 frejmy wygrał. Tak jak pisałem do meczu Longa z O&#39;Brienem fajnie zaprezentował się w World Open, dziś wygrał w deciderze. Gra u siebie co napewno będzie go odpowiednio motywać w grze przeciwko Williamsowi który ostatnio formą nie błyszczał... Czy wygra te spotkanie? Chyba raczej nie, a jeśli tak to będzie niespodzianka. Ja jednak uważam, że jest w stanie powalczyć i wydaję mi się, że łatwo się nie podda i te 3 frejmy wyrwie na swoje konto.​

mateuszz1111 27

mateuszz1111

Użytkownik
Co do typów yama46 to wyglądają bardzo dobrze oprócz meczu Borysuka ponieważ nie spodziewam się, że Williams odpadł tak bardzo wcześnie. Przeciwnik Jin Long na pewno jest w jego zasięgu miał spore problemy z pokonaniem przeciętego zawodnika Fergala O&#39;Breina 5-4. Na pewno gra u siebie jest mu łatwiej i jak każdy zawodnik chiński jest dobrze wyszkolony technicznie jednak nie spodziewam się, żeby tutaj doszło do jakieś niespodzianki.

Shaun Murphy vs Lu Ning na pewno nie powiennien mieć tutaj żadnych problemów z wygraniem swojego meczu jest od swojego przeciwnika przynajmniej jeden poziom lepszy i powinnien tutaj to pokazać.

John Higgins vs Rory McLeod bardzo ciekawe spotkanie. Każdy bardzo dobrze zna klasę Johna. Potencjał ten zawodnik ma bardzo duży jednak nie może tutaj sobie pozwolić na słabsza grę ponieważ Rory McLeod pokazał w ostatnim meczu, że jest bardzo groźny ponieważ Zhou Yuelonga ograł bez żadnego straconego frejma. Jednak tutaj przeciwnik dużo lepszy i aż sam jestem ciekaw postawy tego zawodnika w tym mecz. Jednak stawiam tutaj na doświadczenie tego pierwszego.

Neil Robertson vs Stephen Hendry Emocji podczas tego spotkania na pewno nie powinno zabraknąć. Nie ma co ukryć obaj to znakomicie snookerzyści. Jednak będzie to pojedynek pomiędzy młodością a rytyną. Neil pomimo młodego wieku stac na sukcesy wygrane MŚ to pokazują. Hendry musiał grać tutaj w rundzi dzikich kart gdzie to pokonał dobrego grajka jakim jest Martin Gould jednak na pewno nie jest to ten sam zawodnik co kilka sezonów wcześniej. W tym turnieju zdobył już brejka 135 punktów! Neil w pierwszej rundzie grał z Copem. I wygrał ten pojedynek 5-4 chociaż na pewno Australiczyk grał dużo lepiej niż wskazuje na to wynik.

Typy na nabjliższe spotkania

Mark Williams vs Jin Long
Shaun Murphy vs Lu Ning
John Higgins vs Rory McLeod
Mark Williams vs Jin Long

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Oj chopaki coście tu nawypisywali.
Bingham - Perry: skłaniacie się ku Perremu bo co bo ostatnio nie odpadł w pierwszej rundzie? O Binghamie nic Wam nie przychodzi do głowy, żeby napisać więc typujecie Perrego i taka logika. Mecz jest no betowy i jak Wam wejdzie to kwestia wyłacznie szczęścia a nie analizy.
No i typowy wyrównany NO BET

⛔Allen - Walden: Allen dyspozycja bardzo dobra (a jak na niego to wyśmienita), Walden gra swoje ale tylko swoje no więc Allen powinien sobie poradzić.
Pierwsza niespodzianka dzisiejszego dnia no cóż...
✅Higgins - McLeod: teorii o Higginsie już nie ma co przytaczać, sprzedawczyk nie sprzedawczyk drugiego takiego wała nie strzeli a nawet jakby strzelił to nie jest powiedziane czy Roremu udałoby się to wykorzystać ???? bez szaleńczych hendi czysty win Higginsa do dłuższego kuponu jak znalazł.
✅Williams - Long: Wielki Mark vs mały miejscowy. Nie ma co dywagować nawet albo ktoś gra zwycięstwo Marka bo wierzy, że ten zagra chociaż na 40% możliwości (tyle wystarczy, żeby wygrać z chińczykiem minimum trzema framami) albo nie wierzy i nie gra nic a takie kombinacje jak proponuje yama do mnie nie przemawiają bo nikt &quot;normalny&quot; nie potraktuje tego typu poważnie grając za konkretne pieniądze a dla mnie tylko takie typy są warte uwagi a nie na zasadzie: zagram sobie za parę złotych na taką niespodziankę będą emocje ale fajnie.
Oba powyższe mecze to typowy standard i tak powinny wyglądać wszystkie mecze tak zdecydowanych faworytów.
Jutro jestem w domu także o meczach popołudniowych napiszę jutro. Pozdro

yama46 0

yama46

Użytkownik
@ozborn86 Co do Binghama starczy chociażby ostatnia przegrana 5-0 z Holtem, który w następnym meczu przegrał 5-3 z Selbym a w tym turnieju odpadł w 1 rundzie.
W welsh open przeszedł 1 rundę 4-2 z Kingiem, który wcale tak świetnie nie gra
Perry za to przeszedł do 16 w World open chociaż owszem, w welsh się nie dostał
Co do Longa - nadal twierdzę że ma większe szanse niż borsuk, który ostatnio nie prezentuje sobą niczego a na pewno nie tego, co grał kiedyś. Na hcp zdecydowanie można to grać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom